Etusivu » heikkona valkoisiin paitiksiin

heikkona valkoisiin paitiksiin

Paitis // Uterque,  housut // Daily Sports, lenkkarit // Nike Air Max, aurinkolasit // Carrera

Joku toinen ostaa mustia vaatteita, toiselle värikkäät vaatteet aiheuttavat ostoärsykkeen. Minulle valkoiset paitikset ovat akilleen kantapää. Taannoin tässä kirjoittelin, etten tarvitse yhtään ainutta uutta valkoista paitista. No vannomatta paras!


Kuinka helppoa se onkaan klikata ostoskoriin valkoinen pallopitsinen paitis? Kaupan päälle vielä nopea toimitus ja paitis odottaa sinua parin päivän päästä pakettiautomaatissa. Tämä on aivan liian helppoa tänä päivänä. Tässä paitiksessa ihastuin pallomaiseen pitsikuosiin ja kivoihin pieniin yksityiskohtiin. Näissä kuvissa laitoin alle mustan topin mutta vaalealla topilla paitis on ihan eri näköinen. Yleensä pidän mustaa toppia pitsipaitiksien alla. Minusta musta toppi tuo aina ryhdikkyyttä pukeutumiseen varsinkin vaaleiden värien kanssa. 

Vaaleansininen farkkuväri on toinen väri, joka saa minut helposti löyhdyttämään kukkaron nyörejä. Löysin samaisesta nettikaupasta ihanan sinisen oversized kesäpaidan mutta palaillaan siihen myöhemmin. Nämä ovat näitä housutytön lemppareita. Ihailen toisilla kauniita kesämekkoja mutta vaatekaapistan taitaa löytyä tällä hetkellä tasan yksin hellemekko. Se on turvallisesti väriltään musta. Joten sillä mekolla pärjään varmasti nämä meidän harvinaiset helleaallot. 


Nyt kaikille rentoa viikonloppua. Sääennusteiden mukaan viikonlopusta on tulossa upea, joten allekirjoittaneen viikonloppu sujuu viheriöillä!


-tuulanneli

1 Comment

  1. JonnaH.
    Kirjoittaja
    15.7.2017 / 09:17

    Todella kiva asu ja ihanat noi paidan yksityiskohdat. 🙂 Aurinkoista lauantaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?