Etusivu » viikon parhaat räpsyt + arvonnan voittajat

viikon parhaat räpsyt + arvonnan voittajat

Viikon väriterapiat kaamoksen keskelle. Kuin tilauksesta uudessa Ellessä oli juuri tähän vuodenaikaan sopiva juttu. Sukkanilkkurit jakavat mielipiteet joko niistä pitää tai sitten ei. Olen joskus tainut omistaa tälläiset sukkanilkkurit, kun ne viimeksi olivat pinnalla. Silloin värit olivat rauhallisimpia verrattuna näihin räväköihin punaisiin ja sinisiin. Kirkkaat värit kuitenkin toimivat loistavasti näissä nilkkureissa. Upeaa väriterapiaa tähän harmauteen!

Viikon aamupala – Loman aikana olivat persimonit ilmestyneet kauppoihin. Käytän tätä hedelmää salaateissa, tuorepuuroissa ja tietenkin kaurapuuroissa. Nyt olenkin taas aamuisin keittänyt täysjyväkaurapuuroa – nam ja hyvin jaksaa aloittaa päivänsä.
Viikon tuoksumuisto liittyy lomailuun. Se on jännä kuinka joidenkin tuotteiden tuoksuihin liittyy muistoja. Minulla oli tämä Mossan vartalovoide mukana matkalla. Tykästyin sen raikkaaseen tuoksuun. Joka kerran, kun käytän tätä voidetta, minulle tulee lomafiilikset mieleen.  

Viikon herkkupala on eilisestä glögikakusta.

Viikon Espanjan muistot – tällä viikolla valitsin kuvaksi räpsyn Rondan vanhasta kaupungista. Näin jälkeen päin, kun olen listannut meidän lomakohteita lomalla, niin Ronda nousee kohisten listan kärkeen. Tottakai Caminito Del Ray on omassa luokassaan mutta kaupungeista Ronda oli ehdottamasti kaunein. Varsinkin vanha kaupunki oli mielenkiintoinen ja turisteja ei ollut liikaa. Valkoisia kapeita kujia oli kiva tutkia ja kuvailla.Lopuksi vielä kiitos kaikille runsaasti osallistumisesta Medisoftin arvontaan. Indieplace suoritti arvonnan puolestani ja arpaonni osui seuraaville onnekkaille;

Rasvailemaan joudun usein näin kylmänä vuodenaikana, varsinkin kädet kuivuvat helposti toistuvien pesujen vuoksi.

Käytän kasvojen iholle öljyjä iltaisin yövoiteen alla.
Muuten suosin juurikin näitä tuoksuttomia ja simppeleitä tuotteita.

Onnea vielä voittajille!


-tuulanneli6 Comments

 1. Belladonna
  Kirjoittaja
  27.11.2017 / 19:54

  Piristäviä värejä oletkin koonnut tähän! Kakkukuva instassa oli muuten aivan ihana, herkullisen näköinen ja kaunis kakku!si

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.11.2017 / 07:20

   Kiitos Belladonna 🙂

   Tähän harmauteen tarvitaan väriterapiaa ja minusta nuo värikkäät kengät ovat vaan niin maikeita!!!!!

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  27.11.2017 / 20:01

  Tuoksumuistot ovat todella vahvoja. Siksi usein ostan jonkun suihkugeelin tai vartalovoiteen reissusta, ne todella vievät takaisin lomamuistoihin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.11.2017 / 07:22

   Tuoksuihin liittyy niin paljon muistoja.

   Se on todella kivaa, kun voi palata kivoihin asioihin juuri ihanien tuoksujen kautta 🙂

 3. Heli Heinonen
  Kirjoittaja
  29.11.2017 / 16:52

  Kiitokseni voitosta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.12.2017 / 06:10

   Oleppa hyvä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?