Etusivu » whamisa – korealaista luonnonkosmetiikkaa

whamisa – korealaista luonnonkosmetiikkaa

Viimeisen vuoden aikana luonnonkosmetiikan mielenkiintoisimpiin uutuuksiin on kuulunut korealainen Whamisa. Korealainen kauneudenhoito eli niin sanottu K-Beauty satsaa aikaa ja vaivaa siihen, että iho näyttää mahdollisimman täydelliseltä jo ilman meikkiä. K-Beautyn kauneusfilosofiassa yhdistyvät luonnollisuus ja huoliteltu ihohoito. Tänään kokemuksia näistä innovatiivisista Whamisan ihonhoitotuotteista.

Luonnonkosmetiikan ystävänä olin innoissani kun korealainen Whamisa rantautui Suomeen viime syksynä. Olihan tästä sarjasta kohistu ja intoiltu johtavissa eurooppalaisssa julkaisuissa. Vuonna 2010 perustettu innovatiivinen Whamisa on yksi harvoista luonnollisista K-Beauty -brändeistä. Whamisa haluaa edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoa eettisten, luonnollisten ja tehokkaiden tuotteiden kautta. Kaikilla Whamisan-tuotteilla on BDIH-luonnonkosmetiikkasertifiointi.


Kuinka korealainen kauneudenhoito eroaa länsimaisesta? 

 • Korealaisen kauneuden hoidon perusta on kaunis ja luonnollinen iho. 
 • Iho suojataan huolellisesti auringolta. 
 • Ihonhoito nähdään kokonaisvaltaisena, jossa ruokavaliolla on oma tärkeä osuutensa.  Itse olen huomannut ihoni olevan todella hyvässä kunnossa, kun olen välttänyt valkoista sokeria ja vehnäjauhoja.
 • Ihoa ei peitetä raskailla meikeillä vaan pyritään luonnolliseen lookiin. 
 • Ihonhoidon perusta on huolellinen puhdistus, joka tehdään useasti kahdesti
 • Kasvovesi käytetään seerumin tavoin kosteukseen ei puhdistukseen. Näin valmistetaan ihoa vastaanottamaan voiteet ja niiden tehoaineet.
 • Fermentoidut aktiiviaineosat


Tärkeänä osana korealaista kauneudenhoitoon kuuluu puhdistus eli puhutaan ”kaksoispuhdistuksesta” ja tämä on yksi kauniin ihon perusrutiineista. Puhdistaminen ei yksin riitä täydelliseen ihonhoitoon. Kasvoveden käyttö ja erityisesti kasvoveden kerrostaminen puhdistuksen jälkeen tasapainottaa ihon pH:n luonnolliselle tasolle. 
Me käytämme kasvovettä ihon puhdistukseen mutta korealaisessa kauneudenhoidossa sitä käytetään ihon kosteuttamiseen seerumin tavoin. I Love me – messuilla Katja Kokko opasti juuri tähän kasvoveden kerrostamiseen viisi / seitsemän kertaa. Kasvovesi taputellaan käsillä ihoon, jolloin aineosat imeytyvät iholle tehokkaasti. Tässä menetelmässä kasvovettä ei levitä vanutupolla vaan käden lämmöllä.

Minulla on ollut testissä Whamista mieto puhdistusöljy Organic Flowers Cleansing Oil, joka liuottaa ihon pinnalta meikin ja epäpuhtaudet. Öljy poistaa silmämeikin myös hellävaraisesti ja on todella riittoisa, ihan pieni annostus riittää. Jos haluan tehdä kaksoispuhdistuksen, niin jatkan  puhdistusta Whamisan Foam Cleasing Cream vaahdolla. Tämä puhdistusvaahto on todella paksu ja kermainen putsari. Puhdistetulle iholle olen kerrostanut viisi kertaa Organic Flowers Toner – kasvovettä.

Yksi mielenkiintoinen tuote on Whamisan organic Flowera Peeling Finger Mitt – kosteuttavat kuorintalaput. Nämä poistavat iholta kuolleet ihosolut lempeästi. Olen aina tarkkana näiden kuorintajuttujen kanssa, koska ihoni on herkkä. Nämä kuorintalaput ovat kuitenkin hellävaraiset. Ihan uskomatonta, iho näyttää tosi kirkkaalta näiden kuorintalappujen jälkeen eikä tunnu yhtään kiristävältä. Kuorintalaput kosteuttavat samalla ihoa. Näitä kuorintalappuja olen käyttänyt pari kertaa viikossa.

Fermentointi tarkoittaa raaka-aineen maitohappokäyttämistä. Fermentoidut aineosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen aineosien ei -fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa ihon kannalta hyviä aineosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyviksi aineosiksi. Whamisa on pioneeri tässä ihontuotteidensa fermentointiteknologiassa, luonnollisissa säilöntämenetelmissä ja vedettömissä ihonhoitotuotteissa.

Organic Flowers Water Cream kosteuttavuus on ihan huippuluokkaa. Voide on todella ohut sekä juokseva. Ensi kosketuksella ajattelin, ettei näin ohut voide voi olla tehokas. Voide yllätti positiivisesti. Tärkeimpänä kosteuttavana aineosana tässä voiteessa on nattokumi, jota saadaan fermentoidusta soijapavuista. Vaikka voiteen nimessä on water-sana, niin vesi on korvattu tässä tuotteessa aloen ja riisin kosteuttavilla uutteilla.

Organic Flowers Eye Essence silmänympärysvoide on ollut myös ahkerassa käytössä. Talvisin minulle on tyypillistä silmänalusten tummuminen. Tämä voide ennaltaehkäisee tummia silmänalusia sekä häivyttää turvotusta. Voide kirkastaa todellakin silmänalusia.

Positiivinen yllätys on ollut näiden tuotteiden riittoisuus. Annosteluna riittää pienet annosnokareet. Olen ollut aikamoinen voiteilla läträäjä mutta näiden kanssa riittää todellakin vähempi. Korealaiset naiset ovat hintatietoisia, joten näissä Whamisan tuotteissa on loistava hinta/laatusuhde. 
Whamisan tuotteiden teho perustuu aktiivisiin luomulaatuisiin aineosiin ja niiden fermointiprosessissa saataviin hyötyihin ihonhoidossa. Tuotteet ovat tehokkaita, turvallisia ja säilyvät pitkään. Minulle Whamisa on opettanut puhdistamisen tärkeyden ja sen kuinka kasvovettä kannattaa käyttää  kosteutukseen. Näin ihoa esivalmistetaan muille tuotteille ja parannetaan niiden imeytymistä sekä tehoa.

Oletko sinä jo tutustunut Whamisaan tai muihin korealaisiin kosmetiikkatuotteisiin? Olisi kiva kuulla kokemuksista?-tuulanneli
// Whamisan tuotteet saatu testiin pr-näytteenä maahantuojalta //19 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  5.3.2018 / 19:37

  En ole kokeillut, kun yhtä kosteuttavaa kangasnaamiota. En muista minkä kosmetiikkafirman se oli, mutta Koreasta se oli 🙂
  Tätä Whamisaa on kehuttu useammassakin blogissa ja kaikki ihon puhdistukseen liittyvät tuotteet kiinnostavat minua kovasti.
  Mukavaa viikkoa sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 19:32

   Heippa Outi 🙂

   Minullakin on vielä testaamatta nuo kangasnaamiot. Olen kuullut niistä todella paljon hyvää. Whamisan puhdistusfilosofia on aivan huippua ja iho todella kirkastuu kaksoispuhdistuksen jälkeen!

   Kivaa viikkoa myös sinulle Outi 🙂

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  5.3.2018 / 20:44

  Noi kuorintalaput, lotion ja hoitovesi ovat ihan rakkautta! <3 Itse tilasin juuri läjän korealaista kosmetiikka ja odottelen juuri pakettejani saapuviksi, että pääsen testaamaan ja tekemään niistä ainakin jostain blogiin jossain vaiheessa juttua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 19:41

   Heippa Jonna 🙂

   Tämä korealainen ihohoitorutiini ovat todella mielenkiintoinen. Minusta tämä kuulostaa todella järkevältä, koska iho suojataan auringolta ja ihoa ei peitetä raskailla meikeillä.

   Kaksoispuhdistus todella kikastaa ihon ja nuo lotionit kosteuttavat ihon!

   Nyt odotan innolla sinun kokemuksiasi korealaisesta kosmetiikasta 🙂

 3. Unknown
  Kirjoittaja
  6.3.2018 / 04:57

  Mielenkiintoista. Varsinkin tuo, että tehdään kahdesti. Sen voisi ottaa ohjeeksi itsellekin, vaikka käyttäisikin perusaineita.. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 19:48

   Minulle oli kanssa todella hyvä vinkki, että puhdistus tehdään kahdesti. Iho todellakin puhdistuu ja kirkastuu.

   Me suomalaiset olemme varmaan vähän laiskoja tuon puhdistamisen kanssa.

 4. Ninni
  Kirjoittaja
  6.3.2018 / 07:10

  Korealainen kosmetiikka kiinnostaa minua kovasti. Pidän ajatusmaailmasta, jossa ihoa hoidetaan kunnolla, pitkän kaavan mukaan. Ajattelin tehdä aiheesta jutun jossain kohtaa. Whamisa on jo jonossa 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 19:56

   Korealainen kauneusfilosofia iski minullekin heti. He todellakin hoitavat ihoa ja pitävät siitä hyvää huolta myös terveellisellä ravinnolla. Ravinnolla on myös iso merkitys iholle ja se mitä syöt, näkyy iholla!

   Odotan mielenkiinnolla kokemuksiasi Whamisasta 🙂

 5. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  6.3.2018 / 07:16

  Mä RAKASTAN Whamisaa. Löysin vihdoin etsimäni; täydellisen sarjan, jonka kaikkiin tuotteisiin olen tyytyväinen. Minulla on nyt koko arsenaali, enkä vaihda sarjaa enää ikinä. Tai ainakin nyt minusta tuntuu vahvasti siltä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 20:09

   Nämä tuotteet ovat ihan huikeita ja yllättivät minut totaalisesti.

   Tuotteiden riittoisuus on myös huippuluokkaa ja näin talvella ne ovat todellakin kosteuttaneet loistavasti.

   Minullakin on vahva rakkaus tähän tuotesarjaan 🙂

 6. Minna
  Kirjoittaja
  6.3.2018 / 15:02

  Vaikuttaa kyllä tosi kiinnostavalta merkiltä! Ihonhoidossa tulee käytettyä pelkästään luonnonkosmetiikkaa, joten tällaiset tuotearvostelut on hyödyllisiä! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 20:13

   Kiitos Minna 🙂

   Whamisa edustaa ihan uutta innovaatiota luonnonkosmetiikassa ja nämä uudet jutut tekevät luomusta mielenkiintoisen.

 7. Annukka
  Kirjoittaja
  6.3.2018 / 15:42

  Mielenkiintoista. Paitsi koko korealainen kauneusajattelu, niin erityisesti nuo kuorintalaput kuulostaa hyvältä. Mistä näitä Whamisan tuotteita voi ostaa?

  Ja mun mieltä lämmittää myös tuo, kun mainitsit, että sun iho voi hyvin, kun olet välttänyt sokeria ja vehnää. Olen itse tehnyt saman havainnon, että se, mitä syö, todellakin näkyy hyvin pian ihossa. Niin hyvässä kuin pahassa (ja mulla tällä hetkellä enemmän tota jälkimmäistä, koska on ollut ravintopuoli vähän retuperällä ensin stressi- ja nyt lomajakson aikana. Mutta onneksi tiedän, että on helppo korjata heti kun niin päätän)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 20:24

   Heippa Annukka 🙂

   Ensimmäiseksi näitä Whamisan tuotteita voi ostaa useasta kotimaisista luonnonkosmetiikan nettikaupoista. Eilen katsoin niin oli saatavilla kaikista johtavista eli mm. Jolie.fi, Hyvinvoinnin.fi, Stockmann, Biodelly, Ruohonjuuri jne….

   Ravinnolla on todella suuri merkitys meidän iholle. Huonot tavat näkyvät iholla!

   Rentoa lomanjatkoa sinulle Annukka ja muista ottaa rennosti!

 8. Maisa80
  Kirjoittaja
  6.3.2018 / 17:15

  Kuulostaa mielenkiintoisilta tuotteilta. Voisin, vaikka joku kerta kokeillakin. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 20:25

   Heippa Marjaana 🙂

   Suosittelen kokeilemaan, näissä on hyvä hinta/laatusuhde.

 9. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  7.3.2018 / 17:50

  Whamisa on ollut nyt super suosittu, tästä kuulee vähän joka puolella puhuttavan, mutta itse en ole vielä ehtinyt testaamaan. Kiinnostaa kyllä kovasti, täytynee jossain kohtaa hankkia testiin 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2018 / 18:22

   Whamisa on todella suosittu ja varsinkin kiinnostus K-Beatyyn on suuri.

   Suosittelen kokeilemaan näitä. Olen ollut yllättynyt todella tuotteiden riittoisuudesta!

 10. Luonnonkosmetiikka With Deli
  Kirjoittaja
  3.4.2018 / 13:54

  Whamisa ❤?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?