Etusivu » Habitaren 2017 parhaat räpsyt

Habitaren 2017 parhaat räpsyt

Piipahdin torstaina Habitare – messuilla ja tässä minun suosikkejani messuilta. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta, kun olin näillä messuilla. Messuilla oli todella paljon nähtävää ja minulta jäi varmasti monta kivaa juttua näkemättä tai huomioimatta. 

Monessa blogissa ja somessa hehkutettu Anno oli minunkin suosikkini messuilla. Osasto oli ehdottamasti yksi visuaalisimmista ja inspiroivimmista. Annon iso palmikkoseinä oli varmasti yksi kuvatuimmista. Annon värimaailma  oli harmonisen kaunis ja pehmeä. Suomalaiseen makuhermoon iskevä. 

” Anno is real back ”

Designs Helps esitteli yrityksiä ja tuotteita, joiden taustalla toimivat kestävän kehityksen periaatteet ja halu tehdä maailmasta parempi -yksi tuote ja ostopäätös kerrallaan. Osastolla löytyi paljon mielenkiintoisia tuotteita niin läheltä kuin kaukaa. 

Messujen must – kohde oli tietenkin Muji, jonka ensimmäinen Suomen Pop up Store oli Habitaressa. Konsepti kiinnosti ja osastolla oli jatkuvat jonot. Nyt odotamme saammeko Mujin myös Suomeen. Muji syntyi Japanissa 1980 -luvulla vastaiskuna kulutusyhteiskunnalle. Yrityksen alkuperäinen nimi ”Mujirushi Ryohin” tarkoittaa brändäämättömiä laatutuotteita. Mujin tuotteeet olivat yksinkertaisia designiltaan. Muji pyrkii välttämään turhaa jätettä pakkaamalla tuotteet vain kevyesti. 

Habitare tarjosi jokaiselle jotain. Harmonisen väriharmonian vastapainona löytyi värikkäitä osastoja. Suomalainen metsä oli myös vahvasti mukana. Amatöörisisustajalle löytyi paljon uusia ideoita omaan kotiin. Ehkäpä syksyn aikana jokin väriläiskä eksyy allekirjoittaneenkin kotiin. Ensin meillä on sen uuden sohvan hankinta edessä kunhan Hans vähän vielä kasvaa, jotta voimme olla varmoja, ettei uutta sohvaa heti tuhota.


Rentouttavaa sunnuntaita!
-tuulanneli

2 Comments

 1. Tuuli x Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  17.9.2017 / 10:18

  Habitareen en tänä vuonna lähtenyt. Työpäivät venyivät viikolla sen verran pitkikisi, etten ehtinyt enkä viikonloppuna jaksanut lähteä tungeksimaan.

  Mujin kuitenkin pääsen katsastamaan tulevalla viikolla Pariisissa. Harvemmin hankin mitään, mutta aina käyn katsomassa mitä uutta sieltä llytyy.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2017 / 11:41

   Ruuhkien takia minäkin valitsin torstaipäivän, joka oli ihan oikea ratkaisu. Osastoilla oli tilaa ja sai rauhassa hypistellä ja tutkia. Ihan mielenkiintoiset messut näin ensikertaiselle!

   Mujilta en ostanut mitään, vähän jäi nuo valkoiset riiskupit mietintään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?