Etusivu » Heinäkuun #lempivaate – taivaansininen pellavatunika

Heinäkuun #lempivaate – taivaansininen pellavatunika

//postaus sisältää saatuja tuotteita//
Sataa,sataa ropisee! Muistoissa palaan takaisin näiden kuvien tunnelmaan. Tuntuu niin uskomattomalta, että nämä asukuvat on otettu tasan viikko sitten. Suomen kesä on näyttänyt meille jälleen arvaamattomuutensa. Toisaalta tuntuu hassulta kirjoitella heinäkuun lempivaatteesta, joka on ollut lämpimien kesäpäivien luottovaate. Olin tänään kampaajalla ja instaan latasin asukuvan lämpimän neuleviitan kanssa. 

No eipäs anneta saaten lannistaa meitä. Elokuu on ollut viimeisten vuosien aikana yllättävän lämmin ja lämmin syksy on jatkunut pitkälle. Huomasin pari päivää sitten, etten ole pariin kuukauteen tehnyt näitä suosittuja #lempivaate -postauksia. Toukokuussa tein Se rakkain tyyli –postauksen, joka liittyy tähän saamaan aihepiiriin.
Sain tämän tunikan yhteistyön yhteydessä Cellbes.fi kautta. Tunikassa ihastuin ensimmäiseksi materiaaliin ja olihan taivaansininen sävy todella kauniin naisellinen. Pellava on kesällä materiaalina ihastuttavan kevyt ja hengittävä. Ryppyisyys kuuluu olennaisesti pellavan luonteeseen. Kesällä pukeudutaan rennosti ja mukavasti. Talvella ehtii sitten silittää ja tärkätä vaatteittaan.

Olen tänä kesänä tullut siihen lopputulokseen, että tunikat ovat enemmän se minun juttu kuin pitkät mekot. Housutyttönä olen tukkimassa housuja tyyliin kuin tyyliin. Tykkään vaan sata lasissa tyylistä, missä housut ovat joko lyhyemmän mekon tai tunikan alla. Eihän tämä ole mitään kuuminta hottia vaan se minun lempparityylini, jossa viihdyn. Tunika on niin superhelppo heittää vain kesähousujen tai farkkujen päälle. Lempivaate on usein se vaatekaapin helpoin vaate, joka sopii moneen menoon.

Mikä on ollut sinun suosikkivaatteesi nyt kesällä?


Mukavaa viikonloppua kaikille!
Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme ?   
-tuulanneli
Tunika // Cellbes.fi (* saatu)
Valkoiset farkut // Cellbes.fi (*saatu)
Lenkkarit // Adidas
Aurinkolasit // Celiné
Korilaukku // Vintage

5 Comments

 1. Minna M
  Kirjoittaja
  25.7.2020 / 05:45

  Tuo tunika näyttää hyvältä! En osaa yhtä-äkkiä sanoa, mikä olisi minun lempivaatteeni tänä kesänä. Ehkä kukkamekko. Entisenä vannoutuneena housuihmisenä olen tänä kesänä opetellut käyttämään mekkoja.

 2. Jasmin♥
  Kirjoittaja
  25.7.2020 / 06:32

  Sininen sävy on kyllä naisellinen! Kaunis tunika! Hyvä kuvauspaikka! ?

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  25.7.2020 / 08:04

  Tunikat on kyllä kivoja. Itsellänikin on iso läjä sellaisia 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  27.7.2020 / 07:34

  En lainkaan ihmettele miksi tuo on suosikkisi 🙂

 5. Life with Satu
  Kirjoittaja
  28.7.2020 / 06:29

  Tunika näyttää kyllä hyvältä, en yhtään ihmettele että on suosikki vaate. Oma suosikkini lienee ollut Klo-designin sininen mekko. Se on ollut juuri niin vaivaton vaate että olen pukenut sen päälleni uudelleen ja uudelleen, ohut kiva materiaali on pärjännyt hyvin viileämmälläkin kelillä tarvittaessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?