Etusivu » workshop with Esse Organic Skincare

workshop with Esse Organic Skincare

Viime viikolla osallistuin mielenkiintoiseen workshoppiin Kikas Natural Green Beauty and Spa -tiloissa. Tilaisuudessa meillä oli mahdollisuus tutustua luomusertifioituun Esse Organic Skincaren sarjaan. Esse on probioottinen hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviaineosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on myös tärkeää ihonhoidossa. 


Kikas Natural Green Beauty and Spa hoitolan takaa löytyy energinen, luonnonkosmetiikan ammattilainen Marika Suomalainen. Hänen hoitola sijaitsi aiemmin Raippaluodossa ja Wasa Sport Gymin tiloissa. Nyt Marika on ottanut seuraavan stepin yrittäjäurallaan ja perustanut ekohoitolan keskustaan eli Wasaborgin taloon Vaasanpuistikolle. Hoitolalla on hyvä keskeinen sijainti, johon on kiva piipahtaa ostoksille. Marikan haaveena on tehdä tästä keskustan hoitolasta meille naisille paikka, jossa voi vaikka hengähtää shoppailun lomassa. 
Olin ensimmäistä kertaa mukana tämäntyyppisessä workshopissa. Kokemus oli kertakaikkiaan mielenkiitoinen. Suurin anti itselleni oli Essen asiantuntijan pitämä luento mikrobeista, mikrobiomista, probiooteista, prebiooteista ja niiden tärkeydestä meidän hyvinvoinnille. Ainakin minun silmät avautuivat ja ymmärsin miksi itse olen aikoinaan yliherkistynyt. (palaan tähän aiheeseen ja Esse- tuotteiden filosofiaan myöhemmin.)


Saimme hyödyllisiä vinkkejä ihonhoitoon. Ihon suojaaminen vapailta radikaaleilta on tärkeää eli muistetaan jo nyt näin kevään kynnyksellä laadukkaiden aurinkosuojien käyttö. Antioksidantit, kivennäisaineet sekä rasvahapot niin sisäisesti kuin ulkoisesti ovat tärkeitä ihollemme. Me usein unohdetaan, että meidän solut ikääntyvät myös sisäisesti ja ravintoaineiden talteenotto ei ole enää samalla tasolla kuin nuorempana. Taitaapa allekirjoittanut ottaa omegat jälleen käyttöön.


Tänä päivänä me pystymme hoitamaan ihoa kotikonstein aika pitkälle mutta kuona-aineiden poistoa kannattaa tehostaa hoitolassa. Lymfastimulaation avulla nainen voi tukea omaa immuunipuolustustaan, hallita stressiään ja pysyä terveenä. Verenkierto tottakai hoitaa osan meidän kuona-aineiden poistosta mutta lymfasuonistolla on tärkeä funktio meidän iholle. 


Sydän hoitaa meidän verenkierron mutta lymfa on meidän lihastyön varassa. Me tehdään tänä päivänä paljon istumatyötä sisätiloissa ja tämä näkyy usein ihossa. Siksi säännöllisesti tehty kasvo- ja vartalolymfa hoitaa meitä kokonaisvaltaisesti. Omasta kokemuksesta voin suositella Marikan kasvolymfahoitoa. Marika on tehnyt minulle muutaman kerran kasvolymfan ja kuona-aineet ovat poistuneet sukkelaan hoidon jälkeen. Olo on taivaallinen ja virkistynyt jälkeenpäin.
Oletko sinä kiinnostunut osallistumaan workshoppiin, jossa hoidetaan ihoa ja saat itsellesi hyödyllisiä ihonhoitovinkkejä? Marika järjestää vastaavia tilaisuuksia erilaisille ryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi vaikka omalle ystäväporukalle kiva virkistysilta Kikas Natural Green Beauty and Spa hoitolassa. Lisäinfoa löydät täältä (klik)!

Marika järjestää seuraavan Workshopin keskiviikkona 12.4. klo 18.00. 
Voit ilmoittautua suoraan Kikas -hoitolaan p. 044-5038083.-tuulanneli
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?