Etusivu » viikon parhaat räpsyt

viikon parhaat räpsyt

Viikon kaunein paita on tämä Abacuksen golfpikee, jonka löysin meidän Tampereen reissulla. En voinut jättää tätä kaunokaista kauppaan. Enhän minä tarvitse enää yhtään uutta golfpaitaa varsinkaan näin syksyllä. Nythän minun pitäisi bloggailla jo syksyn vaatteista ja trendeistä. No sallittakoon nämä poikkeus. Paita on kiva laittaa neuleiden alle ja sieltä nämä kauniit helmikaulukset näkyvät!

Viikon aamupuuro tuoreilla mustikoilla – tämä on parasta! 

Viikon juustokakku Stefanin äidin reseptin mukaan. Tämä herkullinen jälkiruoka kruunasi meidän perheillallisen Tampereella. Odotan nyt mielenkiinnolla Vaasassa järjestettävää pressitilaisuutta, jossa Stefan on mukana valmistamassa ruokaa sekä kertomassa ravintolakonsepteista, jotka rantautuvat syksyllä Vaasaan.


Viikon luottotuotteet tai oikeastaan nämä olleet ne kesän perustuotteet, jotka ovat olleet käytössä joka päivä. Algamariksen sävyttävä aurinkovoide on ollut kesän suosikkinumero 1. Tämän kauniisti ihoa sävyttävän aurinkovoiteen suojakerroin on 30. Näiden fysikaalisten aurinkosuojien raaka-aineet ovat peräisin luonnollisista lähteistä eli maamineraaleista. 

Guerlainin ripsariin tutustuin ihan vahingossa. Olen käyttänyt paljon erilaisia luonnonkosmetiikkasarjojen ripsareita niin hyvällä kuin huonolla kokemuksella. Pääosin minulla on ollut ongelmia pitävyyden kanssa. Aika monen ripsarin kanssa on tullut pandailmiö viimeistään salilla tai lenkillä. Guerlainin ripsari sopii herkille silmilleni ja eikä valu missään olosuhteissa. Olen pelannut golfia vesisateessa ja ripsari ei pettänyt. Kuinka ihanan ylellinen Guerlainin ripsari onkaan kultaisessa hylsyssään!Viikon yllättäjä – tämän tuotteen olen saanut keväällä näytteenä ja olin jo antamassa sitä eteenpäin. Kuorintavoiteet eivät ole olleet suosikkejani, koska ne ovat olleet herkälle iholleni vähän kovia. Tämä Silva Arctica Peeling Creme yllätti pehmeydellään. Mansikan siemenet hierovat ihoa hellästi ja tehostavat puhdistusta.

Olen käyttänyt tätä tuotetta suihkussa decolteen ja kasvojen puhdistukseen. Fysikaalisten aurinkosuojien puhdistus kannattaa tehdä huolella, joten tämä tuote on loistava siihen muutaman kerran viikossa käytettäväksi. Tuotteen hunaja kosteuttaa ihoa ja pinta ei jää kuivaksi. 

Viikon Hansin kuva – tällä kertaa valitsin kuvaksi vähän sporttisemman version. Tämä kuvastaa meidän vintiön elämää tällä hetkellä. Meillä on vieressä ulkoilualue, jossa voimme päästää Hansin juoksemaan vapaasti. Voi sitä riemun määrää, kun saa ottaa pikku spurtteja vapaasti! Kiitos kaikille kivoista kommenteista edelliseen postaukseen. Nämä nelijalkaiset opettavat meille paljon elämän perusasioita, jotka unohtuvat usein arjen kiireessä. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

-tuulanneli
4 Comments

 1. Jaana M / My life
  Kirjoittaja
  26.8.2017 / 05:53

  Kiva postaus! Tuo ripsari kiinnostaisi muakin. Voi tuota koiraa, kun on niin söpö ? Ihanaa viikonloppua ❤

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.9.2017 / 09:58

   Heippa Jaana 🙂

   Guerlainin ripsari on loistav tuote! Hans on suloinen mutta aika villi tällä hetkellä 😉

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  27.8.2017 / 08:35

  Hehhee. Uskotko, että kävin eilen Tampereella, enkä voinut vastustaa korukirjailluin kauluksin varustettua ihanaa paitaa :). Se oli tosin Ted Bakerin ja juhlakäyttöön sen ostin, mutta silti. Hyvin sama fiilis. (Vähän kyllä ihmettelin itseäni, kun hinta oli ihan jäätävä ja periaatteessa paita maksoi sen verran, mitä ehkä raskisin maksaa takista, mutta silti siitä tuli mulle pelkästään hyvä fiilis. Että ehkä se paita oli mulle tarkoitetttu, enkä enää halua ostaa samalla rahalla montaa, jotka on "sinne päin", mutta jää kuitenkin kaapin perukoille käyttämättöminä.)

  Pirteitä syyskierroksia <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.9.2017 / 10:38

   Tiedän tunteen ja useasti päätös ostaa kerralla jotain kallimpaa tulee pitemmän päälle edullisemmaksi. Usein se kallis ostos on mieleinen ja sitä ei voi vastustaa!

   Samoin sinulle pirteää syksyn alkua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?