Etusivu » viikon parhaat hetket

viikon parhaat hetket

Pitkästä aikaa vähän viikkokoostetta. Tällä viikolla postipoika toi minulle kivan kirjauutuuden. Olen jo selaillut kirjaa ja se vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Hyggestä puhutaan nyt paljon.

”Hyggeä on selitetty läheisyyden luomisen taiteeksi, sielun viihtyisyydeksi, rauhoittavista asioista nauttimiseksi ja kaikeksi näiden väliltä.” Jokainen meistä tietää sisimmässään mitä on hygge ja kuinka me sen parhaiten koemme. Minulle se on juuri tuota edellämainittua. Meik Wiking on kööpenhaminalaisen Happiness Research Instiututen johtaja, joka on tutkinut tätä tanskalaista ilmiötä. Mielenkiintoisia lukuhetkiä siis tiedossa. (Lisää myöhemmin blogissa.)

Eilen vietin ihana illan ystävien ja hyvän ruuan kanssa. Ruokaremontin mukaisesti valitsin tällä kertaa kasvisvaihtoehdon eli Ohraa & Portobelloa. Tällä kertaa annokseni oli monen himoitsema.  Harmi, että kuva ei tee oikeutta ruuan fanstistiselle makuyhdistelmille. Annoksessa oli ohran ja sienien lisäksi lehtikaalta ja paprikaa pestokastikkeella. 

Huomisella kauppalistalla on mukana ehdottamasti lehtikaali. Olen jo pitemmän aikaa halunnut kokeilla tehdä lehtikaalishipsejä. Katsotaan onnistunko. Viime viikolla tein bataattiranskalaisia eli se somehitti on jo testattu ja hyväksi koettu. Samoin tuossa äsken googlain vähän ohrasta, joka on yllättävästi vähän aliarvostettu viljakasvi.

Eilen hemmottelin itseäni tekemällä vartalokuorinnan Organic Shopin Body Scrubilla. Olen vähän noviisi näiden vartalokuorintojen suhteen mutta olen innokas oppimaan uusia kauneudenhoitorutiineja. Olen ollut todella tyytyväinen tähän edulliseen luonnonkosmetiikkasarjaan ja varsinkin tuo kivan tuoksuinen hiusnaamio on ollut ahkerassa käytössä. Postaukseni tästä tuotesarjasta voit käydä lukemassa täällä (klik).


Kevät on tulossa. Viime viikolla sain uudet aurinkolasini vahvuuksilla. Tällä kertaa valitsin itselleni ruskeat kehykset ja linssien väriksi vihreät. Tässä kuvassa linssien väri ei näy mutta olen jo testaillut niitä auringossa ja silloin väri näkyy makeasti. 

Huomisella kauppalistalla ovat tottakai uudet tulppaanit viikonlopuksi. Kukkien väriloisto on nyt parhaimmillaan. Kivaa huomenna on jo perjantai ja rento viikonloppu tiedossa vieraiden kera. Lauantaina on siis tiedossa pientä leivontaa pitkästä aikaa.


-tuulanneli

3 Comments

 1. Anu
  Kirjoittaja
  26.1.2017 / 18:32

  Ihania, kevään oloisia kuvia ja asioita! Tuo kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta, nyt vaan on niin monta lukujonossa, että millähän muistaisin kaikki siinä vaiheessa kun olisi aikaa lukea…

  Lehtikaali on hyvää! Meillä sitä on paistettu oliiviöjyssä papujen kera, vähän pippuria ja ihan ripaus suolaa ja ei kun herkuttelemaan?

  Mukavaa loppuviikkoa ja viikonvaihdetta!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  26.1.2017 / 19:24

  Täällä hyggeillään nyt tosissaan.
  Ihanaa torstai-iltaa!

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  26.1.2017 / 20:28

  Hygge-kirja on hauskaa luettavaa.

  Pitääkin kaivaa taas vahvuuksilla olevat aurinkolasit esiin nyt kun kevättalven aurinko on alkanht paistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?