Etusivu » viisi viikon varrelta – hjem ja yögolfia

viisi viikon varrelta – hjem ja yögolfia

Viikon herkullisin aamiainen – Lauantaina osallistuin syksyn ensimmäiseen Frukosflickorna -tapahtumaan Hejm -ravintolassa. Oi mitä herkkuja meille oli tarjolla! Olisi aivan superia, jos jokaisen aamun saisi aloittaa näin monipuolisella aamubrunssilla. Näin runsas lautanen korvaa lounaan ainakin minulla.

Aloitan omat aamuni normaalisti ketoilijan kasvismunakkaalla, jota muru kutsuu hotelliaamiaiseksi. Raastan munakkaan joukkoon valkokaalta ja päälle viipaloin tomaatteja sekä jotain vihreää salaattia. Lopputulos on kyllä hyvä ja en ole ainakaan vielä siihen kyllästynyt! 
Viikon aamudrinksu – Tämän suositun kuvan yhteyteen kirjoittelin somessa; ”Näin aamuni alkoi yögolfin jälkeen”  Olin pikkasen nuutunut aamulla pitkän työpäivän jälkeen mutta tällä piristävällä mehudrinksulla päivä lähti loistavasti käyntiin. 
Viikon rohkea teko – liittyy näihin nuoriin ravintolayrittäjiin. Ravintola Hejmin takaa löytyvät nuoret yrittäjät Mattias, Simon ja Anna sekä heidän mentorinsa Michael Björklund. Heidän intohimonaan on tarjota hyvin tehtyä ruokaa, joka nojautuu perinteisiin metodeihin, mutta on tehty modernilla otteella. Hejmin menusta löytyy sekä lihaa että kalaa yhdistettynä vihreisiin vaihtoehtoihin. Annan ison peukun nuorille yrittäjälle, jotka lähtevät rohkeasti luomaan jotain uutta! 

Viikon seesteisin näkymä – Olen käynyt nyt Hejmissä muutaman kerran ja joka kerran ihastelen ravintolan miljöötä. Tykkään korkeista ja avaroista tiloista. Ravintolassa on hyödynnetty meren läheisyys todella loistavasti. Ikkunoista tulvii ihana valo ja näkymät merelle ovat kauniit. Täällä maisemat ovat olennainen osa ravintolan miljöötä ja tunnelmaa! Odotan ensi kesää ja sitä, kun upea ulkoterassi on valmis.
Viikon luontokuva – viikko sitten perjantaina oli vuorossa suosittu yögolfkisa. Kyllä luit aivan oikein! Kisa aloitettiin klo 20:00 ja se päättyi vasta klo 22:00 jälkeen pilkkopimeässä. Kisa pelattiin 9 reiän kierroksena ja valopalloilla. Meillä oli greenit viritetty hienosti ulkotulilla ja lipputankoihin oli laitettu ledvalot. Tämä on sellainen kokemus, minkä jokaisen golfari kannattaisi kokeilla!


Näillä tunnelmilla kohti odotettua viikonloppua! Meidän prinsessa on tulossa ensivierailulle mummilaan, joten arvaatte varmaankin, että tätä viikonloppua on odotettu into piukassa!


tuulanneli

8 Comments

 1. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  13.9.2019 / 08:25

  Onpa upea paikkaa ja hyvän kuuloiset ja näköiset ruoat 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 18:40

   Hejm on todella ihan paikka ja menu on todella herkullinen 🙂

 2. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  13.9.2019 / 14:44

  Hejm? Vaasassako tämä on – kivan näköiset maisemat ainakin!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 18:42

   Kyllä olemme saaneet Vaasan todella kansainvälisen ja kauniin miljöön omaavan ravintolakonseptin!

   Tälläistä olemme Vaasaan jo kauan toivoneet!

 3. Melissa
  Kirjoittaja
  14.9.2019 / 06:55

  Kauniit maisemat 🙂 Täällä meilläpäin ei ole missään yögolf mahdollisuutta, ei ainakaan tässä meidän kentällä. Kuulostaa mielenkiintoiselle.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 18:50

   Kiitos 🙂

   Meillä on jo muutaman vuoden ajan pelattu syksyisin tämä yögolfkisa, josta on tullut todella suosittu! Ihan mukava elämys!

 4. HeiBlondi
  Kirjoittaja
  15.9.2019 / 21:11

  Upean näköinen paikka! Ja yögolf kuulostaa hauskalta, kokeilisin ehdottomasti jos osaisin golfata edes valoisassa! ��

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.9.2019 / 18:52

   Kiitos 🙂

   Merenranta näkymät ovat aina upeat. Yögolf on kokeilemisen arvoinen elämys!


Looking for Something?