Etusivu » Carolan valinnat AW2020

Carolan valinnat AW2020

Toteutimme monen asiakkaan toiveen pari viikkoa sitten. Carola valitsi omia suosikkejaan syksyn Karisma Vaasan mallistosta. Poimin omia suosikkejani Carolan valinnoista myös tänne blogini puolelle. Antaa asukuvien puhua puolestaan vähemmillä teksteillä.

Onko tässä sesongin kaunein villatakki? By Malene Birgerin kuosineuletakki kerää takuuvarmasti katseet. Neuleen eläinkuosi on todella kauniin naisellinen. Neuletakin kanssa Carola yhdisti nahkahousut ja valkoisen paitiksen. Tyylikäs asuyhdistelmä moneen menoon.
Klassinen ja tyylikäs House of Dagmarin housupuku olisi Carolan ykkösvalinta seuraaville muotimessuille, sitten kun saamme jälleen matkustaa. Tänä syksynä housupuku on hieman oversize mallinen ja pitkät saapikkaat kruunavat asukokonaisuuden. Näin housupuku saa todella trendikkään ilmeen. Musta poolopusero kuuluu jokanaisen peruspuvustoon. Itselläni se on myös musthave-listalle ensimmäisenä.
Asu saa ihan uuden ilmeen kauniilla nahkapaidalla. 

Carolan valintoihin syksyn mallistosta kuuluu ehdottamasti hyvin istuva musta bleiseri, joka on helppo yhdistää esimerkiksi farkkujen ja mekkojen kanssa. Tänä syksynä bleiseri on oversized malliltaan. Kauden musthave hankintoihin kuuluvat myös kuviollinen mekko ja traktoripohjaiset kengät. Pikku hiljaa silmä alkaa myös tottua näihin yhdistelmiin!
Syksyn toimivat välikausitakit löytyvät Busnelilta. Näiden alle on kätevä pukea kevyt toppaliivi ja näin tarkenet loistavasti. Itse käytän Busnelin pitkän neuletakin alla musta tikkiliiviä  pidentämässä neuletakin käyttöaikaa näin syksyllä. Carolan valinta asusteisiin on musta cashmere pipo joko ribattuna tai sileänä. Huivi ja hyvät nahkakäsineet kruunaavat asukokonaisuuden.
Lopuksi vielä pyjamalookia juhlaan tai kotoiluun. Tässä kohtaan se oma mielipiteeni muuttui tämän tyylin suhteen. By Malene Birger taitaa nämä nämä uudet trendijutut. 

Kiitos Carola ja Anna mielenkiintoisesta kuvausessiosta. Sain paljon uusia ideoita jälleen omaan pukeutumiseeni. Carola on ollut minulle inspiraationlähde pukeutumisessa jo usean vuoden ajan. Parhaat ja toimivat ideat tyyliini ovat löytyneet useasti Carolan valinnoista.  Tämän Ladyn makuun luotan ? 

Kaikki asukokonaisuudet ja tuotetiedot löytyvät Karisma Vaasan Journalista täältä (klik).
-tuulanneli

1 Comment

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  31.10.2020 / 06:04

  Asupostauksia on aina kiva lukea ja täällä sinulla on tyyli kohdallaan 🙂 Traktoripohjakengät on vähän jännä juttu, pidän niiden ukonäöstä ja ovathan ne reippaat näissä meidän syyskeleissämme – mutta koen ne liian klohmuiksi itseni pituiselle. Olen kokeillut…
  Samoin housut saappaiden sisällä on ajankohtaista, mutta itselle käyvät paremmin kapeat farkut/housut. Näitä on kyllä tullut pidettyä nuoruudessa 😉
  Karisma on kyllä liike, josta löytäisin itsekin vaikka ja mitä.
  Kivaa viikonloppua Tuula! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?