Etusivu » viisi viikon varrelta – prinsessan juhlapäivä

viisi viikon varrelta – prinsessan juhlapäivä

”Ihmeitä täynnä on jokainen hetki,
näin alkaa pienen Ellin elämän retki”

Lauantaina vietimme aivan ihastuttavan perhejuhlan pienen prinsessan ristiäisissä. Tilaisuus oli suurten tunteiden juhlaa kirkossa. Meidän molemmat pojat on aikoinaan kastettu kotona ja en olekaan ollut kirkossa aikaisemmin kastetilaisuudessa. Kirkko luo omat puitteensa tapahtumalle. Tottakai kotona tapahtuvassa kastamisessa on oma tunnelmansa. Kirkossa minulla kyynelkanavat valuvat vuolaasti. Varsinkin tajutessani, että Ellin nimien joukkoon oli valittu enkeliäitini nimi.

Meille suomalaisille kirkolla on aina oma merkityksensä. Kohtaamme siellä elämämme suuret ilot ja surut. Vaikka uskonnollisuus ei olekaan aina läsnä meidän joka päiväisessä elämässä, niin kirkossa koemme elämämme suuri hetkiä laajalla skaalalla. Herkistyneenä seurasin kastetilaisuutta ja toivoin paljon enkeleitä jokaisen osallistujan matkaan.
Tampere on ehdottamasti yksi lempikaupungeistani. Vaikka keskusta onkin nyt mullin mallin niin rannat ja puistot ovat ihastuttavia. Tottakai kävimme ihastelemassa ”kosken pauhuja” kun odottelimme meidän nuorta perhettä sunnuntaibrunssille. Onneksi aurinko helli meitä ja saimme viettää ihanan perhepäivän yhdessä. 

Tampereella on aina ollut erityinen merkitys meidän perheelle. Pojille nuorempana se oli ehdottomasti kesän paras retkikohde. Nyt meidän perheen raikkain aarre ottaa elämänsä ensiaskeita siellä. Onneksi meillä on kohtuullinen matka sinne ja pääsemme hurauttamaan nopeasti kaupunkiin. 

Tämän kuvan yhteyteen kirjoitinkin instassa; Perinteisesti kuvaan jälkruokia innokkaasti instaan. En tee poikkeusta tällä kertaa vaan tässä nykyinen jälkkärini eli musta kahvi ja vihreä smoothie. 

Pella´s cafen brunssi oli monipuolinen ja pystyin herkuttelemaan todella hyvin ruokavaliollani. Varsinainen dieettivaihe on minulla nyt onneksi takanapäin. Seuraavaksi siirrytään pikku hiljaa täyttämään tyhjentyneitä hiilarivarastoja terveellisilla hiilareilla. Tänä aamuna tein aamupuuroa viiden viikon tauon jälkeen. Vietin rauhallisen hetken nauttien jokaisesta lusikallisesta puuroa. Harvoin peruskaurapuuro voi maistua niin taivaalliselta ja ilman mitään marjaherkkuja.
Rakastan hotellien pieniä kivoja yksityiskohtia. Yövyimme tällä kertaa ihastuttavassa Sokos Hotelli Villassa. Minusta on upeaa, että ketjuhotelleista löytyy paikkakunnittain yksilöllisiä ratkaisuja. Aidon villapeitteen syleilyyn on varmasti kiva kietoutua viileinä iltoina. Hotellin huone oli myös kivan kodikas ja juuri passeli yhden yön yöpymiseen. 
Nyt katseet kohti keskikesän  juhlaa. Tuntuu niin uskomattomalta, että ollaan jo tässä vaiheessa. Olemme taineet taas odottaa sitä kesän alkua malttamattomina. Mikä siinä on, että odotamme aina jotain. On se sitten viikonloppu, kesä, loma tai vaikkapa joulu. Miltä tuntuisi odottaa maanantain työpäivää into piukassa? Minulle arki rutiineineen on aina tervetullutta. Sitten on taas aihetta odottaa jotain. Näin se meidän elämä taitaa kulkea omaan ympyräänsä omalla painollaan!

Mukavaa alkavaa viikkoa sekä minttumaarin odotusta!


-tuulanneli

13 Comments

 1. Nimetön
  Kirjoittaja
  18.6.2019 / 09:54

  Ihanaa kesää sinulle! Tuo beige takki on aivan super, mistä ostettu, merkki?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.6.2019 / 20:15

   Hei kiitos ja samoin sinulle aurinkoista kesää!

   Vaalea neuletakki on Busnelin ikiklasikko parin vuoden takaa. Olen hankkinut sen Karisma Vaasasta. Neuletakki toimii sesongista toiseen ja laatuhan on aivan huippua!

 2. Kaisa
  Kirjoittaja
  18.6.2019 / 12:28

  Oi, miten ihanat juhlat teillä on ollut. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.6.2019 / 20:17

   Voi kiitos 🙂 Perhejuhlat ovat kaikkein parasta!

 3. Jonna Wallin
  Kirjoittaja
  19.6.2019 / 17:06

  Ihania kuvia sinulla! Ja ihanaa kesää <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.6.2019 / 19:15

   kaunis kiitos Jonna 🙂 Samoin sinulle kivaa ja aurinkoista kesän jatkoa!

 4. Jasu
  Kirjoittaja
  19.6.2019 / 19:05

  Kivoja juttuja sulle kuuluu 🙂 ja olen todellakin samaa mieltä, Tampere on ihana kaupunki!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.6.2019 / 19:16

   Kiitos Jasu 🙂 Tampere on todellakin kiva kaupunki ja juuri sopivan kokoinen!

 5. Sorakukka
  Kirjoittaja
  20.6.2019 / 07:38

  Talvella kun käytiin niin silloinkin myskäsivät keskustassa. Harvemmin talvella tekevät nuita hommia mutta siellä oli täysi tohina päällä. Siltakin näyttää tutulta kun kuljeskeltiin samoja reittejä etsiessä keikka paikkaa ja tutustuessa kaupunkiin

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.6.2019 / 19:18

   Tampereella on tehty isoja muutoksia raitsikkaa varten. Tampere on siltikin meidän lempparikaupunki.

 6. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  21.6.2019 / 07:56

  Ihanaa kesää sinulle. Vaikuttaa, että sinulla oli ihana reissu Tampereella 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.6.2019 / 19:19

   Kiitos Diina-Maria ja samoin sinulle rentoa kesänjatkoa!

 7. ida ihana
  Kirjoittaja
  23.6.2019 / 12:23

  Mekin kävimme juuri muutama viikko sitten Tampereella, ja samaa mieltä, se on ihana kaupunki etenkin kesäisin!:) Minulle uusi ja kiva juttu siellä oli ehdottomasti Kuuman terassi 🙂
  Mukavia keäspäiviä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/Kotona-kaupungissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?