Etusivu » Viime hetken luettavan hyvä lahjavinkki

Viime hetken luettavan hyvä lahjavinkki


Miltä kuulostaisi kokonainen kirjasto taskussa? Täytyy myöntää, että nämä äänikirjat avaavat ihan uuden maailman kirjojen ”lukemiseen”. Itselläni on viime vuosina ollut haastavaa löytää aikaa kirjoille tenttikirjojen ohella. Siksi innostuin mahdollisuudesta kokeilla BookBeat – äänikirjoja yhteistyön merkeissä. Voit kuunnella kirjoja lenkillä, matkoilla, autolla ajaessa eli siis ihan missä tahansa. Jatkaa siitä mihin viimeksi jäit ja kuunnella vaikka useampaa kirjaa. Ihanaa valinnanvapautta!
Pääasiassa olen kuunnellut hyvinvointiin liittyviä kirjoja. Suosikkejani ovat olleet Maaret Kallio, Jutta Gustafsberg, Kaisa Jaakkola ja Pippa Laukka. Viimeksimainitun Hyvinvoiva nainen oli aivan huippu. Pippa kertoo kirjassaan miten ylläpitää terveyttä, hyvää oloa ja kauneutta läpi elämän. Tässä kirjassa tarkastellaan etenkin yli 40-vuotiaiden naisten hyvinvointia niin terveyden, kehon muutosten, liikunnan tarpeen kuin ravinnon näkökulmasta ja opastaa, miten olla paras itsensä. Erityisesti Pippa korostaa lihaskestävyyden merkistystä naisten hyvinvoinnille ikääntyessämme. Punttisali on vaan todella hyvä liikuntamuoto meille aikuisille naisille. Näin vahvistamme korsettia ja ryhtimme pysyy hyvänä!

Seuraavaksi minulla on vuorossa Maaret Kallion uusin tänä syksynä ilmestynyt Inhimillisiä kohtaamisia.  Lujasti Lempeä kirja oli ajatuksia herättävä. Olen kuunnellut sen ihan pari kertaa läpi tämän syksyn aikana. Katsotaan, onko tämä kirja yhtä mielenkiintoinen kuin edeltäjänsä. 

BookBeat sovellutuksesta löytyy runsaasti vaihtoehtoja ja sinulla on myös mahdollisuus kuunnella kirjoja englanniksi ja ruotsiksi. Huippumahdollisuus pitää kielitaitoa yllä samanaikaisesti.

Osa kirjoista on ns. e-kirjoja eli luettavissa puhelimella tai padilla. Esimerkiksi tämä Karita Sainion Hyvin Eletty, joka on jokaisen nykynaisen must-have-käsikirja kestävään elämäntapaan. Jos kirja olisi kuunneltavana jäisivät Ida Hanhiniemen inspiroivat kuvat kokematta.


Oletko vielä kokeillut BookBeatia? Tämä testijakso ei velvoita sinua mihinkään mutta saat BookBeatin äänikirjaston käyttöösi parin viikon ajaksi ilmaiseksi täältä (klik). Viime hetken luettavan hyvä lahjavinkki on BookBeatin lahjakortti. Näin voit tarjota luettavaa usean kirjan verran sen sijaan, että antaisit  lahjaksi yhden kirjan. Lahjakortit löydät täältä (klik).

Jouluisin lahjaterveisin-tuulanneli
// Blogiyhteistyö BookBeatin kanssa //10 Comments

 1. Hanna H
  Kirjoittaja
  22.12.2017 / 18:19

  Minä en ole vielä kokeillut äänikirjoja, mutta täytyy ehkä kokeilla. 🙂 Niissä on kyllä se etu, että niitä voi tosiaan kuunnella vaikka auton ratissa. Perinteistä kirjaa lukiessa ei oikein muuta voi tehdä. 🙂 Ihanaa Joulua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.12.2017 / 09:11

   Olin itsekin yllättnyt näiden äänikirjojen käytännöllisyydestä. Ja mikä valikoima näitä kirjoja on tarjolla.

   Niin ja jos löydät jonkun todella hyvän kirjan niin aina voit sitten ostaa itsellesi sen sitten.

   Hyvää Joulua myös sinulle!

 2. Kiittäkää Aina ja Kaikesta
  Kirjoittaja
  22.12.2017 / 19:49

  En kuuntele kirjoja, ekirjoista tykkään kyllä todella paljon. Itse olen hurahtanut Kindleen, sieltä löytyy ehkä minulle sopivin kirjavalikoima.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.12.2017 / 09:12

   Minulle tuo Kindle on ihan uusi tuttavuus, täytyypä käydä tutustumassa.

 3. JohaNna / Arjen miljonääri
  Kirjoittaja
  22.12.2017 / 21:38

  Minä oon tuosta niin paljon kuullut mutta vielä on hankkimatta… Toimiskohan hiihtolenkillä?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.12.2017 / 09:14

   Uskon, että toimii varmasti hiihtolenkilläkin, koska itse kuuntelen näitä koiralenkillä sekä ihan normaali sauvalenkillä. Tykkään kuunnella juuri noita motivaatiokirjoja, koska saan niistä tsemppiä!

 4. Melissa
  Kirjoittaja
  23.12.2017 / 04:30

  Pitääpä tutustua tuohon paremmin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.12.2017 / 09:15

   Nämä äänikirjat yllättivät minut positiivisesti.

 5. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  23.12.2017 / 09:53

  Yhden äänikirjan olen tainnut kuntosalilla (enimmäkseen) kuunnella, mutta jotenkin minua ahdistaa se, ettei voi niin helposti ja selkeästi "selata" kirjaa, jos vaikka välillä on lukemisessa pieni tauko. ekirjat ovat enemmän minun juttuni – kulkevat reissussa mukana jo ovat silti konkreettisempia.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.12.2017 / 19:51

   Onneksi meillä on valinnanvaraa ja voimme valita jokaiselle sen mieluisimman tavan lukea / kuunnella kirjoja. Minulle äänikirjat ovat sopineet juuri tähän elämänvaiheeseen!

   Oikein ihanaa Uutta Vuotta sinulle Pirkko 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?