Etusivu » viikon parhaat räpsyt

viikon parhaat räpsytPitkästä aikaa menneen viikon parhaita räpsyjä. Viikon suosituin postaus oli ehdottamasti syksyn eka näytöspostaus yhdessä Karisman kanssa. Syksy inspiroi todella paljon tätä bloggaria pukeutumisen saralla. 

Viikon paras hankinta on ollut Cosin jakku, jota itse kutsun aikuisen naisen bomberiksi. Olen kokeillut bombereita mutta en ole lämmennyt niille. Tähän varmasti vaikuttaa se, että olen jo yhden bomberikauden käynyt läpi aikoinaan. Tässä Cosin jakussa on suora helma, joka istuu minun vartalolle paremmin. Raitapaita on löytö Uterqüen nettikaupasta. Asukuvia tulossa myöhemmin.Viikon tärkeät asusteet ja kesän tehokkain hiustuote. Pieni tehokas iD Mé Massive Powder on hurmannut minut täydellisesti. Kätevä purkki kuljettaa mukana ja todellinen hiustyvin kohottoja!


Viikon paras piirakka syntyi muropohjaan yhdessä tuoreiden punaisten viinimarjojen kanssa. Todella raikas yhdistelmä esimerkiksi jäätelön, vaniljakastikkeen ja jopa maustamattoman jogurtin kanssa.


Viikon mielenkiintoisin projekti liittyi Suomen kaunein sormus – äänestykseen. Tässä olemme aloittamassa raatityöskentelyä, jossa valitsimme 10 sormusta yleisöäänestykseen. Lokakuussa lisää juttua valituista upeista sormuksista.Viikon urheilullisin päivä kului golfin ja jääkiekon merkeissä. Siitä olikin vierähtänyt pikkasen aikaa kun olen ollut jäähallilla. Aikoinaan poikien kanssa tuli vietettyä paljon aikaa siellä.Suloista ja aurinkoista viikonloppua murut!

-tuulanneli

6 Comments

 1. Marjo
  Kirjoittaja
  20.8.2016 / 08:35

  Tuo bomber-takki näyttää suloiselta ja eikös sinulla ollut tuo päällä kun tavattiin 🙂 Cos vaatteet ovat niin tyylikkäitä. Vaatekaupoissa on tällä hetkellä todella paljon ihanuuksia – pitäisi vaan ehtiä sinne sovittelemaan.
  Marjapiirakkaan täälläkin tehty useamman kerran. Hyvää viikonloppua ihanuus!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.8.2016 / 10:00

   Heippa Marjo, kyllä muistit aivan oikein 🙂 me kuvattiin jakku silloin Helsingisä.
   Cosin vaatteet ovat todella ajattomia!

   Kivaa viikkoa sinulle ihanuus!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  20.8.2016 / 16:14

  Olipa kivoja räpsyjä. Tuota sormushommaa odotan jo. Kiva nähdä millaisia sormuksia pääsee äänestämään.
  Ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.8.2016 / 10:02

   Kiitoa Outi 🙂 mielenkiintoisia sormuksia on tulossa äänestykseen!

 3. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  21.8.2016 / 09:39

  Tuohon valintaraatiin olisi ollut mukava päästä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.8.2016 / 10:07

   Meillä oli mielenkiintoinen kokoonpano; Designmuseon johtaja, Kultaseppienliiton tj, Häätlehden vetäjä ja Messukeskuksen organisaatiosta Antti ja minä VIP-bloggaajana. Upeaa, että tyylitajuani ja ammattitaitoani arvostetaan!


Looking for Something?