Etusivu » Ihanat käsintehdyt korut käsilaukkuun

Ihanat käsintehdyt korut käsilaukkuun

Nyt olen ihan myyty näiden pienien pallukoiden kanssa. Eikös, nämä olekin aivan ihania? Ystäväni Tuula tekee näitä harrastuksenaan ja nyt hän on tehnyt niitä myös ihan myyntiin asti. 

Nämä suloiset tupsut ovat minkkiä ja ne ovat valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuula tilaa itselleen vanhoja minkkikauluksia ja lakkeja, joista hän tekee käsityötä näitä tupsuja. Todella mukava tapa kierrättää materiaalia uudelleen eteenpäin.

Näitä tupsuja on saatavissa ruskeana, valkoisena ja ihanan vaaleana beigenä. Todella pientä kivaa arjenluksusta käsilaukkuun tai pikkupussukkaan. Itselläni on ollut omassa By Malene Birgerin pussukassa tuo ihana vaaleanbeigen värinen tupsukka. Se on todella kivan pehmoinen ja kiinnittää huomiota.

Jos kiinnostuit näistä laukkutupsuista, niin Tuula antaa mielellään lisäinfoa; [email protected] ja samalla voit tilata omasi itsellesi tai vaikkapa lahjaksi.


-tuulanneli

4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  17.11.2017 / 16:59

  Onpa kivat tupsut ja parasta vielä tuo kierrätys <3
  Ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.11.2017 / 07:21

   Eikö olekin aivan ihania Outi!

   Kivaa viikonloppua myös sinulle 🙂

 2. maiju
  Kirjoittaja
  26.11.2017 / 11:27

  Nämä on ihania. Tänä syksynä on pallukoita löytynyt omastakin kaapistani ja moniin eri käyttötarkoituksiin käytettäviä. Nämä on ihania.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.11.2017 / 16:29

   Eikö olekin kivoja ja vielä itsetehtyjä kierrätysmateriaaleista 🙂


Looking for Something?