Etusivu » Find your Karisma – tyylioppaasi netissä

Find your Karisma – tyylioppaasi netissä

// Sisältöyhteistyö Karisma Vaasa //

Viikko sitten ystäväni Carola lanseerasi upean tyylioppaan nettiin. Find your Karisma -verkkokaupasta löydät kuukausittain vaihtuvan stailatun asukokonaisuuden, tämän hetken kuumimmat top-tuotteet ja ne rakastetuimmat klassikot niin business- kuin juhlapukeutumiseen.

Verkkokaupan perustaminen ei ollut itsestään selvyys Carolalle, koska hän on vannoutunut kivijalkakaupan puolestapuhuja. Pitkän pohdinnan ja ideoinnin jälkeen hän löysi yhteistyössä mainostoimiston kanssa toimivan mallin Karisman näköiselle online shopille. Lopputulos on tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, joka on samalla näyteikkuna kivijalkamyymälälle. Muodikas ja inspiroiva jatkumo myymälälle, josta saamme tyylivinkkejä niin arkeen, työhön kuin juhlaan.
Karisman verkkokauppa on jaettu kolmeen tyyliosioon. Karisma Classics -tuotteet ovat huolellisesti valittuja klassikoita liikkeessä myynnissä olevilta merkeiltä ja ne ovat ns. NOS (never out of stock) tuotteita, jotka löytyvät aina sekä liikkeestä että verkkokaupasta. 

Nämä klassikkotuotteet ovat usein meille niitä asukriisin pelastajia. Valkoinen toimiva paitis kuuluu ehdottomasti jokanaisen vaatekaappiin. Nyt sinulla on mahdollisuus tilata näitä Sleek Atelierin paitiksia Karisman verkkokaupasta. Paitiksilla on loistava hinta/laatusuhde. 
Karisma Favourites -tuotteet ovat Karisma liikkeen ”mauste” ja ne ovat vaihtuvia poimintoja merkkien herkuista ja viimeisimmistä trendeistä. House of Dagmarilta oli mukana näytöksessä todella kaunis ja naisellinen pusero/vekkihame asukokonaisuus. Tiger of Sweden vaalea villakangastakki on aina varma ja tyylikäs valinta. 
FilippaK:n yhdistämme automaattisesti klassisiin villakangastakkeihin ja skandinaavisiin yksinkertaisiin linjoihin. Nyt Filipalta on tullut myös makee sporttimallisto. Todella rentoa käyttömukavaa muotia.
Find your Karisma -kuukauden asu on kerran kuussa valmiiksi stailattu asukokonaisuus. Syyskuun kuukauden asussa on mukana aivan ihastuttava My Malene Birgerin seeprapaitis ja Busnelin kaunis keeppineuletakki. Miehen kuukaudenasu on taattua tyylikkyyttä ja laatua Tiger Of Swedinilta. 

Arvaapas mikä oli suosikkini näytösasuista? Tottakai Malenen ruskea neule arabianflower kuosilla vei sydämeni totaalisesti. Todella monikäyttöinen neule! Myös iso keeppi on kivannäköinen mutta sille minulla on liian vähän käyttöä. Kauniita neuleita ei ole koskaan likaa, eikös näin?
Let´s Find your Karisma!

tuulanneli


// Kaikki asukokonaisuudet ja tuotetiedot löydät täältä (klik) //

Find your Karisma – online shop täältä (klik)

10 Comments

 1. Life with Satu
  Kirjoittaja
  11.9.2019 / 07:46

  Opas kauniita kokonaisuuksia ja kivoja yhdistelmiä. Noita klassikoita todellakin tarvitaan sinne kaappiin, menee aamut helpommin niiden kanssa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 19:13

   Kiitos Satu 🙂 me usein unohdamme juuri ne perusvaatteet, jotka pelastavat meidät asukriiseiltä!

 2. Anne
  Kirjoittaja
  11.9.2019 / 15:39

  Kauniita asukokonaisuuksia, ja niistä tosiaan henkii klassinen tyyli sekä laadukkuus. Hyvä idea tuo netin kautta löytyvä konsepti!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 19:15

   Karisma OnlineShop -konsepti on hienosti toteutettu ja niin myös Karisman näköinen. Edustava näyteikkuna liikkeelle!

 3. hannamaria
  Kirjoittaja
  11.9.2019 / 18:38

  Vaikuttaa ihan kivalta idealta, hienoa että on ystäväsi ottanut kuitenkin "peloista" huolimatta askeleen verkkokauppaa kohti!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 19:23

   Tämä idea on hiotuttu todella hyvin ammattilaisten kanssa. Tänä päivänä verkkokauppa on hyvä jatke kivijalkakaupalle, kn se tehdään oikein.

   Liideidea pitää olla siinä myös rautainen, että se toimii! Kilpailu on niin kovaa, että puolivillaisella ei kannata lähteä liikenteeseen.

 4. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  12.9.2019 / 08:39

  Upeita asukokonaisuuksia. Ihanaa, kun saa taas syksyn tullen pukea enemmän. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 19:27

   Kiitos 🙂

   Rakastan myös syksyn pukeutumista! Saa kerrostaa ja kääriytyä ihanien neuleiden lämpöön!

 5. Niina Juutilainen
  Kirjoittaja
  12.9.2019 / 14:02

  Kauniita asuja ja minusta ennen kaikkea ihan mahtavaa, että ystäväsi hyppäsi peloista huolimatta verkkokauppa – maailmaan =)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 19:34

   Kiitos 🙂

   Carola on rohkea businessnainen. Hänellä on loistavia visioita ja vahva tahto toteuttaa ne! Nostan hattua hänen päättäväisyydelleen ja upeille ideoille!


Looking for Something?