Etusivu » Weleda – luonnollista kauneutta

Weleda – luonnollista kauneutta

Yksi bloggaamisen kivoista puolista on tutustuminen uusiin tuotteisiin ja erilaisiin brändeihin. Tykkään googlailla mitä sen jo tutun tai uuden tuotteen sekä brändin takaa löytyy. Näin esimerkiksi kävi Weledan kanssa. Minulle oli yllätys, että yritys on perustettu jo vuonna 1921 lääkelaboratoriona, jolla oli oma lääkekasvipuutarha. Heillä on siis yli 90 vuoden kokemus luonnonkosmetiikan sekä antroposofisten lääkkeiden valmistaja.

Vartalovoiteina olen käyttänyt jo useamman vuoden Weledan tuotteita. Sain syksyllä kokeiltavaksi Almond -sarjan vartalovoiteen. Almond Sensitive Skin Body Lotion -vartaloemulsiolla on mieto koostomus, joka rauhoittaa ärtymisherkkää ihoani. Luomumanteliöljy vahvistaa ihon omia suojatoimintoja ja auttaa näin ihoa puolustautumaan rasitustekijöitä vastaan. Voiteen tuoksukin on pehmeä ja mieto. Erityisesti tykkään siitä, että tuote kosteuttaa tehokkaasti mutta ei ole rasvaisen tuntuinen. Voit vetää sukkikset vaikka heti jalkaan ja vaate ei rasvoitu.


Mielenkiintoinen uutuus on Weledalta on Pomegranate -sarja, joka on tarkoitettu käytettäväksi 40. ikävuodesta lähtien. Tuotesarja sisältää luonnollista gnanaattiomenamehua, joka vahvistaa ihon rakennetta. Granaattiomena on hyvä aktioksidanttien lähde niin sisäisesti nauttituna kuin myös voiteen muodossa. Minulla on ollut testissä Pomegranate Firming Face seerumi. Tykkää tuotteen ohuesta helposti levittyvästä geelimäisestä koostumuksesta. Seerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Kasvoiteena olen testaillut uutuustuotetta Weledan Cold Cream, joka on kehitetty erityisesti kuivalle iholle. Tämä voide sisältää suojaavaa mehiläisvahaa sekä ravitsevaa manteliöljyä. Voidetta tarvitsee annostella ihan vain pienen palleron verran. Aluksi erehdyin laittamaan voidetta vähän liikaa ja iholle jäi vähän kiiltävä pinta. Voidetta voi käyttää päivittäin tai silloin, kun ihosi kaipaa erityisesti kosteutta.Lopuksi vinkkaan vielä supervoiteesta. Weledan Skin Food on tarkoitettu todella kuivalle ja karhealle iholle. Tämä on luottovoiteeni karheille kantapäille ja se  pehmentää kovettumia jaloissani. Eliksiiriä meidän tärkeille jaloille. Me unohdamme usein kuinka tärkeää on myös huolehtia jalkojemme hyvinvoinnista. Olemmehan jalkomme päällä suurimman osan päivää.

Tiesithän, että Weledan tuotteet on testattu dermatologisesti ja niille on myönnetty NATRUE – sertifikaatti. Tuotteilla on hyvä hinta/laatusuhde. Minusta on kivaa, että tänä päivänä on saatavilla laadukasta luonnonkosmetiikkaa kohtuuhinnalla. Kauneushaaste – postauksessa kerroinkin kuinka luonnonkosmetiikasta on tullut ihoni pelastaja.  Oletko sinä tutustunut jo Weledaan?-tuulanneli


// tuotteet saatu pr-näytteenä //

8 Comments

 1. JonnaH.
  Kirjoittaja
  20.2.2017 / 13:53

  Skin food on yksi omia lemppareita. Toimii loistavasti, silloin kun iho kaipaa kunnon kosteutusta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.2.2017 / 07:48

   Olin yllättynyt voiteen tehokkuudesta ja siltikään se ei ole kovin rasvainen. Imeytyy tehokkaasti!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  20.2.2017 / 14:58

  Kiitos vinkistä kuiville kantapäille.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.2.2017 / 07:48

   Samoin sinulle kivaa viikon jatkoa!

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  20.2.2017 / 18:23

  Weledan tuotteita käytti isoäitini joten minä tiesin tämän sarjan olevan hieman vanhempi.
  Tuo Skin food kuulostaa erittäin mielenkiintoiselle sillä jalkapohjani ja kantapäät kuivuvat aina talvella.
  Juuri viimeksi kun olin pedikyyrissä pari viikkoa sitten hoitaja sanoi, että jalkani ihan huutavat rasvaa
  vaikka olin rasvannut ne aamulla.
  Mukavaa viikkoa 😉

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.2.2017 / 07:55

   Heippa Marjo 🙂

   Minulle tämä koko Weledan sarja oli positiivinen yllätys. Vartalovoiteet imeytyvät todella tehokkaasti ja eivät sotke vaatteita. Minulle jalkojenhoito on aina ollut tärkeää, koska olen tehnyt suurimman osan työstäni jalkojen päällä. Kantapäitä varten on pakko käyttää supervoiteita 😉

   Mukavaa viikkoa ihanuus 🙂

 4. Sanni Miettinen
  Kirjoittaja
  22.2.2017 / 13:48

  Ihana, että joku muistuttaa jalkojenkin huolehtimisesta! Meille tulee paljonvarauksia jalkahoitoihin (opiskelen kauneudenhoitoalalla) ja harva huolehtii jalkapohjistaan ollenkaan! 😀 Jalkojen kunto kun vaikuttaa niin suuresti koko kropan terveyteen niin niitä olisi tärkeä hoitaa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.2.2017 / 08:02

   Heippa Sanni 🙂

   Olen työssäni jalkojen päällä ja hyvinvointi lähtee hyvinhoidetuista jaloista. Jos jalat eivät voi hyvin niin kyllä se kiristää korvien välistä. Itse käyn säännöllisesti kerran kuukaudessa jalkahoidossa. Näin tulevat varpaankynnet hiottua kauniiksi ja kaikki kovettumat pois.

   Onhan se kiva kesälläkin laittaa sandaalit jalkaan, kun kantapäät ovat kauniit!

   Kivaa viikkoa sinulle 🙂


Looking for Something?