Etusivu » viisi viikon varrelta – muotia, hiussävytteitä, paprikoita!

viisi viikon varrelta – muotia, hiussävytteitä, paprikoita!

Heippa kaikille! Tällä viikolla minulle iski pitkästä aikaa black out blogin suhteen. Nämä ylä- ja alamäet inspiraation kanssa ovat ihan normaalia ainakin minulle. Onneksi olen oppinut laittamaan läppärin kiinni, jos ei kirjoitusta synny normaalisti. Olen huomannut, että kyllä se inspiraatio kirjoittamiseen palaa muutaman hiljaisen päivän jälkeen. Luovuudellekin pitää muistaa antaa vapaapäiviä.

Kevään ykkösväri on beige – ainakin minulle! Olen aivan lumoissa tämän kauniin vaalean vehnänvärin kanssa. Olen pidemmän aikaa etsinyt perusneuletta tässä värissä ja nyt se löytyi &Other Storiesilta. Kaikki vaaleat luonnonvärit ovat juuri niitä blondin kevätvärejä. Jos muotilehtiin on uskominen niin tämän on yksi tulevan kevään ykkösväreistä. Toivottavati viikonlopulla saisin kuvattua tämän pehmeän suloisen oversize neuleen tänne blogiin.

Kevään trendi-inspiraatiota. Olen vihdoinkin päässyt sinuiksi leo-kuosin kanssa niin eikö muotilehdet tuo esille jo uuden eläinkuosin. Snakekuosia minulla onkin ollut vuosia sitten. Asusteissa tämä kuosi toimi hyvin ja varsinkin laukuissa se on makee! Nyt olen lämpeämässä pikku hiljaa käärmekuviota oleville nilkkureille.
Muistitko syödä tänään hyvän aamiaisen? Itselleni aamupala on yksi päivän tärkeimmistä aterioista. Päivän aloitus saa tehoboostin vatsan täyttävästä aamiaisesta. Katselin tuossa vanhoja postauksiani ja aamiaiset lukeutuvat lemppariaiheisiin. Varsinkin instakuvissa vilahtelevat aamupalakuvat useasti. Tässä minulla on kreikkalaista jogurttia kera myslin ja hedelmien.
Selasin instatiliäni ja törmäsin tähän tasan vuosi sitten julkaistun kuvaan. Täytyypä ensi viikolla tehdä näitä kviniolla täytettyjä paprikoita. Sopivat hyvin tähän tammikuun ruokameronttiin. Sokeriton tammikuu on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen reippaasti kävellyt joka päivä töihin. Olen jälleen ylpeä itsestäni.

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista edelliseen postaukseen. Muistetaan kannustaa toisiamme tasapuolisesti, on sitten kyseessä elämätaparemontti tai ihan tavallista elämää ilmaa mitään suurempia muutoksia. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, toiset meistä vain tarvitsevat niitä hiton listoja!

Suosittu resepti näihin kviniolla täytettyihin paprikoihin löytyy täältä (klik)
Aivan huippusävyte vaaleille hiuksille! Olen ihan koukussa tähän helmiäshohteiseen Biozellin Color Tech Pearl silver sävytteeseen vaaleille hiuksille. Sävyte poistaa keltaisuutta ja kirkastaa hiusväriä. Mikä parasta tuote on ollut todella riittoisa.

Olen käyttänyt tätä hiusnaamion tapaa levittäen se pyyhekuiviin hiuksiin ja antanut sen vaikuttaa vähintään 10 minuuttia. Joskus olen antanut sävytteen olla kauemminkin, jos hiukset ovat olleet kovalla rasituksella. Näin talvella ainakin minut hiukset kaipaavat tehohoitoja.
Kuinka sinun viikkosi on sujunut?


-tuulanneli


10 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  9.1.2019 / 19:08

  Mulla on noita päiviä myös aika ajoin, mutta onneksi on välillä myös niitä päiviä, että saattaa syntyä useampikin postaus jemmaan 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.1.2019 / 17:09

   Muistan, kun aluaikoina tuli näitä matalapaineita, niin silloin vähän säikähti. Nyt näihin on jo tottunut ja silloin vain ei sitten blogata. Kyllä se inspiraatio tulee aina takaisin!

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  10.1.2019 / 05:52

  Itsellä on myös useasti aika ristiriitainen suhde blogiin ja siksi joskus ei meinaa oikein saada mitään julkaistua. Menee aivot umpisolmuun…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.1.2019 / 17:14

   Moikka Melissa, tuo kuulostaa niin tutulta. itellenikin tulee päiviä, jolloin haluan lopettaa koko blogin. Yleensä hyvin nukutun yön jälkeen seuraavana päivänä bloggaaminen on taas huippukivaa!

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  10.1.2019 / 09:22

  Loppuvuodesta oli blogitahmeutta, nyt taas on aiheitakin löytynyt.

  Selailen välillä itsekin omia instakuvia ja blogipostauksia ruokainspikseen. Välillä en edes muista, että olen tehnyt jotain ruokaa vaikka selvästi on ollut hyvää.

  Mukavaa vuoden alkua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.1.2019 / 17:18

   Minulle joulukuu oli todella inspiroiva ja postaukset syntyivät lennossa.
   Tammikuun alku on ollut taas todella nihkeä. Olenkin nyt selaillut omia vanhoja postauksia ja jotain ideoita sieltä onkin syntynyt!

   Kivaa vuoden alkua sinulle myös!

 4. Emma // Haaveita ja hauiskaantoja
  Kirjoittaja
  10.1.2019 / 18:41

  Miusta tuntuu, että pitkästä aikaa on aikaa ja intoa panostaa blogiin! Mutta on ollut niitäkin aikoja, kun ei vaan ehdi eikä ole ideoita 🙁

  Noita paprikoita pitää muuten ehdottomasti kokeilla! ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.1.2019 / 17:49

   Näitä ylä- ja alamäkiä tulee blogin kanssa. Nyt odottelen sitä inspraatiota 🙂

   Paprikat ovat superhyviä!

 5. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  11.1.2019 / 05:02

  Välillä on niitä nihkeitä päiviä, mutta sitten oon vaan todennut, että parempi olla kirjoittamatta ja yrittää seuraavana päivänä uudestaan :). Ihanan värikäs tuo paprikakuva, piristi pimeää aamua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.1.2019 / 17:54

   Kiitos Mari 🙂

   täytetyt paprikat ovat superhyviä 🙂 Kannattaa kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?