Etusivu » Dermia Solution – tehokas liftaava kasvohoito

Dermia Solution – tehokas liftaava kasvohoitoHeippa kaikille!  Minulle tarjoutui mahdollisuus tutustua huipputehokkaaseen ja ainutlaatuista teknologiaa käyttävää kasvohoitoon I Love Me -messuilla. Sain kutsun ja niin varasin ajan hoitoon. Kävin edellisenä päivänä vielä varmistamassa osastolla aikaani ja kyselemässä hoidosta. Pikkasen minua alkoi jännittämään hoito, kun minulle kerrottiin käytettävän ihon aktivoimiseen mikrohiontaa ja mikroneulausta. Mitenkähän minun herkkä ihoni reagoi ja voinko jatkaa messuilua hoidon jälkeen. Onneksi kaikki tämä huoli osottautui turhaksi.

Dermia Solution Biorevitalisaatio hoidon avulla iho saadaan toimimaan täydellä kapasiteetilla. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Tässä hoidossa ihon rakennetta aktivoidaan ja ryppyjä häivytetään patentoiduilla hoitopäillä huipputehokkaan ja ainutlaatuisen teknologian avulla.


Derma Solution Biorevitalisaatio hoidossa käytetään kolmea vaihetta. Ihon valmistelu aloitetaan hyvin hellävaraisella biologisella (glykoli-, maito-, sitruunahappo) kuorinnalla, jolla pehmitetään kuollutta pintasolukkoa. Tämän jälkeen huokoset ns. lakaistaan ja syväpuhdistetaan mekaanisella Poly Abrasion -tekniikaalla. Tämä on mikrohionnan uutta sukupolvea ja todella hellävarainen myös herkälle iholle. Tämä vaihe tekee ihosta todella tasaisen, raikkaan, kirkkaan ja vastaanottavaisen loppuhoidolle eli saadaan ihon pinta puhtaaksi.

Biorevitalisaatiovaiheessa mikroaktivoidaan ihon pintasolukkoa eli saadaan aktivoinnin jälkeen imeytymään maksimäärä oikeamolekyylista hyaluronihappoa. Minulle oli myös uutta, että tämä molekyylikoko pitää olla oikea. Minulle käytettiin molekyylikokoa 1,5. Tämä mikroaktivointi on uuden sukupolven mikroneulausta.

Koko tämä upea hoito kruunattiin wow-maskilla, joka on erittäin rauhoittava, bakteerien avulla laboratiossa kehitetty naamio. Kaulalle käytettiin vielä kosteuttavampaa Hydro Gel Maskia. 
Voitte varmasti arvata, että tämän hoidon jälkeen allekirjoittaneen iho oli kuin vauvan peppu. Pehmeä ja sileä. Ennakkopelko punaisesta ihosta hoidon jälkeen oli todella turhaa. 

Kiitos tästä upeasta luksushoidosta Kauneuskeskus Eleganssin Veera Hartikaiselle. Saamillani kotihoitotuotteilla tulos säilyi pitkään ja tulen varmasti tulevaisuudessa tekemään hoidon uudestaaan.


-tuulanneli


// Lisäinfoa hoidosta löydät Kauneuseleganssin kotivuilta www.eleganssi.fi //


 //* yhteistyöpostaus //
6 Comments

 1. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  22.11.2016 / 17:30

  Kuulosti todella mielenkiintoiselta hoidolta.

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  22.11.2016 / 17:40

  Kuulosti mielenkiintoiselta ja tehokkaalta hoidolta. 🙂

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  22.11.2016 / 19:15

  Vaikuttaa tehokkaalta ja vaikuttavalta hoidolta.

 4. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  22.11.2016 / 20:11

  Kuulostaa todella hyvältä. Se, että iho ei ole hoidon jälkeen punainen ja ärtynyt, on kyllä iso plussa.

 5. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  23.11.2016 / 06:26

  Mikroneulauksesta puhutaan nyt paljon, mutta en kyllä ymmärrä siitä edelleenkään hölkäyksen pöläystä. On oikeastaan aika jännittävääkin lukea ja seurata, miten kaikista uusista hoitomuodoista puhutaan yleensä kovin tieteellisellä kielellä. Tekniikoilla on hienot nimet, mutta mitään muuta ne eivät maijameikeläiselle kerrokaan.

  Kun tämä rouva on niin huiman skeptinen, olisi kiva kuulla ihan noinniinku kansantajuisesti, mitä ihmettä iholle oikeasti mikroneulauksessa tehdään: mitä sille tapahtuu, kun hoitaja tökkää neulansa toisen kasvoille… Hui.

  Mutta ilmeisen miellyttävä kokemus se kuitenkin on, sillä hoito tuntuu olevan nyt kuuminta hottia ;).

 6. Marjo
  Kirjoittaja
  23.11.2016 / 10:11

  Olen kerran ollut mikroneulauksessa ja se oli ihan miellyttävä kokemus. Pelkäsin itsekin eniten mitä kasvoni näyttävät hoidon jälkeen ja olenko kovin punakka mutta pelkoni oli turha. Ihan pientä punoitusta, joka oli täysin hävinnyt seuraavana aamuna. Ihoni oli monta viikko todella kirkas ja elinvoimaisen näköinen

  Hoitosi kuulostaa todella sellaiselta, johon voisin itsekin mennä juuri nyt virkistämään nuutunutta ihoani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?