Etusivu » Poimintoja Karisman näytöksestä

Poimintoja Karisman näytöksestä

Tervetuloa mukaan perinteiseen Karisma Vaasan näytökseen, joka järjestettiin näin poikkeusaikaan ilman yleisöä somen kautta. Keväällä ajattelimme, että syksyllä voisimme järjestää näytöksen normaalisti asiakkaiden kanssa. Syksy on tuonut yllätyksiä täällä Vaasan seudulla muuttaen alkuperäisiä suunnitelmia. Onneksi tänä päivänä tekniikka tarjoaa eri vaihtoehtoja tuoda näytökset kotisohville.

Poimin jälleen suosikkejani tänne blogini puolelle. Pääpaino on tällä kertaa upeissa villakangastakeissa ja neuleissa.  Antaa asukuvien puhua puolestaan.

// Busnel toppa//

Eikö olekin aika makeet toppahousut tässä untuvamallistossa? Nämä Busnelin toppatakit toimivat vaan sesongista toiseen. 

// Busnel neuleet//

Busnelin klassinen neulemallisto tuo joka syksy uusia kivoja juttuja. Tykästyin ensimmäisen kuvan neuleliiviin. Todella kaunis ja yksinkertainen vaate. Samoin musta kimonomallinen neuletakki mukailee tyylikkäästi syksyn suosittua  kimonotrendiä.

//teddytakit//

Näissä teddyissä on jotain suloista! Ruskealle takille teddymäinen pinta antoi aivan uuden ilmeen ja teki takista uuden näköisen. Tykästyin myös takin kauniiseen sävyyn!

//villakangastakit//

Tyylikäs villakangastakki on toimivan vaatekaapin peruspilareita.

//neulemekot//

Olen ollut positiivisesti neulemekkojen monipuolisuudesta. Ostin ensimmäisen neulemekkoni viime talvena. Käytin mekkoa todella paljon ja tänä syksynä hankin pitkän mekon rinnalle Arketin midimittaisen neulemekon. Molemmissa olen satsannut ihan 100% villaan ja näin ne eivät jää yhden sesongin vaatteiksi. 
Lopuksi vielä oma suosikkini. Olen aina rakastanut näitä ylipitkiä paitiksia. FilippaK:n paitiksessa on kaikki kohdallaan; kaunis värisävy ja jumalaisen ihanasti laskeutuva materiaali. 

Kaikki loput upeat asukokonaisuudet ja näiden kauniiden vaatteiden tuotetiedot löytyvät Karisma Vaasan Journalista täältä (klik).

Näytösterveisin ❤

-tuulanneli

6 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  15.11.2020 / 12:09

  Kietaisumallinen villakangastakki on minun takkini, se on niin paljon rennompi kuin napillinen ns herrainmalli. Omistan mustan ja beigen ja tietysti vaalea kitti olisi vielä toiveissa.
  Neuleiden suhteen itselläni on aikamoisia haasteita, sillä hihat tuppaavat olemaan aina liian pitkät. Nyt on lyhyitä malleja, mitkä eivät kaikkien kanssa sovi ja usein materiaalit on aika paksuja, joiden käyttäminen sisällä on mahdotonta. Eli hakusessa ohut, ilmava, lantiolle tuleva, sopivilla hihoilla oleva iso kaula-aukkoinen aikuisen naisen neule 🙂
  Nämä kuvasi ovat aina niin ihanaa katsottavaa ja inspiroivia!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.11.2020 / 10:28

   Kiitos Maarit 🙂

   Laadukas villakangastakki on aina sijoitus, joka toimii sesongista toiseen. Tänä vuonna satsasin pitkään Busnelin neuletakkiin, joka on yllättänyt monikäyttöisyydellään. 100% villaneulos on tiivis ja superlämmin.

   Neuleissa minulla on usein päinvastainen ongelma, hihat tuppaavat jäädä lyhyeksi 😉

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle Maarit <3

 2. Sara S.
  Kirjoittaja
  15.11.2020 / 15:16

  Aivan ihania juttuja ! Neuleet näyttävät erityisen houkuttavilta. Itselläni on pari nulemekkoa, mutta etsinnässä on joku vaalea versio ja midimittaien tietysti.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.11.2020 / 10:49

   Kiitos Sara 🙂

   Olen kanssa miettinyt midimittaista neuelemekkoa vaaleammassa värissä. Musta omistankin jo ja se on todella toimiva. Harmi, että samasta mallista on vain harmaa Arketin mallistossa.

   Mukavaa viikkoa sinulle Sara 🙂

 3. Karisma
  Kirjoittaja
  15.11.2020 / 17:48

  Ihania juttu ja ihanat poiminnat ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.11.2020 / 10:50

   Kiitos ihanainen 🙂

   Valintoja oli vaikea tehdä niin monesta upeasta lookista!


Looking for Something?