Etusivu » 12 ajatusta elämästäni

12 ajatusta elämästäni

Luin mielenkiintoisen postauksen ihastuttavan Kristiinan blogista. Tässä blogiaiheessa listataan 12 asiaa elämästä. Nämä haasteet ovat superkivoja ja samalla lukijoille tarjoutuu mahdollisuus tutustua lähemmin allekirjoittaneeseen. Olen usein kirjoittanut siitä, että rakastan näitä blogihaasteita. Tässä siis 12 ajatusta randomina elämästäni;
Asun 1950-luvulla rakennetussa ihanassa puutalossa kauniilla historiaa pursuavalla asuinalueella. Puutalomme kätkee sisäänsä paljon historiaa ja lämpöä. Rakastan meidän kotiamme, siellä sieluni lepää.
Innostun joskus asioista vähän liikaakin. Sitten mennäänkin yhden asian ympärillä sata lasissa. Joskus tämä on ihan OK. Onneksi olen vähän oppinut himmailemaan. Toisaalta olen kiinnostunut uusista haasteista. Itsensä likoonlaittaminen  on hauskaa ja riskien ottaminen tuo väriä elämään.

Ihailen ihmisiä, jotka seisovat omien sanojensa takana. Pohjalainen luonteeni arvostaa suoruutta. Tulen todella huonolle tuulelle törmätessäni mielisteleviin ihmisiin tai takinkääntäjiin. 

Haluaisin joskus syleillä koko maailmaa! Tämä on ehkä aika mahdoton tehtävä. Loppujen lopuksi sitä haluaisi tehdä vaikka mitä. Tavoitteita ja haaveita pitää olla elämässä sopivassa suhteessa.

Rentoudun omassa hiljaisuudessa. Rakastan rauhallisia koti-iltoja yhdessä murun kanssa. Sosiaalisen työpäivän jälkeen on kiva olla vain omien ajatuksien kanssa, lukea lehtiä ja vain katsella kauniita kuvia esimerkiksi instassa. Samoin rentoudun täällä blogin parissa kirjoittamalla ja valokuvaamalla materiilia someen. 

Luonnettani kuvaa sinnikkyys, energisyys ja periksiannattamattomuus. Silloin kun haluan jotain niin aina löytyy keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastapainona saatan kyllä jättää asioita puolitiehen, jos huomaan, että niistä ei ole minulle mitään hyötyä loppupeleissä. Näin pysyy sopiva balanssi elämässä.

Ilostun ihan pienistä asioista. Joskus tuntemattoman ihmisen hymy yllättävää ja tuo ilon koko päiväksi. Positiiviset ihmiset antavat  aina potkua päivään ja ovat monen päivän pelastus. Pyrin itsekin löytämään asioista aina sen valoisemman puolen. Pienet vastoinkäymiset kuuluvat meidän arkeen. Ne vain hidastavat matkaa ja ovat aina selätettävissä. 


Jos voisin tehdä mitä vain niin lähtisin juuri nyt todella kauas pois murun kanssa. Jättäisin tämän pimeyden tänne taakseni. Palaisin kuitenkin takaisin kotiin viimeistään jouluna. Rakastan tiettyjä traditioita ja yksi niistä on joulu kotimaassa.

Haluan ympärilleni innostavia, kannustavia ja aitoja ihmisiä. 

Haaveilen siitä, että voisin viettää useamman viikon tai kokonaisen kuukauden valossa etelän lämmössä vuoden pimeimpänä aikana. 
En luopuisi mistään hinnasta läheisistäni, perheestäni ja rakkaasta lapsenlapsestamme Ellistä. Rakastan myös omia rutiinejani aamuisin ja ennen kaikkia niitä hitaita aamuja vapaapäivinäni. Mikä onkaan parasta kuin juoda aamukahvi rauhassa ja katsella kivoja kuvia somessa. 

Ajankohtaista juuri nyt on aloittaa pikku hiljaa valmistautuminen jouluun. Tänä vuonna meidän joulu on saanut ihan uuden merkityksen Ellin myötä. Ehkäpä se perinteinen joulu on palannut takaisin. Meidän joulu on kuitenkin rauhallinen aikuisten joulu ilman suurempia hössötyksiä ja ennen joulua teen instensiivisesti töitä. Rauhoitun sitten jouluna yhdessä Ellin kanssa.


Löytyikö meillä yhteistä? Nappaa haaste tästä, jot et ole vielä tätä tehnyt!

-tuulanneli


16 Comments

 1. Kristiina Kortelahti
  Kirjoittaja
  7.12.2019 / 15:57

  Kiva oli lukea vastauksiasi. Ja kiva kun linkitit blogiini. Mutta, tässä linkityksessä tuli sama ilmiö kuin Marjon matkassa-blogissa. Nimittäin kun tuosta linkistä klikkaa ja pääsee minun blogiini, niin siellä postaukseni alaosassa on jotain outoa ulkomaankielistä tekstiä jota minä en ole sinne laittanut. Sitä ei näy jos menee minun blogini kautta tuohon postaukseen, ainoastaan kun menee jonkun toisen laittaman linkityksen kautta. Marjo arveli että olisko joku hakkeroinut blogiani. Osaatko sinä sanoa mistä johtuu?
  Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

  • Nimetön
   Kirjoittaja
   9.12.2019 / 17:25

   Hei, ei ainakaan minulle näy sellaista kun kurkkasin blogiasi! 🙂 Ei hätää siis!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.12.2019 / 20:58

   Hei Kristiina, kiitos inspiraatiosta 🙂

   En osaa sanoa mistä tuo outo ilmiö johtuu! Mutta se ei ilmesty sinne joka kerran kuten tuosta anonyymin kommentista ilmenee.

   Mukavaa joulunodotusta sinulle Kristiina 🙂

  • Kristiina Kortelahti
   Kirjoittaja
   9.12.2019 / 21:54

   Jos lukee puhelimella niin sitä ei näykään, mutta tietokoneella näkyy.

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  8.12.2019 / 15:29

  Sinun haaveesi kuulostaa aivan ihanalta ja kovasti toivon, että sen pystyt vielä toteuttamaan.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.12.2019 / 21:00

   Kaunis kiitos Outi ihanasta kommentista 🙂

   Haaveet ja unelmat on tehty toteutettavaksi! Mukavaa joulun odotusta sinulle!

 3. Anne
  Kirjoittaja
  8.12.2019 / 16:50

  Minäkin tykkään lukea näitä blogihaasteita. Niiden kautta tulee tosiaan tutummaksi, kun ikään kuin vastaa "haastatteluun". 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.12.2019 / 21:03

   Todellakin nämä haasteet kertovat aina enemmän bloggarista. Lukijat saavat kurkistaa kulissien taakse 🙂

 4. Johanna
  Kirjoittaja
  8.12.2019 / 19:15

  Kiva lukea näitä asioita sinusta. Muuten, oliko merenrantakuva betonipenkillä Torreviejasta? Näytti kovin tutulta

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.12.2019 / 21:04

   Moikka Johanna!

   Oikein tunnistit, betonipenkki on Torreviejan rantabulevardilta. Penkit olivat todella valokuvaukselllisia!

 5. Marianne
  Kirjoittaja
  10.12.2019 / 06:33

  Kiva postaus ja ihania vastauksia! Tuo sinun asu on myös tosi onnistunut, näytät hyvältä! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.12.2019 / 20:31

   Kiitos ihanasta kommentistasi. Toppisliivi on ollut yksi syksyni ykkösvaatteista!

 6. hannamaria
  Kirjoittaja
  10.12.2019 / 17:59

  Kiva postaus! Ja me muuten haaveillaan samasta asiasta, kuukaudesta auringon alla tähän pimeimpään aikaan. Nauttisin myös enemmästä joulumielestä kuin mitä suomalaisilla yleensä on, se kantaisi paremmin pimeässä.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.12.2019 / 20:33

   Kiitos hannamaria 🙂

   kuukausi valossa juuri pimeimpään aikaan kuulostaa aivan huipulta!

 7. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  12.12.2019 / 08:56

  Tämä oli kiva postaus, itsekin tein. Mahtava tuo haluaisin syleillä koko maailmaa, ihanaa! <3 Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.12.2019 / 20:34

   Tämä oli todella kiva postaus! Näitä on aina niin kiva kirjoitella 🙂

   Samoin sinulle rentoa joulunodotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?