Etusivu » Algamaris sävyttävä aurinkovoide

Algamaris sävyttävä aurinkovoide


Haluatko kevyttä päivetystä iholle mutta samalla tehokasta suojaa? Vuosien myötä olen oppinut suojaamaan tehokkaasti kasvojen ja decolteen herkkää ihoa. Olen aina käyttänyt korkeita aurinkosuojia ulkomaanmatkoillakin ja näin päivetys on kestänyt matkojen jälkeen pitkään. Tänä kesänä olen tutustunut näihin fysikaalisiin aurinkosuojiin, joiden suojaavat raaka-aineet ovat peräisin luonnollisistä lähteistä eli maamineraaleista.

Tämän kesän suosikkini on ollut tämä blogin kautta saatu Algamaris sävyttävä aurinkovoide kasvoille. Tämä ihoa kauniisti sävyttävä voiteen suojakerroin on 30. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa sekä kaikkien Almaris-tuotteiden tavoin hoitavaa Alga-gorriaa, joka on punalevästä uutettu antioksidantti. Voide on vegaaninen ja tuoksuu ihanasti kevyesti vaniljalta. 

Algamariksen päivävoiteen sävy sopii hyvin meidän vaalealle skandinaaviselle iholle. Olen käyttänyt tätä BB-voidetta ihan normaalisti meikkipohjana. Samettisen koostumuksen omaava voide imeytyy nopeasti ja jättää kivan mattamaisen pinnan iholle. Algamariksen tuotteiden kohdalla ei tarvitse pelätä fysikaalisten tuotteiden paksua ja tahmeaa tunnetta. Olen käyttänyt Konjac-ihonhoitosientä iltaisin ihonpuhdistukseen ja näin varmistanut tehokkaan puhdistuksen päivän päätteeksi.

Oletko sinä tutustunut fysikaalisiin aurinkosuojiin ja näihin sävyttäviin aurinkovoiteisiin?
Aurinkoista viikonloppua!

-tuulanneli

// tuote saatu näytteenä pr-toimistolta //

4 Comments

 1. Tuuli x Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  14.7.2017 / 10:29

  Saman sarjan aurinkosuojaa on lähdössä mukaan lomamatkalle. Hyvä suojaus onkin tarpeen, olen edelleen hyvin valkoinen. Tänä kesänä ulkona on pitänyt lähinnä lisätä, eikä vähentää vaatetta. Tänän tulikin kiire laittaa itseruskettavaa sääriin. Huomenna on puutarhajuhlat ja sunnuntaina häät, valkoiset sääret eivät olleet kovin imartelevan näköiset…
  Aurinkoista viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.7.2017 / 06:38

   Tämä kesä on ollut haasteellinen ilmojen suhteen. Itse olen luopunut toivosta saada jalkoihin päivetystä tänä vuonna. Golfkentällä olen kulkenut koko alkukesän pitkillä housuilla, joten päivetystä en ehdi enää saamaan. Loppukesäkin menee pitemmillä lahkeilla.

   Minulla on kanssa tämän sarjan aurinkovoiteet käytössä ja olen ollut tyytyväinen. Huomenna on luvassa todella aurinkoinen päivä golfkentällä. Minulla on kilpailu ja tarvitsen viiden tunnin ajaksi todella tehokkaat suojat.

   Aurinkoista viikkoa myös sinulle 🙂

 2. Unknown
  Kirjoittaja
  14.7.2017 / 20:07

  Mistä tätä saa?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.7.2017 / 06:28

   Heippa Oili;

   https://www.houseoforganic.fi/brand/8/algamaris / nettikauppa on ainakin yksi paikka mistä aurnkovoidetta löytyy. Ja mikä parasta nämä algamariksen tuotteet ovat kukkaroystävällisiä.

   Aurinkoista kesää sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?