Etusivu » luova tauko

luova tauko

Heipparallaa ihanat murut! Hupsista tuli huomaamatta kolmen päivän radiohiljaisuus. Tämä teki kyllä hyvää tässä vaiheessa. Maanantaina iski todella tyhjä olo, joka oli ihan luonnollista sen jälkeen, kun viimeinen piste oli laitettu kandityöhön. Maaliskuu oli todellakin intensiivinen; iso projekti kansainvälisen yrityksen kanssa, kahdityön loppurutistus, muutama tentti ja aktiivisesti päivittyvä blogi. Elämä on ihanaa ja laiska töitään luettelee ;).

Joka tapauksessa muutaman päivän luova tauko somesta tuuletti pääkoppaa. Samalla mietin vähän tätä blogin tulevaisuutta ja fokusta. Isompien suuntaviivojen vetäminen edellyttäisi kyllä muutaman viikon taukoa kaikesta. No tämä pienikin lintuperspektiiviin nouseminen auttaa välillä. Olin jotenkin kadottanut sen hyvän helmikuun suunnan. Sunnuntaina, kun kirjoitin Mielen melodioiden postauksen, havahduin näihin harhapolkuihin. No onneksi ei olla ihan metsässä. Tässä vaiheessa blogin lopettaminen ei käynyt edes mielessä mutta tämä minun postaustahti on kyllä liian tiheä. Varsinkin kun uudet haasteet odottavat muutaman viikon päästä.Auringolla on ihmeellinen vaikutus. Energisoiva keltainen pallukka, joka paljastaa kaikki talven pölykertymät. Toisaalta meidän normaali elämänrytmi on vuoristorataa iloineineen ja suruineen. Positiivisena ihmisenä en haluaisi tuoda paljoa negativiisuutta tänne blogin puolelle, joten sitten on otetta aikalisä tarvittaessa. Jippii! Tänään perjantain ja nidotun lopputyön kunniaksi minulle on tiedossa kakkukahvit kaupungilla sekä sokerina pohjalla hiusjuttuja ihanan Meriken kanssa.

Aurinkoa sinun perjantaihin!

-tuulanneli

8 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  8.4.2016 / 06:45

  Oikein ihanaa viikonloppua ♡

 2. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  8.4.2016 / 08:29

  Haluatko vinkin ajateltavaksi? Ihan ilmaisen.

  Ota pieni postaustauko ja/tai harvenna postauskertojasi. Rohkeasti. Suosiolla. Puhun kokemuksen hyvin syvällä rintaäänellä. Enkä voi sanoa muuta kuin, että lämpästi rohkaisen siihen ja kannatan.

  Niin kauan, kun bloggaaminen ei tuo voita leivän päälle eikä euroja muutoinkaan kuin satunnaisesti, bloggaaminen kannattaa myäös pitää harrastuksena. Kuinka moni harrastaa joka päivä – tai edes 3-4 kertaa – yhtä ja samaa harrastusta…? Taitaa 1-2 kertaa olla aika normimäärä..

  Listaa itsellesi tärkeä arvot ja asiat. Laita ne ihan paperille, muistikirjan sivulle, kalenterin väliin. Mihin vain, mutta ei pelkästään omiin ajatuksiin. Laita kirjauksesi sitten järjestykseen. Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä, mihin haluat oman aikasi käyttää ja mihin satsata.

  Tämän jälkeen moni keski-ikäinen bloggaaja varmasti huomaa, että niin ihana harrastus kuin bloggaaminen onkin ja se antaa paljon, se on no… harrastus.

  Täällä ollaan joka tapauksessa <3. Ihanaa viikonloppua ja ajatusten virtaa <3!

 3. Unknown
  Kirjoittaja
  8.4.2016 / 08:47

  Herkullista kahvitteluhetkeä ja mukavaa viikonloppua.

 4. AnniK
  Kirjoittaja
  8.4.2016 / 10:45

  Alkuun onnittelut opintorutistuksesta! Blogin päivitystahdista ei mielestäni pitäisi ottaa suurta stressiä, harrastemielessä kun tätä pitää postauksiakin voi tehdä silloin kun se itselle parhaiten sopii. En tiedä onko siinäkään järkeä, että väkipakolla postailee päivittäin jonninjoutavista asioista. Kiva blogeja on seurata ja kuulumisia lukea, mutta maltan odotella niitä postauksia vaikka ilmestyisivät harvemminkin. Mukavaa viikonloppua!

 5. Annukka
  Kirjoittaja
  8.4.2016 / 12:43

  Rouva Sana kirjoittaa asiaa. Ihan näin lukijankin näkökulmasta harvempi postaustahti on mukavampi. Mun mielestä ainakin on kivempi mieluummin odottaa seuraavaa kirjoitusta kuin joutua jättämään jotain väliin ihan sen takia, että tahti on niin tiivis, ettei millään pysty kaikkea seuraamaan. Joskin mulla voi itsellä mennä kolmen päivän sijasta kolme viikkoakin ilman somea niin, etten ehdi edes huomata. Täällä kyllä pärjätään ilman muakin 🙂

  Huisisti onnea kaikista aikaansaannoksista! Olet kaikki kivat palkintohetket ansainnut <3

 6. Yvonne
  Kirjoittaja
  9.4.2016 / 06:07

  Onnittelut opintosaavutuksesta! Nyt on syytä juhlia <3

 7. Pauliina/PauMau
  Kirjoittaja
  9.4.2016 / 15:47

  Onnea hienosta suorituksesta! Höllää ihmeessä tahtia, Rouva Sana kirjoitti ylempänä todella viisaita sanoja. Ihan omasta kokemuksesta minäkin puhun, pois turha "pakko" niin harrastus pysyy mielekkäänä ja aikaakin jää ihan eri tavalla oikeaan elämään. Nyt huilaat, olet niin kovan rutistuksen aikaan saanut <3

 8. Tuula's life
  Kirjoittaja
  11.4.2016 / 04:16

  Onnea Tuulanneli! Huippusuoritus! Ja ehdit päivittää blogiakin ahkerasti.
  Blogin päivittäminen 1-2 kertaa viikossa riittää. Minä en ehdi useammin lukea kenenkään juttuja. Ja varmasti menee mielenkiintoisia postauksia ohi silmien, kun blogi päivittyy tiheään. Kiitos ihanasta blogista. Ja ota lepotauko hyvällä omallatunnolla ja jatkossa päivitä blogiasi harvemmin. Kyllä lukijat odottavat ja ehkä nauttivat vielä enemmän blogistasi.
  Ihanaa uutta viikkoa!


Looking for Something?