Etusivu » Viisi poimintaa viikolta 29/2020

Viisi poimintaa viikolta 29/2020

// postaus sisältää saatuja tuotteita //

//hissiselfie//

Pakkohan minun oli ottaa hissiselfie, kun siihen oli mahdollisuus. Viime viikolla vietimme pari päivää Tampereella ja satuin hotellin hissiin yksinään, joten puhelin nopeasti esille ja naps! Kuvassa oleva tunika herätti ansaitusti huomiota instafeedissä. Tämän kauniin ja simppelin tunikan olen saanut yhteistyön merkeissä Cellbes.fi kautta. Yhdistin tunikan tällä kertaa farkkujen ja valkoisten lenkkareiden kanssa. Olen nyt kesällä vältellyt mustia housuja mutta tumman alaosan kanssa tunika on varmasti tyylikäs vaihtoehto niin illanistujaisiin kuin vähän parempaan menoon.  


//ponnaritytöt//

Perjantaina vietimme kivan kesäisen päivän Koiramäen eläinpuistossa. Meillä ponnaritytöillä oli paljon uusia ja ihmeellisiä asioita tutkittavana. Elli jaksoi todella hyvin meidän päivän. Se oli yllätys meille kaikille, että eläimet olivat vielä pienen ihmisen mielestä pelottavia. Kaikkein mukavimpia olivat lampaat, jotka olivat sitten hauvoja. Elli on koko pienen ikänsä ollut koirien kanssa tekemisessä ja tottunut niihin. Esimerkiksi meidän Hansin kanssa Elli tulee hyvin toimeen. Muita lapsia Hans ei oikein hyväksy.

//herkuttelua ja tunnelmia//

Pari päivää meni taasen todella nopeasti Tampereella. Me viihdytään siellä todella hyvin ja tottakai siihen vaikuttaa meidän pienen pieni prinsessä. Nyt varsinkin, kun Elli keksii uusia juttuja joka päivä ja kehittyy hurjaa vauhtia, niin ikävä on aina kova. Onneksi on puhelimet ja what’s up, joten videoita tulee päivittäin. 

//viidakkokuosia golfkentälle//

Olen aina tykännyt väreistä golfkentällä ja tähän viidakkokuosiin rakastuin ihan ensi silmäyksellä. Tämä on mittapuuni mukaan todella räväkkä kuosi, enkä olisi uskonut, että voisin viihtyä tässä asussa. Kuosissa on jotain samaa, mitä oli viime kesän suosikissani eli pantteripaitiksessa, jota pidin todella paljon ja joka oli mukana monessa postauksessa.

Nyt olen pitänyt tätä mekkoa ahkerasti kentällä ja pelatessani rakastan pitää caprihousuja alla. Tunne oloni turvallisemmaksi näin ja kyykkiminen on helpompaa kentällä. Olen aina tykännyt tästä tyylistä, missä lyhyen hameen alla on leggarit tai kapeat pillihousut. Tämä tyyli ei ole todellakaan kuuminta hottia mutta se ei haittaa minua. Pääasia, että itse viihdyn asukokonaisuudessa ja pelaaminen on hauskaa!

//kesän ekat tötteröt//

Onpas kesä edennyt pitkälle ja nyt minä nautin vasta ensimmäisen jäätelötötterön. Kuva kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa! Lämmin kesäilta on vaan parasta. Näitä on kiva muistella sitten talvella. Mukavaa kesäviikkoa kaikille!

tuulanneli9 Comments

 1. Life with Satu
  Kirjoittaja
  22.7.2020 / 19:54

  Ihana tuo tunika kyllä!
  Koiramäki on meidän mukelon suosikki. Kunnioitettavassa 2,5 vuoden iässä hän on ehtinyt sinne kolmena kesänä ja lähtee sinne innosta hihkuen. Kaikkialle missä on eläimiä kyllä oikeastaan, mutta Koiramäessä on jotain taikaa (ja äiti rahtaa Kunnaksia lisää kotiin….)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 05:37

   Kiitos Satu 🙂

   Koiramäki oli kyllä mielenkiintoinen paikka, jonne emme aikoinaan poikien ollessa nuoria ehtineet ollenkaan. Silloin pojat halusivat huvipuiston puolelle. Ellin kanssa mennään varmasti vielä useasti sinne!

 2. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  23.7.2020 / 08:11

  Kiva mustavalkoinen väritys tuossa Cellbesin tunikassa – pitäisiköhän oikeasti käydä sitä etsimässä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 05:38

   Valko/musta on aina raikas vaihtoehto! Kannattaa käydä tutustumassa 🙂

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  23.7.2020 / 08:34

  Ihana tuo sinun ekan kuvan tunika 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.7.2020 / 05:40

   Kiitos paljon Melissa 🙂 Tunikan väritys on rauhallinen ja omaan makuuni sopiva!

 4. Tuula's life
  Kirjoittaja
  24.7.2020 / 19:40

  Ihastuttava tuo mustavalkoinen tunika!
  Ja niin kiva kuva tuo, kun ponnaritytöt kurkkaavat ovesta Koiramäessä.
  Teillä on ollut kiva päivä Koiramäen eläintarhassa.
  Heleitä kesäpäiviä lisää teille!

 5. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  27.7.2020 / 18:31

  Tampere on kyllä mahtava paikka. Useasti olemme käyneet Koiramäessä, joten saas nähdä mennäänkö jälleen tänäkin kesänä. Aina yhtä ihana. <3

 6. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  27.7.2020 / 18:34

  Tampere on kyllä mahtava paikka. Useasti olemme käyneet Koiramäessä, joten saas nähdä mennäänkö jälleen tänäkin kesänä. Aina yhtä ihana. <3


Looking for Something?