Etusivu » tammikuun #lempivaate – vaaleat farkut

tammikuun #lempivaate – vaaleat farkut

Enpä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että tammikuussa hehkuttaisin vaaleita farkkuja. Olen aina rakastanut vaaleita värejä ja niiden ilmestyminen alkutalvesta kauppoihin on ensi askel kevääseen. Valkoiset farkut ovat kuuluneet tiiviisesti kesäpukeutumiseeni muutaman vuoden ajan ja nyt nämä vaaleat farkut tuntuvat yhtä kivalta myös näin talviaikaan.

Joulukuussa tein ensimmäisen postauksen lempivaatteni -teeman ympärille. Ajattelin tehdä tästä aiheesta kuukausittain toistuvan, koska niitä käytetyimpiä lempivaatteita on hyvä nostaa esille useammin. Eetti ry lanseeraaman #lempivaatteeni -kampanjan tavoitteena on kannustaa meitä jokaista käyttämään vaatteitaan pidempään. Tiesitkö, että Suomessa heitetään pois vuosittain yli 70 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä eli 13 kiloa jokaista suomalaista kohti.

Vaaleat farkut ovat antaneet uuden elämän myös muutamalle viime vuosien suosikkivaatteelle. Postauksen asukokonaisuus koostuu pääosin edellisten vuosien suosikeista. Lohenvärinen villakangastakki on ollut luottovaatteeni parin talven ajan ja aina vaan se näyttää hyvälle. Taitetut pastellivärit toimivat hyvin vuodesta toiseen. Villakangastakki näyttää niin kuin uudelta kokonaan valkoisten vaatteiden kanssa. Ei ihme, että viihdyn tässä asukokonaisuudessa.

Tänä syksynä olen harkinnut ostojani tarkasti. Ostolakkoon minusta ei ole koskaan, koska rakastan vaatteita innostuen uusista linjoista ja väreistä. Jos minun pitää valita uuden puseron tai tosi makeen sisustustavaran välillä, niin valinta on aika selvä. Se uusi pusero upeilla yksityiskohdilla roikkuu henkarissa takuuvarmasti. Siltikään uutta ei aina tarvitse ostaa, vaan miettii ensin niistä lempivaatteistaan uusia asukokonaisuuksia. Oletko huomannut, että tammikuun asupostauksissa olen pyörittänyt samoja vaatteita, vain takki, pipo, toppaliivi ovat vaihtuneet. 
Onko sinulla vaatekaapissasi helmiä, jotka vaan toimivat vuodesta toiseen? Mikä on sinun lempivaatteesi?

 -tuulanneli 

10 Comments

 1. Johanna Huuhtanen
  Kirjoittaja
  25.1.2020 / 20:25

  Vaaleat housut tuovat mukavaa raikkautta asuun! Mutta ah, tuo takki <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.1.2020 / 09:33

   Kiitos Johanna 🙂

   Vaaleat farkut tuntuvat juuri nyt kivoilta ja varsinkin näin pimeän aikaan. Villakangastakki on jo parin vuoden rakkaus 🙂

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  26.1.2020 / 06:23

  Ihana kuvauspaikka taustalla. Takki on niin ihanan värinen 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.1.2020 / 09:34

   Kiitos Melissa 🙂

   Takki näyttää jälleen ihan uudelta näin vaalean yhdistelmän kanssa!

 3. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  26.1.2020 / 08:26

  Mulla tuntuu nuo Muumi-vaatteet toimivan vuodesta toiseen 😀
  Tuo sinun takki on kyllä I H A N A! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.1.2020 / 09:36

   Kiitos Diina-Maria 🙂

   Takki on ollut nyt alkutalven vähän jäähyllä vaatekaapissa mutta nyt olen ottanut tämän lempparin taas esille. Välillä on hyvä laittaa lemppareita vähän sivuun.

   Muumivaatteet ovat kyllä sinun juttusi 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  26.1.2020 / 08:30

  Tammikuu on ollut kyllä varsin erikoinen sään puolesta. Nuo farkut näyttää upeilta sun päällä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.1.2020 / 09:37

   Kiitos 🙂

   Enpä muista tälläistä tammikuuta. Meillä täällä rannikolla on ollut todella vähän lunta. Viime yönä on satanut jälleen vähän mutta huomisille on taas luvassa vesisadetta!

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  26.1.2020 / 18:48

  Tänä talvena on tullut käytettyä erilaisia vaatteita kuin yleensä. Saappatkaan eivät ole kertaakaan ole olleet jalassa, tennarit sensijaan jatkuvasri.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.1.2020 / 12:26

   Meidän talvi on ollut kyllä poikkeuksellinen.
   Eipä ole paljoa tarvinnut toppavaatteita ?.
   Olenkin kulkenut koko talven matalissa sneakereissa.
   Mukavaa viikkoa sinulle ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?