Etusivu » läsnä ihan itselle

läsnä ihan itselle

Viikonlopun omistin ihan itselleni ja tietenkin omalle murulle. Tänä kesänä arjen vauhti on ollut kiihkeä ja se on vienyt mukanaan totaalisesti. Jotenkin tuntui, että hetki itselle oli pakko ottaa. Viikonlopun parasta luksusta olivat todella hitaat aamut. Havahduin muutama päivä sitten siihen, että aloin reagoida ihan pieniin päivittäisiin stressitekijöihin ja se on merkki itselleni, että on ehdottamasti pysähdyttävä.


Tottakai pieni stressi kuuluu meidän jokapäiväiseen arkeen. Itselleni positiivinen stressi on paras motivaattori mutta siinä vaiheessa kun huomaat stressaavasi vaikkapa liikenteessä tai mietit jonkin toisen sanoja puoli päivää, on aika vähän pysähtyä. Tottakai omille tunteille niin positiiviselle kuin negatiivisillekin pitää antaa tilaa. Tunteiden tarkoitus on tulla ja mennä. Tunteitaan ei kannata tukahduttaa vaan kyllähän ne höyryt pitää päästää vain ulos!


En ole ihan mikään syksyn superfani mutta nyt on parasta ehdottamasti tunnelmalliset syysillat. Kääriydytään lämpimän peiton alle, nautitaan takan lämmöstä ja ollaan läsnä vain ihan itselle! 


-tuulanneli
6 Comments

 1. Teija
  Kirjoittaja
  16.8.2016 / 20:51

  Hyviä ajatuksia ja tärkeä muistutus! Ruuhkavuosien keskellä liian usein unohtuu vitosvaihde päälle, eikä muista pysähtyä hengittelemään.

  Kaunista syksyä <3

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  17.8.2016 / 05:27

  Ihana postaus!
  Oikein mukavaa keskiviikkoa!

 3. Annukka
  Kirjoittaja
  17.8.2016 / 08:03

  Tiedätkö, että mieli lepää ihan vaan kun katsoo tuota kaunista valokuvaa. (Olen kelannut sen jotain kymmenen kertaa ees taas :))

  Ja se on totta, että positiviinen stressi on hyvästä (ei sekään tosin varmaan jatkuvana), mutta vääränlainen stressi vie paitsi hyvän olon, myös yöunet ja se ei ole yhtään hyvä homma se.

  Pidetään peukkuja, että saadaan tänä syksynä (tai siis loppukesähän nyt vasta on) paljon kauniita kuulaita (peli)kelejä <3

 4. kupari keittiöhana
  Kirjoittaja
  17.8.2016 / 15:16

  mukavaa 🙂

 5. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  19.8.2016 / 07:24

  Voi miten ihana postaus Tuulanneli <3! Ja tunnistan siitä niin paljon samaa. Kiireettömyys on arjen luksusta.

  Omaa mieltä ja kroppaa kannattaa kuunnella. Se kertoo kyllä, jos pysähtyy kuuntelemaan. Tällä viikolla minä en ole kuunnellut: arki jysähti kerralla ja meno on ollut sen mukainen. Liikkumisellekin on ollut olematon määrä aikaa, ja se tuntuu päässä ja sydämessä.

  Onneksi on ihana perjantai. Oikein odotan tulevaa viikonloppua, sillä mieli kaipaa lepuuttamista – onnellista, että siihen on myös nyt mahdollisuus. Velvollisuudet joutavat nyt pariksi päiväksi romukoppaan.

  Levollista viikonloppua ihanainen!

 6. Marjo
  Kirjoittaja
  19.8.2016 / 18:27

  Kiireettömyys – ihan luksusta! Sitä kun lauantai ja sunnntai aamuina voi syödä aamiaista juuri niin kauan kuin haluaa ja lukea sen Hesarin (huom! paperiversion) kannesta kanteen vaikka kahdesti. Ihanaa viikonloppua Tuulanneli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?