Etusivu » viikon parhaat räpsyt eli vuorossa vähän toisenlaiset matkakuvat

viikon parhaat räpsyt eli vuorossa vähän toisenlaiset matkakuvat

Hei, huomasin tässä, etten olekaan muutamaan viikkoon tehnyt viikon parhaat räpsyt -postausta. Sää on ollut viime aikoina niin harmaakin, että en ole edes valokuvannut mitään. Instassakin minulla on pyörinyt reissukuvia Roomasta. Nämä matkakuvat ovat helpottaneet paljon  postauksien tekoa tässä kaamoksessa. Tänään siis aiheena toisenlaiset matkakuvat. 

Viikon turistikuva. Siellä se allekirjoittanut pyörii kuin väkkärä muiden turistien seassa Fontana di Trevilla. Tälle turistirysälle tulimme ihan vahingossa pienen eksymisen jälkeen.  En muuten heittänyt sitä kolikkoa lähteeseen. Älä vaan kysy miksi en?


Harvoin kuvattu kohde eli metroasema. Minusta näissä vanhoissa metroasemissa on jotain todella kuvauksellista. Roomassa metro oli simppeli ja metrolinjoja oli vain muutama.

Toinen kohde, jota tulee harvoin kuvattua eli hotelliaula. Matkabloggarit kuvaavat varmaankin enemmän näitä mutta tavallisella turistilla nämä kuvat unohtuvat usein. Jälkeenpäin sitten harmittaa, kun ei ole kuvia hotellista ja varsinkaan siitä hotellihuoneesta. (ei ole allekirjoittaneellakaan). Aamiaiskuviakaan ei ole kuin muutama. Meillä oli todella perusitalialainen aamiainen eli minimalistinen keep it simple -teemalla.Viikon nostalgiakuva. Näitä vanhoja autobiileja oli Trasteveressa erään ravintolan rekvisiittana. Eipä taida olla käytössä mutta sopii täydellisesti ympäristöönsä.Sarjassamme hyvä kuva johonkin someprofiiliin. MUTTA mitä hittoa tuo kaveri tekee tuolla takana!  Täytyy katsoa saako tästä hyvää kuvaa rajaamalla. Niitä ihmisiä oli kyllä joka paikassa! Taisin itsekin olla monessa kuvassa tiellä/mukana, näin ainakin muru minulle koko ajan varoitteli, kun hilluin kamerani kanssa.


Viikon perhekuvaamiset!

Viikon uteliain henkilö. Meidän touhut portailla keräsi pienen yleisön. Tässä sekoilen takkini kanssa, kun en millään meinaa saada sitä pois! Onneksi yleisö poistui ja me saatiin kuvat otettua.


Viikon ihmeellisin kuva. Toinen kamerani temppuili ja minulla oli sarja kuvia oudoilla asetuksilla ja väreillä. Tämä kuva oli mustavalkoisena kaikkien värillisten seassa. Jotain yliluonnollista tapahtui Paavin hoodeilla 😉 tai sitten pikkujärkkäri oli stressaantunut kaikesta kuvaamisesta.


Mukavaa viikonjatkoa kaikille teille ihanuuksille!

-tuulanneli
10 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  23.11.2016 / 21:02

  Nää räpsyt oli kyllä tosi ihania ja tarinat teki niistä myös hauskoja <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2016 / 19:40

   Kiitos Outi 🙂 ja näitä on aina kiva tehdä!

 2. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  24.11.2016 / 05:58

  Ai maailma, miten ihana ja virkistävän hauska kuvapostaus tähän marraskuun pimeyteen <3. Olet Tuulanneli super 😀 <3.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2016 / 19:41

   Voi kiitos Minna 🙂 Ihana, että tykkäsit!

   Paras palaute on, jos lukijan hyvälle tuulelle.

 3. Annukka
  Kirjoittaja
  24.11.2016 / 08:42

  Mietin ihan samaa tuosta "someprofiilikuvasta", joka on mun mielestä ihan hirmuisen onnistunut! Näytät siinä niin onnelliselta. Lomalaiselta siis :). (Voiskohan taustalla olevan henkilön jotenkin photoshopata vaikka pensaaksi :D)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2016 / 20:06

   Kiitos Annukka 🙂

   Parhaimmat kuvat tulevat yleensä sattumalta ja sitten niissä yleensä on joki muukin muuttuja mukana.

   Täytyy katsoa, että pystytäänkö kuvalle tekemään mitään.

 4. Belladonna
  Kirjoittaja
  24.11.2016 / 18:49

  Komppaan Annukkaa tuosta profiilikuvasta, erittäin onnistunut otos. Näytät niin rentoutuneen onnelliselta ja iloiselta. Toivottavasti saat vieruskaverin poistettua tai ainakin "blurrattua" näkymättömiin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2016 / 20:18

   Heippa Belladonna, pitää katsoa mitä saan tehtyä kuvalle!

   Minun kuvankäsittelytaidot eivät ole ihan huippua mutta täytyy kysyä junioreilta apua.

   Kivaa viikkoa sinulle 🙂

 5. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  25.11.2016 / 08:57

  Ihania kuvia. Niin lomalla! Ja tuo someprofiilikuva on kyllä niin onnistunut, että nyt vaan kaikki photoshoppailuosaaminen peliin ja sumennusta tuohon häiritsevään tekijään;)
  Hyvää viikonloppua, Tuulanneli!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2016 / 20:20

   Kiitos Arja ja kiva kuullaa sinustakin pitkästä aikaa!

   Lomalla aina niin kivaa! Sinulla myös rentouttavaa viikonloppua 🙂


Looking for Something?