Etusivu » marimekko goes summer

marimekko goes summer

Mikä sopisikaan näin juhannuksen kynnyksellä inspiroivaksi teemaksi kuin Marimekon kesäfiilikset. Piipahdin viikko  sitten mukavassa Marimekko goes Patio -tapahtumassa. Michaela ja Frukostflickorna olivat yhdessä yhteiskumppanien kanssa järjestäneet kivan illan minglata ja tutustua uusiin ihmisiin. Näissä tapahtumissa on aina kiva fiilis.

Ripaus punaista niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa antaa aina särmää. Punainen pellavainen Tulkinta -mekko on kiva ja rento mekko kesän rientoihin. Mekko taipuu moneen menoon eri asusteilla.

Unikkokuosi hurmaa vuodesta toiseen. En voi kuin ihmetellä kuinka kuosi vain toimii. Kuosi ei ole kuulunut omiin suosikkeihin mutta nyt minulla on harkinnassa punavalkoiset unikkotyynyt terassille. Olen varsinkin sisustusasioissa todella hitaasti lämpiävää tyyppiä. Raikkaat Marimekon kuosit kuuluvat vaan suomalaiseen kesään.

Onko tässä seuraava klasikko? Läpinäkyvä Kirjoittamaton -sadetakkia somistaa musta Unikko-kuosi. Aika makee juttu vaikka festareille!

Eri kuosien mix & matching jatkuu. Yhdistelmistä tulee jännittäviä ja toimivia kun pysytään samassa sävymaailmassa. Varsinkin minun silmääni viehähtää aina se, kun sävyt ovat rauhalliset. Marimekon Juhannus -kuosissa kukkivat kauniit vihreät kukat sinisellä pohjalla. Samoin klassinen jokapoika -paita saa uutta ilmettä yhdistettynä kukkakuosiin.

Erityisesti ihastuin viimeisen kuvan asukokonaisuuteen. Jokatyttö Piccolo -paidassa on todella kaunis ja kesäinen muotokieli. Paidan jujuna on kaula-aukko, joka muuttuu käyttäjän mukaan. Jokainen voi laskea hihat alas oman maun mukaan. 


Kiitos Michaela & Co jälleen inspiroivasta illasta!

Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näistä?

-tuulanneli


6 Comments

 1. ida ihana
  Kirjoittaja
  20.6.2019 / 05:10

  Kiitos inspiroivasta postauksesta!:) Musta toi, että eri kuoseja voi yhdistellä luovasti, tuo klassiset kauniir Marimekon kuosit vielä ihan uudella tapaa esille, se tuo asukokoniasuuksiin mukaan käyttäjänsä persoonaa!:) Samoin musta juhannuspöytään olisi ihana yhdistellä Marimekon eri kuosien astioita, servettejä ym.
  Hyvää juhannusta!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 2. SaaraBee
  Kirjoittaja
  20.6.2019 / 11:06

  Aina yhtä ihana Marimekko. Minulla on sellainen sopimus itseni kanssa, että aina kun käyn Suomessa saan ostaa itselleni yhden Marimekon jutun. Saan täällä jatkuvasti palautetaa, kuinka kivalta ja erillaisilta Marimekon vaatteet ja laukut näyttävät. Viime kerralla ostin lentokentältä unikkokuvioisen esiliinan! Nyt mieli halajaa jotain kivaa takkia. Ehkä! https://vihreatniityt.blogspot.com/

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  22.6.2019 / 16:24

  Marimekolta löytyy kyllä upeita kuoseja jokaiseen vuodenaikaan <3

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  22.6.2019 / 17:03

  Marimekko on yksi kestosuosikeistani. Tuo sadetakki olisi mahtava, vaikka tuntuu että juuri unikkokuosista olisin jo saanut yliannostuksen.

 5. Marianne
  Kirjoittaja
  23.6.2019 / 10:02

  Ihanaa Marimekkoa! Tuo viimeisen kuvan asu on upea! ?

 6. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  24.6.2019 / 15:36

  Ihanan raikkaita värejä ja kuoseja :).


Looking for Something?