Etusivu » #bestnine 2019 – suosituimmat instakuvat

#bestnine 2019 – suosituimmat instakuvat

Oletko jo hakenut #bestnine2019 -sovellutuksella suosituimmat instakuvasi? Itse latasin pari päivää sitten nämä kuvat. Muutama yllätys joukossa muuten niin minunnäköisessä kollaasissa. Tästä on hyvä aloittaa vuoden 2019 yhteenvetojen tekeminen näin loppuvuodesta.

7.5.2019 a little Princess – vuoden ikimuistoinen hetki oli meidän pikku prinsessan syntyminen. Elli on tuonut elämään uuden ulottuvuuden ja monelle asialle ihan erilaisen merkityksen. 

19.10.2019 Iltakävelyllä isolla kirkolla – Nämä kuvat otettiin ihan ex tempore. Joskus ne parhaat kuvat syntyvät ihan sattumalta kuten nämä kännykkäkuvat Helsingin illassa. Pääkaupungimme oli todella kaunis syksyisessä illassa.

14.2.2019 Arvonta – Tämän kuvan myötä huomasin, etten ole enää montaa arvontaa järjestänyt instassa. Hyvä näin! 

9.5.2019 Mummina on supermukava olla – Keväällä järjestimme ensimmäisen After Work Beauty -tapahtuman. Illasta teki ainutlaatuisen sen, että olin juuri tullut mummiksi. Tässä kuvassa Inikan meikkitaitelija freesasi minulle todella hyvän arkimeikin. 

27.3.2019 Lehtikaali/avocado smoothiella potkua ja energiaa iltapäivään – Tämä smoothie kombo on ehdottamasti se paras. Enpä olekaan pitkään aikaan tehnyt näitä smoothieta. Täytyypä seuraavalla kerralla ostaa kaupasta mantelimaitoa.

15.6.2019 Pienen prinsessan juhlapäivä – Minulla oli kunnia järjestää ja leipoa ristiäisiin herkkuja. Kaunis ristiäiskakku me teetettiin tällä kertaa ammattilaisella.

13.6.2019 Kesän luottolook Oodissa – Kesäkuun alussa teimme kivan naisten viikonloppureissun isolle kirkolle. Tottakai vierailimme myös Oodissa ja näin sain tallennettua asukuvat mielenkiintoisessa ympäristössä. Kiitos näistä kuvista Hilkka-Maijalle.

11.8.2019 Poimintoja Vaasan taiteiden yön muotinäytöksestä – Mukavaa, että näiden suosittujen kuvien joukkoon mahtui yksi näytöskuva. Syksyn ekan näytöksen mieleenpainuvin osio oli tämä finaali, jossa mallit olivat paljain jaloin! Todella upea päätös näytökselle. 

22.1.2019 Aamuinen työkävely yhdessä superkuun kanssa – Tänä vuonna olen ottanut aika vähän näitä luontokuvia vaikka teen työni melkein metsän keskellä. Ehkäpä sitä tottuu ympäristöönsä ja ei enää huomaa kaikkea mitä ympärillä tapahtuu. Suomen luonto on kaunis eri vuodenaikoina. Onneksi nyt on taas lunta myös täällä rannikolla!

Näiden kuvamuistojen kera mukavaa loppuvuotta kaikille!

-tuulanneli


2 Comments

 1. Belladonna
  Kirjoittaja
  29.12.2019 / 15:30

  Mukavia kuvia ja muisteloita! Hyvää loppuvuotta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.12.2019 / 19:36

   Kiitos Belladonna ja samoin sinulle mukavaa uutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?