Etusivu » viikon parhaat räpsyt

viikon parhaat räpsytRentouttavaa sunnuntaita kaikille! Viikon inspraatiokuva. Lehtien kannet upeista syysvaatteista houkuttelevat ja muutama lehti on taasen eksynyt kärryyn ruokaostoksilla. Tähän aikaan vuodesta oikein ahmin näitä lehtiä. Syksy inspiroi pukeutumisen saralla paljon. Eilenkin kampaajalla uppouduin lehtien maailmaan totaalisesti unohtaen ympäröivän maailman. Viikon hyvinvointituote. Vesi vanhin voitehista! Olen viimeisten viikkojen aikana tietoisesti lisännyt veden juontia. Me unohdamme liian helposti tämän tehotuotteen. Minun aineenvaihdunnalle vesi on tärkeä elementti ja samoin yleiselle vireydelle. Olen paljon energisempi kun muistan juoda vähintään 1,5 litraa vettä päivässä. Samalla ihon kosteustasopaino pysyy kunnossa. Kippis vedelle!

Viikon kauniit omenat! Tänä vuonna meillä tuli todella vähän omenoita mutta ne olivat ns. terveempiä kuin viime vuonna. Vuosi sitten suurin osa meidän omenoista oli ihan mustien pilkkujen vallassa. Eilinen ilta kului leipoessa ja nyt pakastimessa on kahviherkkuja pitkäksi aikaa. Viikon herkullisin kakku. Tällä viikolla minulla on ollut inspiraatio leipomiseen. Punaiset viinimarjat huokuttelivat tekemään juustokakun. Olen viimeksi tehnyt juustokakun junioreiden yo-juhliin, joten oli jo korkea aika kokeilla osaanko vielä tehdä. Pohjana minulla on tässä digestivekeksit ja päälle laitoin kasan punaisia viinimarjoja. Kohtalaisen hyvin onnistuin monen vuoden jälkeen. Täytyypä kokeilla seuraavaksi vähän erilaisia variaatioita niin, että saadaan postaustakin aikaan.


Viikon luontokuva. Näissä maisemissa sielu lepää silloin kun aurinko paistaa ja on lämmin. Tänä kesänä on valitettavasti satanut paljon ja nämä kauniit kesäillat ovat olleet todella harvinaista herkkua. Samoin sade on vaikuttanut meidän kentän kuntoon. Tässä kuvassa kaikki näyttää seesteisen kauniilta mutta kenttä on aika kostea ja rapainen. Siltikin siellä on vierähtänyt useampi ilta.


Viikon kivoin yllätys oli 1000 seuraajan rikkoontuminen instassa. No tähän lukuun suhtaudun vähän skeptisesti, koska huomenna se saattaa taas olla taas alle 1000. Pitkässä juoksussa se alkaa pysyä yli yhden maagisen rajan. Instan huono puoli ovat ns. seuraajakalastajat, jotka tuovat sitä turbulenssia seuraajalukuihin. Insta on minulle kuitenkin se rakkain somekanava. En ole vielä syttynyt näistä uusimmista tulokkaista ja twitter on myös vähän vieras. Yksikertaisesti aika ei riitä joka kanavalle. Instassa minut löydät @tuulanneli. Tervetuloa mukaan! 


Upeaa aurinko pilkistää ja taivas on sininen.  Nautitaan tästä elokuun upeasta sunnuntaista!


-tuulanneli5 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  28.8.2016 / 08:18

  Ihania hetkiä taas!

  Töissä täytän vesipullo pari kertaa päivässä, eli vähintään litra vettä on juotava, lisäksi iso kuppi laihaa teetä ja kupillinen kahvia menee alas työpäivän aikana. Aamulla olen juonut jo pari lasillista vettä ja illalla vielä lisää.

  Instakalastelijat ovat ärsyttäviä, sitä tekevät jopa ihan tunnetut suomalaisyritykset. Ei taideta markkinoinnissa olla ihan perillä miten instaa tulisi hoitaa.

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  28.8.2016 / 14:33

  Voihan juustokakku. Tyttärelle huusin yläkertaan, että et usko, nyt täällä näkyy juustokakkua! Meidän on tyttären kanssa tehnyt mieli juustokakkua koko viikon 🙂
  Onnea instaluvusta! Mä en yhtään tykkää niistä seuraajakalastelijoista.
  Kivaa sunnuntaita!

 3. Marie
  Kirjoittaja
  29.8.2016 / 08:09

  Mun leipomisvimma herää aina näin syksyn saapuessa. Viikonloppuna valmistui niin mustikkapiirakka, pari pellillistä pitsaa kuin myös herkulliset sämpylät pitkästä aikaa. Ja aikakauslehtiäkin tulee tilailtua.. Viime viikolla laitoin juuri tilaukseen Gloria Koti-lehden. Vaikka kieltämättä blogien lukeminen on paljon vähentänyt mun lehtitilailua.

  Sinua en olekaan vielä hoksannut etsiä Instasta, mutta korjaan asian saman tien. Minut löytää sieltä nimimerkillä mariehoo_

  Mukavaa viikkoa!

 4. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  31.8.2016 / 10:55

  Minusta on oikeastaan ihan vastenmielinen ajatus, että Instassa seuraaminen pitäisi perustua vastavuoroisuuden varaan. Insta on somekanavista kuvapainotteinen; kun tykkään jonkun kuvista ja visuaalisesta maailmasta, hän ei välttämättä tykkää minun. Sellaista elämä on; mitä siitä sen enempää. Minulla on kuitenkin joka viikko vähintään 10 tällaista kalastajaa; kun en tykkää takaisin, he lähtevät. Seuraajaluku ei ole koskaan viikon aikana vakio kalastajien vuoksi.

  1000 seuraajaa on yltiöhieno saavutus, isosti onnea siitä <3!!

  Ja hei jännittävä huomio itselleni eli note to myself; vaikka olen tämän(kin) postauksen kuvista ison osan (kaikki…?) bongannut aikaisemmin Insta-tililtäsi, jännittävää, kuinka se ei häiritse lukijana minua yhtään. Päinvastoin. Kuvasi ovat edelleen yhtä hienoja kuin Instassakin <3. Hyvä Tuulanneli!

 5. Villejä Lupiineja
  Kirjoittaja
  1.9.2016 / 18:20

  Onnittelut 1000 seuraajasta! Mahtava määrä! <3
  Ihania kuvia olet ottanut!
  Itselleni myös tuo veden juonti on aika vaikeaa. Töissä käytössäni on vesipullo jonka pyrin aina täyttämään ja juomaan, mutta useasti se vaan unohtuu!


Looking for Something?