Etusivu » kiitos tammikuu ja blogin uudistus

kiitos tammikuu ja blogin uudistus

Tammikuu on uusien alkujen kuukausi. Vuoden ensimmäisen kuukausi antaa boostia uusien asioiden kokeiluun ja muutoksien toteuttamiseen. Tällä viikolla toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja muutin blogini oman domainin alle. Pidin muutaman päivän blogitauon niin, että osoite sai rauhassa päivittyä. Uusi bloginosoite on; https://www.tuulanneli.fi/. Lisää juttua tästä vaihtoprosessista myöhemmin.

tammikuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Palataan vielä tammikuun huippukohtiin. Kuukauden suosituimmassa postauksessa ihastelimme laatushoppailijan alelöytöjä. Toteutimme jo toisen kerran Carolan ja Marjon kanssa tämän suositun postausaiheen. Nyt on mahdollisuus tehdä klassissia löytöjä, joista on iloa monta vuotta eteenpäin. Itse tykästyin jälleen Carolan ihastuttaviin stailauksiin, joissa leikiteltiin kauniiden sävyjen harmoniassa.

Tammikuussa tein jälleen suosittuja viikkokoosteita. Näihin on kiva koota viikon varrella tapahtuneita asioita tai yksittäisiä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Suosituimmissa viikkokoosteessa pohdin ajanhallintaa, multitaskaamista ja kognitiivistä ergonomiaa. Viimeksi mainittu on omalla kohdalla työssäni hyvin ajankohtaista. Tällä hetkellä keskeytyksiä on vähän mutta kiireisessä sesongissa multitaskaamisen taidot ovat todella tärkeitä.


KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT

Tammikuussa pukeuduttiin lämpimästi ja tottakai pipo oli päässä. Pakkaset haittasivat vähän asukuvaamista ja postauksien määrä jäi vähäiseksi. Tammikuussa kirjoittelin yhdestä lemppariaiheestani eli vastuullisuudesta. Aivan mahtavaa, että asia on esillä muiden päivän polttavien aiheiden rinnalla. Viime vuoden yksi ilon aiheita oli pikamuodin valitseminen vuoden turhakkeeksi. Se on ihan uskomaton määrä, mitä me suomalaiset tuotamme tekstiilijätettä. Itsekin olen syyllistynyt tämän jätevuoren kasvattamiseen. Onneksi ei ole liian myöhäistä muuttaa kulutustottumuksiaan.


TERVETULOA mukava helmikuu

Mietin, että mitä adjektiivia käyttäisin tulevasta kuukaudesta ja mukava helmikuu kuulosti hyvältä. Ensi viikolla lähden tutustumaan vloggaamisen saloihin. Oma blogini pysyy perinteisenä mutta työssäni haluan tuottaa elävää kuvaa meidän yhteisön somekanaviin. Löysin todella kivan kurssin meidän Vaasan Opiston tarjonnasta. 


Kivaa viikonloppua ihanuudet!

-tuulanneli



5 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.2.2019 / 11:03

  Itsekin olen alkanut pohtia oman domainin hankintaa, prosessi ei taida loppujen lopuksi niin kauhistuttavan vaikea olla kuin ensialkuun ainakin itse kuvittelin..?

 2. Anna Valta / Kello neljän aamukahvi
  Kirjoittaja
  2.2.2019 / 15:35

  tammikuu on oma inhokkikuukauteni 😀

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  2.2.2019 / 17:19

  Tykkään noista sun viikkopostauksista.
  Kivaa viikonloppua Tuula <3

 4. Melissa
  Kirjoittaja
  3.2.2019 / 07:28

  Tuo oranssi on kyllä niin upea väri ja varsinkin lumea vasten.

 5. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  5.2.2019 / 11:17

  Jes, sinä teit sen. Sinä, jos joku todellakin tarvitset oman domainin. Se on siinä. Hyvä sinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?