Etusivu » 10 x suosikkipostaukset 2017

10 x suosikkipostaukset 2017

Vuosi 2017 lähestyy loppuaan ja kohta meillä on edessä ihan uudet puhtaat sivut vuodelle 2018. Sitä ennen otetaan kuitenkin vielä katse kuluneen vuoden suosituimpiin postauksiin. Tilastojen tutkiminen on aina mielenkiintoista, koska siitä saa vinkkejä myös tuleviin aiheisiin. Tänä vuonna ei mitään suuria yllätyksiä ollut joukossa ja mitä kivointa joukkoon mahtuu myös bloggarin omia suosikkejani.


Hyväntekeväisyysgaala lasten hyväksi 11.3. Tässä näytöksessä keräsimme varoja vähävaraisille lapsiperheille yhdessä Pyhän Lazaruksen Ritarikunnan Vaasan Delegaation kanssa. Näytös hyvän asian puolesta oli suosittu ja toivottavasti tapahtuma saa jatkoa tulevana keväänä.
Carolan ja Karisman juhlahumussa 3.11. Jokainen blogiani jo kauemmin lukenut tietää rakkaudestani kauniisiin vaatteisiin ja näytöksiin. Haastan aina itseäni valokuvaajana näissä tapahtumissa. Tilaisuudet asettavat omat vaatimuksensa valojen, yleisön ja mallien suhteen. Jokaisen kerran jälkeen olen oppinut jotain uutta. Valokuvaamisen suhteen sitä ei ole koskaan valmis, vaan aina tulee eteen uusia yllättäviäkin tilanteita.

Savivaalennus – luonnollisempi tapa vaalentaa hiuksia 15.3. Tämä on ollut parasta mitä hiuksilleni on tapahtunut vuosiin. Savivaalennuksen ansiosta minulla on nykyään kiiltävät, vahvat ja terveet hiukset. Olen myös pikku hiljaa pääsemässä tasapitkään polkkaan, mikä on ollut ikuinen unelmani. Hiusten värjäyskerrat ovat vähentyneet. Olenkin ollut yllättynyt siitä, kuinka hyvin savivaalennus pysyy hiuksissa. 


”Puoli vuotta sitten istuin ensimmäisen kerran ekokampaajan käsittelyyn tarkoituksena vaalentaa hiuksiani savella. Olin innoissani tästä luonnollisemmasta vaihtoehdosta mutta epäilin vaalennuksen kestävyyttä. Jotenkin savella vaalentaminen ei kuulostanut alkuunsakaan niin tehokkaalta kuin kemialliset värjäykset. Nyt puoli vuotta myöhemmin neljän savivaalennuksen jälkeen hiukseni kiittävät tästä ensikokeilusta. ”
Kuva; Antti Luoma-aho / Hovisepät, Sormukset; Kultaseppä Jarkko Perälä

Kun elämä yllättää 18.6. – tämä kuva tulee nyt toistamiseen lyhyen ajan sisällä blogiini. Tapahtuma oli kuitenkin niin mieleenpainuva yksityiselämässä kuin täällä blogissakin. Oman lapsen onnellisuus on äidille tärkeintä. 

Kuvan tarinaan liittyy vielä se, että äiti pidettiin ihan pimennossa näiden sormuksien todellista omistajista. Jaoin kuvan facessa ihan normaalina mieheni työkuvana upeista sormuksista. Myöhemmin minulle selvisi sitten, että kyseessä onkin meidän nuoren parin kihlasormukset. 


”Vaasan Alatorilla syntyvää laadukasta käsityötä. Klassiset designit, uniikit toteutukset. Ikuisen rakkauden symbolit. Hovisepät, kultaseppä Jarkko Perälä.”

Tyylini 20-, 30-, 40- vuotiaana ja entäs tästä eteenpäin? 22.2. Tämä oli todella hauska postaus, jonka idean sain Marjukan blogista. Meillä onkin Marjukan kanssa ihana blogiystävyys, jossa inspiroidutaan vuoron perään toistemme blogeista.  Tässä postauksessa oli kiva analysoida omaan tyyliään vuosien saatossa ja muistella kuinka se on kehittynyt. 

Muistan kaikki iso olkatoppaukset, hiuspermantentit ja värikkäät vaatteet. Nuoruudessani ei myöskään ollut halpavaateketjuja vaan ompelin kaikki vaatteeni itse. Pitäisiköhän sitä joskus vielä kokeilla, onnistuisinko saamaan vaatekappaleen kokoon! BTW eikö meidän Hans olekin suloisen pieni tässä kuvassa?

Terveysintoilijan porkkanakakku / Vadelmainen juustokakku / Karpalojuustokakku / . Vuosi 2017 oli kakkujen vuosi. Innostuin juustokakkujen eri variaatioista ja niitä tein vaihtelevalla menestyksellä. Kakkukokeilujen joukkoon mahtuu muutama suoraan roskiin mennyt versio. Onneksi suurin osa päätyi kuitenkin blogiin teidän iloksenne. Nämä kakkupostaukset keräävät jatkuvasti lukijoita, joten ensi vuonna jatketaan samalla teemalla.
Ystävänkirja – Bloggaajan versio 29.3. Tämä suosittu blogihaaste kiersi blogeissa keväällä. Olen aina ollut innokas tekemään kaikenlaisia listoja ja vastailemaan kysymyspatteristoihin. Minusta näillä saa aina jotain uutta näkökulmaa blogiinsa sekä samalla kertoo jotain itsestään lukijoille. 

Itse tykkään lukea lifestyleblogeja, juuri siksi, että niissä bloggaaja antaa aina pienen osan itsestään lukijoille. Näin blogista tulee elävämpi ja kiinnostavampi. Me jokainen olemme omia persoonia ja jokainen kirjoittaa omanlaistaan blogia. 

Huivilla ilmettä pukeutumiseen 3.5. Tämä asupostaus mahtui nippa nappa kympin porukkaan. Olin vähän yllättynyt postauksen suosiosta mutta tässä otsikko houkuttelee klikkaamaan. Hyvä esimerkki siitä, kuinka otsikoihin kannattaa satsata ja miettiä mikä olisi vetävin. 

Katselin näitä suosittujen postauksien otsikoita ja kaikissa niissä on mielenkiintoa herättävä sanoma. Joten ei ole mitenkään turhaa kiinnittää huomiota juuri otsikon sanomaan. Tottakai hyvä kuvakin houkuttelee klikkaamaan postaukseen mutta kyllä se hyvä otsikko on kingi!?Sydämellinen kiitos teille kaikille ihanille lukijoille tästä kuluneesta vuodesta. Ilman teitä ei tätä blogia olisi olemassa. Kiitos kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista. Tervetuloa mukaan vuoden 2018 seikkailuihin!-tuulanneli
16 Comments

 1. Tuula's life
  Kirjoittaja
  30.12.2017 / 18:12

  Ihastuttava postaus! Edustava kympin joukko.
  Nuo sinun kakkupostauksiasi, ovat niin herkullisia. Olipa jännä kuulla, että jokunen kakku on mennyt roskiinkin 🙂
  Tyylikäs tämä kymppipostauksesi. Nappaan ja joskus teen 🙂
  Ja ihana tuo Hans!
  Kiitos blogiystävyydestäsi Tuulanneli! Upeaa uutta vuotta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.12.2017 / 19:33

   Heippa Tuula ja kiitos ihanasta kommentista!

   Kyllä minulla on mennyt muutama kakku roskiin. Esimerkiksi tänä jouluna kokeilin vaaleaa glögikakkua vaalealla pohjalla & vaalealla glögilla. Lopputulos oli jo susi syntyessään. Tykkään inspiroida ja olen vielä aika kokematon näissä kokkaushommissa. Intoa on enemmän kuin taitoa!

   Hans sulattaa kaikkien sydämet!

   Kiitos tästä mielenkiintoisesta blogivuodesta ja ystävyydestä. Ihanaa uutta vuotta sinulle!

 2. Tiia / Littlebigthings
  Kirjoittaja
  30.12.2017 / 21:38

  Jäin ihan mykistyneenä tuijottamaan sormuksia, todella kauniit! Ihanaa uutta vuotta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.12.2017 / 08:43

   Kiitos Tiia 🙂

   ne ovat todellakin yksinkertaisen kauniit, Isän pojalle tekemät!

   Ihanaa uutta vuotta!

 3. marja 50+ eloa ja oloa
  Kirjoittaja
  31.12.2017 / 06:56

  Sinulla on kaikissa postauksissa todella hyvät kuvat. Varsin vauhdikas vuosi ollut sinulla postausten perusteella.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.12.2017 / 08:47

   Kiitos marja 🙂

   valokuvat ovat aikoinaan olleet se ensimmäisen innoke bloggaamiseen. Meillä on hyvä tiimi murun kanssa ja olen onnellinen kun minulta löytyy hovikuvaaja kotoa.

   Ihanaa uutta vuotta marja 🙂

 4. Melissa
  Kirjoittaja
  31.12.2017 / 07:10

  Ihan mahtavat postaukset 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.12.2017 / 08:50

   Kiitos Melissa 🙂 ja oikein ihanaa alkavaa uutta vuotta!

 5. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  31.12.2017 / 08:05

  Onpa ollut kiva löytää ihana blogisi! Tykkään siitä kovasti ja se on noussut ihan suosikkilukemisekseni 🙂
  Ja olen aivan samaa mieltä otsikon merkityksestä, niinhän itsekin johkaannun lukemaan ja pysähtymään. Yllättävän vaikea
  niitä on kyllä keksiä, että säilyisi blogimaisuus, kun helposti menee mainonnan puolelle.
  Kivoja juttuja olet luonut tänä vuonna, siitä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen!

  Iloa ja onnea ensi vuodelle!

 6. tuulanneli
  Kirjoittaja
  31.12.2017 / 08:59

  Heippa Maarit ja ihan samoilla ajatuksilla ollaan täällä!

  Olen kuin olisin löytänyt sielunsiskon vaikka emme ole vielä edes tavanneet livenä. Olen paljon pähkäillyt tuon otsikon kanssa mutta kuitenkin usein tulee vain sohaistua jotakin. Toisaalta ne mainonnan puolelta tulevat ne parhaat vinkit blogiotsikoihin.

  Kiitos tästä vuodesta ja Iloa uuteen vuoteen myös sinulle Maarit 🙂

 7. Sara S.
  Kirjoittaja
  31.12.2017 / 16:08

  Sinulla on ollut vuoden aikana monia kivoja postauksia, joista muoti on kiinnostanut minua.

  Ihanaa Uutta Vuotta !

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.12.2017 / 19:22

   Kiitos Sara 🙂

   Uskon, että ensi vuonna palaan juurilleni ja lisään muodin osuutta blogissani. Asujutut keräävät vaan klikkauksia entiten.

   Iloa uuteen vuoteen myös sinulle Sara!

 8. Marjo
  Kirjoittaja
  31.12.2017 / 17:15

  Ihania postauksia Tuulanneli ♥ ja upeita kuvia.
  Nuo miehesi tekemät kihlasormukset ovat äärimmäisen kauniit.
  Hansille rapsutuksia ja hyvää uutta vuotta sinulle ihanuus ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.12.2017 / 19:23

   Kiitos Marjoa 🙂

   Jarkko on taitava ja nuo sormukset ovat yksinketaisuudessaan upet.

   Iloa ja Onnea myös sinulle uuteen vuoteen!

 9. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  1.1.2018 / 08:37

  Mielenkiintoisia postauksia kaikki ja todella kiva koonti, näitä tilastoja on aina hauska seurata 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2018 / 10:19

   Kiitos Mari 🙂

   Näissä koosteissa näkee kivasti koko vuoden tärkeimmät tapahtumat. Bloggaamisen etuna onkin, että pystyt pitämään ns. päiväkirjaa vuoden tapahtumista. Näin ne juuri tärkeät asiat tulee dokumentoitua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?