Etusivu » viikon 14 parhaat

viikon 14 parhaat


Heipparallaa kaikille! Tämän viikon paras inspiraatiokuva pukeutumiseen löytyi ruotsalaisesta Ellesta. Perjantaina vietin rentouttavan hetken kampaaja Meriken kanssa. Mikä onkaan kivoin paikka plarata lehtiä rauhassa? Day Birger et Mikkelsen mallistossa on jotain maagista. Olen itsekin tutustunut tähän mallistoon paremmin tänä keväänä Karismassa. Upea mallisto.


Viikon paras kirjoitelma on sinisissä kansissa oleva tämän bloggarin kandidaatintutkielma. Olen ylpeä itsestäni vaikka olenkin vasta puolessa välissä matkalla kohti tavoittenani. Vielä on tenttejä jäljellä tähän kevääseen, kypsärin teko viikon päästä ja monta jännitysmomenttia ennen välivaiheen tutkintoa. Syksyllä jatketaan tästä eteenpäin gradun kanssa tämän ajankohtaisen aiheen äärellä. YT -Suomessa henkilöstöä supistetaan ja lomautetaan. HR-funktiona on uhan alla. Tottakai tehokkuuden nimissä osa HR:n hallinnollisesta tehtävistä kannattaa ulkoistaa, koska silloin HR voi keskittyä strategisesti tärkeisiin tehtäviin; organisaation osaamisen, potentiaalien eli kykyjen sekä johtajuuden kehittämiseen.


Yritysten juhlapuheissa korostetaan henkilöstön merkitystä, yhteiskuntavastuuta, luovuutta ja innovatiivisuutta sekä asiakaslähtöisyyttä. Käytännössä kaikki pyörii kvartaaleittain tulosraporteissa ja johtamisen huomio kohdentuu vain tunnuslukujen kehittämiseen kustannuksia karsimalla. Tottakai yrityksen tunnusluvut pitää olla kunnossa mutta mistä me kehitys saadaan aikaiseksi, jos huomio on vain supistamisessa! Viikon parhaat kukat ovat valkoiset helmililjat. Joka kevät ne hurmaavat minut. Kaunis pieni kukka.


Viikon paras kommentti on tässä;

Haluatko vinkin ajateltavaksi? Ihan ilmaisen.


Ota pieni postaustauko ja/tai harvenna postauskertojasi. Rohkeasti. Suosiolla. Puhun kokemuksen hyvin syvällä rintaäänellä. Enkä voi sanoa muuta kuin, että lämpästi rohkaisen siihen ja kannatan.


Niin kauan, kun bloggaaminen ei tuo voita leivän päälle eikä euroja muutoinkaan kuin satunnaisesti, bloggaaminen kannattaa myäös pitää harrastuksena. Kuinka moni harrastaa joka päivä – tai edes 3-4 kertaa – yhtä ja samaa harrastusta…? Taitaa 1-2 kertaa olla aika normimäärä..


Listaa itsellesi tärkeä arvot ja asiat. Laita ne ihan paperille, muistikirjan sivulle, kalenterin väliin. Mihin vain, mutta ei pelkästään omiin ajatuksiin. Laita kirjauksesi sitten järjestykseen. Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä, mihin haluat oman aikasi käyttää ja mihin satsata.


Tämän jälkeen moni keski-ikäinen bloggaaja varmasti huomaa, että niin ihana harrastus kuin bloggaaminen onkin ja se antaa paljon, se on no… harrastus.


Täällä ollaan joka tapauksessa <3. Ihanaa viikonloppua ja ajatusten virtaa <3!Kiitos Rouva Sana. Tämä sinun kommenttisi tuli niin juuri oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Olen pähkäillyt näiden asioiden kanssa jo pitemmän aikaa. Kuten Luova tauko –postauksessa kirjoittelin; olen vähän eksynyt bloggaamisen kanssa harhapoluille. Joskus sitä ei näe metsää puilta! Oletko sinä jo tutustunut tähän loistavan sisällöntuottajan Rouva Sanan blogiin ? Oivaltavia tekstejä aikuisen naisen elämästä. Tykkään!

Aurinkoista viikonloppua!

-tuulanneli

9 Comments

 1. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  9.4.2016 / 18:19

  Voi ihana Tuulanneli <3: harvoin tämän rouvan suu menee hiljaiseksi ja sanat tyrehtyvät hetkeksi kokonaan, mutta nyt olen kokenut sellaisenkin hetken. Sanat ei riitä kertomaan, mutta sanon kuitenkin: nöyrän iso kiitos ja lämmin halaus kaikista kauniista sanoistasi <3.

  Kuten Facebook-sivusi puolella totesinkin: kun olen heimosisarena ja kanssakulkijana purjehtinut ihan samankaltaisessa veneessä, luovinut sen kanssa halki karikkojen – kolhinut siinä samalla pohjaa ja ollut eksyksissäkin – ja selvittänyt tieni, ainakin hetkeksi aikaa, aavalle merelle, tyvenen keskeltä kelpaa sisarelle vinkata.

  Aika usein omat asiamme ovat lopulta aika yksinkertaisia. Me ihmiset itse teemme niistä vain niin samperin monimutkaisia. Katsomalla lähelle näkee usein myös kauas.

  Ja oppaana oma sydän.

  <3.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.4.2016 / 20:12

   Heippa Minna <3

   Kiitos vielä sinulle ihanasta kommentista. Se tuli niin oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Olen jo muutaman kuukauden pähkäillyt näiden asioiden kanssa. Uskon, että nyt alkaa näkymään valoa tunnelin päässä.

   Mietin vähän aikaan, että kirjoitanko näistä asioista tänne blogiin ja nyt olen superonnellinen kun tein sen!

   Olet niin oikeassa, että tämä on todellakin vain HARRASTUS! ja jatkossa aion pitääkin tämän yhtenä harrastuksena muiden ihanien harrastuksien joukossa.

   Kiitos vielä viisaista sanoista ihana blogisiskoni <3

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  9.4.2016 / 19:52

  Rouva Sanalla on sana hallussa ♡
  Mukavaa viikonloppua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.4.2016 / 20:19

   Moikka Outi 🙂

   olet ihan oikeassa ja minulle se kommentti oli todella tärkeä!

 3. Tuija
  Kirjoittaja
  9.4.2016 / 20:04

  Onnittelut puurtajalle! Muista iloita jokaisesta askeleestä kohti unelmaasi ja ota itsekkäästi itsellesi hetki tuolloin toinen tällöin. Rouva Sanan kommentti on viisas, mikä on hyvä olla kirkkaana mielessä kevätinnostuksen puskiessa pintaa. Halauksin, Tuija

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.4.2016 / 20:24

   Moikka Tuija 🙂

   kiitos ihanasta kommentista 🙂 olen ottanut kaiken ilon irti tästä välivaiheesta mutta nyt ollaan taas nenä tiukasti kirjassa ja mennään eteenpäin.

   Kivaa viikkoa sinulle kanssa!

 4. Tuula's life
  Kirjoittaja
  10.4.2016 / 17:18

  Viikon paras postaus -titteli menee Tuulannellille! Paljon onnea kandidaatintutkielmasta! Olen ylpeä sinusta, blogikollegani! Ahkera olet!
  Halauksia!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.4.2016 / 20:28

   Voi kiitos ihana Tuula 🙂

   Olen niin kauan haaveillut tästä elämänvaiheesta ja nyt olen matkalla kohti unelmaani! Koskaan ei ole liian myöhäistä!

   Halauksin <3

 5. Tarja
  Kirjoittaja
  27.4.2016 / 18:18

  Voi miten nostalgista nähdä nuo vaaleansiniset kannet! Samanlaisissa kansissa, samasta tiedekunnasta ja jopa pääaineesta on oma graduni vuodelta 1995 🙂 Onnea!! Ja mahtavan aiheen äärellä olet: kiinnostaa itseänikin kovasti. Piti tulla henkilöstöhallinnon ihminen, mutta tulikin jotain muuta. Syyskuussa tein toisen tutkintoni ja sitä myötä tiedän, miten erilaista on olla aikuisopiskelija: se vaatii huomattavan paljon sisua ja päättäväisyyttä sekä kalenterin hallintaa. Perheen kera ei voinut odotella opiskeluinspistä, vaan hommia oli tehtävä silloin, kun kalenterissa oli asialle varattu paikka. Tsemppiä jatkoon!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?