Etusivu » viikonloppu kameran kautta

viikonloppu kameran kautta

Heipparallaa kaikille! Rento viikonloppu takana läheisten ja kirppistelyn merkeissä. Lauantaipäivän vietin kierrättäen tavaroitani Megaloppiksella. Tämä oli minulle kolmas kerta, kun osallistuin tähän pari kertaa vuodessa järjestettävään jättikirppistapahtumaan. Päivä sujui leppoisasti ja tavarat löysivät uuden kodin itselleen. 

Itselleni löysin Megaloppikselta uusia lautasia ruokabloggausta varten. Sinisiä lautasia olen etsinyt jo jonkin aikaa ja näitä kauniita lautasia en voinut vastustaa.  

Lauantai -iltapäivänä kirppiksen jälkeen minua odotti aika herkullinen yllätys jääkaapissa. Muru oli leiponut mansikkakakun, joten pääsimme nauttimaan kevään ensimmäiset terassikahvit perinteisen kesäkakun merkeissä. Tottakai juhlimme samalla äitienpäivää ?

Sunnuntain aamuna tein mansikoista terveellisen aamupalan yhdessä kreikkalaisen jogurtin kanssa. Mansikat inspiroivat pitkästä aikaa kuvaamaan aamupalaa. Mikä onkaan paras tapa juhlistaa hidasta sunnuntaiaamua kuin aseteltu aamiaiskuva. Ainakin instassa kuva keräsi paljon tykkäyksiä. 

Lopuksi meidän Hans toivottaa kaikille rentoa sunnutain iltaa ja mukavaa uutta alkanutta viikkoa. Meidän kaveri oli pikkasen väsynyt autoilupäivän jälkeen, kun mummi ja paapat oli kyläilty. Taisi olla aika jännä päivä pikku koirulille!

-tuulanneli


6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  14.5.2017 / 22:10

  Kivan kuuloinen viikonloppu ollut teillä.
  Mukavaa viikkoa sinulle ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 17:20

   Kiitos Outi 🙂 ja samoin sinulle aurinkoista viikonloppua!

 2. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  15.5.2017 / 09:24

  Ihania kuvia, ihania kuulumisia. Aurinkoa toukokuun viikkoosi <3!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 17:21

   Voi kiitos Minna 🙂

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  15.5.2017 / 09:35

  Kaunis lautanen, keräilen itsekin yksittäisiä sinivalkoisia kuvauslautasia. Sinivalkoinen toimii todella hyvin ruokien kanssa, joissa on oranssia, punaista tai keltaista.

  Kaunis aamiaiskuva, en yhtään ihmettele instasuosiota.

  Ja Hansille aina <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 17:22

   Olen ihan hurahtanut näiden kirpparilautasten kanssa! Siniset lautaset ovat vaan niin ihania.

   Aurinkoista viikonloppua sinulle 🙂


Looking for Something?