Etusivu » vuoden yrittäjänaisen juhlaa

vuoden yrittäjänaisen juhlaa

Perjantaina juhlistin ihanan ystäväni Carolan valintaa Vaasan Vuoden Yrittäjänaiseksi. Upeaa, että voin nostaa esille täällä blogissani ahkeran ja inspiroivan naisyrittäjän. Olen itse saanut tämän kunnian vuonna 2003 ja ymmärrän huomionosoituksen tärkeyden. Eilen havahduin jälleen siihen, kuinka nopeasti aika on kulunut. Todellakin omista vastaavista juhlistani on vierähtänyt tovi. Omasta kokemuksesta tiedän näiden juhlien olevan ikimuistoiset. 

Yrittäjäjärjestöt tekevät mahtavaa työtä nostamalla ja palkitsemalla yrittäjiä, jotka ovat usein niitä arjen todellisia puurtajia. Eilisissä juhlapuheissa tuotiin monta kertaa esille kuinka upeaa ja arvokasta työtä yrittäjät tekevät. Siltikin aivan liian harvoin heitä nostetaan parrasvaloihin.

Carolalla on takana jo kolmekymmentä vuotta yrittäjyyttä. Hän on aktiivisesti kehittänyt omaa yritystoimintaansa koko ajan. Näin hän on pysynyt tiukassa kilpailussa mukana. Elokuun lopussa Carola lanseerasi upean tyylioppaan nettiin. Find your Karisma -verkkokaupasta löydät kuukausittain vaihtuvan stailatun asukokonaisuuden, tämän hetken kuumimmat top-tuotteet ja ne rakastetuimmat klassikot niin business- kuin juhlapukeutumiseen. 

Verkkokaupan perustaminen ei ollut itsestään selvyys Carolalle, koska hän on vannoutunut kivijalkakaupan puolestapuhuja. Pitkän pohdinnan ja ideoinnin jälkeen hän löysi yhteistyössä mainostoimiston kanssa toimivan mallin Karisman näköiselle online shopille. Lopputulos on tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, joka on samalla näyteikkuna kivijalkamyymälälle. Samalla voimme ihailla valtakunnallisesti hänen ammattitaitoansa valikoimien rakentajana. 

Yrittäjän arjessa tärkeän toimivan verkoston muodostavat yhteistyökumppanit, ystävät ja kollegat. Tärkein tuki tulee kuitenkin perheeltä. Carola myös korosti omassa kiitospuheessaan perheen tuen merkitystä yrityksen alkumetreiltä lähtien. 

Meidän rautainen ikinuori Meeri Valkama lukeutuu Carolan yrittäjäidoleihin. Meeri on meille jokaiselle upea esimerkki mahtavasta yrittäjäurasta, joka päättyi vasta lähempänä 70 vuoden ikää. Sivuhuomautuksena voisin tässä kertoa, että Meeri on innokas golfaaja. Hän on hyvä esimerkki siitä, kuinka pysytään kunnossa vaikka ikää mittarissa on jo 80 vuotta. 
Carola on kulkenut upean yrittäjäpolun barbieleikeistä monen asiakkaan luottopukijaksi. Carolan vahvuuksia on ollut vahva uskominen omiin visioihin ja kykyihin.  Karisman näytökset ovat aina odotettu tapahtuma. Carolan stailauksissa on vaan sitä jotain ja hän osaa taikoa kauniita asukokonaisuuksia. Yhteistyömme on alkanut juuri muotinäytösten parissa yli parikymmentä vuotta sitten. Itse olen tässä vuosien saatossa siirtynyt takahuoneesta näytösten valokuvaajaksi. Ensi viikolla meillä on jälleen vuorossa syksyn upea muotinäytös Karismassa. Kannattaa olla kuulolla!
Kiitos vielä Ravintola Hejmille herkullisesta ja maistuvasta illallisesta. Kaunis kiitos Vaasan yrittäjänaisille tunnelmallisesta juhlasta ja hienosta valinnasta!

tuulanneli 

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  27.10.2019 / 08:56

  Yrittäjyys on aina hatunnoston arvoinen asia, onnea vuoden yrittäjänaiselle 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.10.2019 / 10:17

   Olen työurani tehnyt yrittäjänä ja siksi nosta hattua kaikille toimiville yrittäjille! He tekevät upeaa työtä ahkerasti!

 2. Marjo
  Kirjoittaja
  27.10.2019 / 13:21

  Onnittelut Vuoden yrittäjänainen Carolalle! Upea suoritus ja hatunnoston arvoinen paikka. En tiedä olisiko minusta itsestä koskaan yrittäjäksi vaikka hoidankin aina työtäni "kuin yrittäjänä tunteja laskematta ja itseä säästelemättä". Carolan yrittäjäura on ollut myös pitkä – 30v vuotta!

  Mukavaa sunnuntaita sateesta huolimatta ja Hansille rapsuja 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.10.2019 / 10:20

   Carola on aloittanut nuorena ensimmäisen kauppansa kanssa. Nostan hattua hänen pitkälle uralle ja vieläkin löytyy virtaa kehittää toimintaansa.

   Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ja rapsut Minnielle!

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  27.10.2019 / 16:07

  Oikein paljon onnea ystävällesi!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.10.2019 / 10:21

   Kiitos ihana Outi 🙂 Carola on huomionosoituksensa ansainnut!

 4. Jasmin♥
  Kirjoittaja
  31.10.2019 / 10:34

  No huh! Musta ei olis yrittäjäks! 😀 Mut onneks tääki postaus todistaa että joistain on ja viellä mahtavalla menestyksellä!

  Ihanaa alkavaa marraskuuta! ?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.11.2019 / 20:03

   Carola on tehnyt todella pitkän ja hienon yrittäjäuran. Hieno valinta vuoden yrittäjänaiseksi!

   Mukavaa viikonloppua myöa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?