Etusivu » viikon kuulumiset ja syksyn uudet värisävyt

viikon kuulumiset ja syksyn uudet värisävyt

Mikä oli viikon paras juttu?

Kuluneella viikolla pääsin vihdoin viimein kampajaalle. Olin taas venyttänyt kampaajakäyntiä vähän liian pitkälle. Viimeinen viikko oli yhtä taistelua hiusten kanssa. Ohut hiukseni eivät oikein tottele, kun niihin on tullut tietty pituus. Nyt hiukset ovat taas kunnossa seuraavan kuukauden.
Arvosana kuluneelle viikolle?

Viikolle annan arvosanaksi 9+, koska oli sen verran kiva viikko. Pehmeä lasku syksyyn, koska viikolla oli vielä lämmintä ja ne sateet väistivät ainakin meidän seudun! Kuluneella viikolla piipahdin myös syksyn ensimmäisessä iltatilaisuudessa Vaasan Marimekko -liikkeessä. Illan aikana esiteltiin Marimekon uusi upea laukkumallisto. Tänä syksynä Marimekko yllätti kauniilla naisellisilla laventelin ja vaaleanpunaisen sävyillä. Otin muutaman kuvan, joten ollaan kuulolla!

Mitä sinulla on päälläsi postauksen kuvissa?

Tänään mennään ihan arkisella perusasulla ilman mitään suurempia kikkailuja. Repeatin neule on muuten tämän kesän ainut aleostokseni. Löysin tämän Repeatin kauniin laventelin sävyisen neuleen loppualesta. Kokemuksesta tiedän, että Repeatin neuleiden laatu on huippua, joten tein hyvän löydön. Väriyhdistelmänä ruskea ja laventeli ovat aika pähee, vai mitä mieltä olet?
Mitä ostit viimeksi kaupasta?

Pari päivää sitten annoin periksi vyölaukulle kuten kuvista näkyy. Olen usein nauranut suomalaisten vyölaukkukultturille silloin parikymmentä vuotta sitten. Olen kyllä itse asiassa omistanut itsekin yhden vyölaukun. Todisteena tästä minulla on olemassa kuva, kun olimme poikien kanssa Korkeasaaressa. Onneksi näitä muotihömpötyksiä saa ihan sopuhintaan. Tässä vyölaukussa oli juuri täydellinen ruskea väri sopien täydellisesti yhteen puuvillahousujen sävyn kanssa. 

Mitä olet tehnyt tänään?

Viikonloppu menee töitä tehden. Meillä on seuran 2-päiväiset mestaruuskisat, joten kiirettä ja vipinää riittää. 

Mitä olet syönyt tänään?

Aamupalana minulla oli ketoilijan kasvismunakas. Teen munakkaani yhdessä valkokaalin kanssa. Raastettu valkokaali antaa hyvän rakenteen munakkaalle. Minulla on takana nyt neljä kuukautta ketogeenista ruokavaliota ja pudotettuja kiloja 12 kg. Nyt olen viimeiset viikot tasapainotellut, enkä ole pyrkinyt painonlaskuun. Nyt minulla on se kriittisin vaihe edessä, ettei paino lähde jälleen nousuun. Tällä kertaa tiedän onnistuvani, koska tämän uuden ruokavalion ruuat olen valmistanut itse! Jos olet pussidietiillä, niin mitäs sitten kun ne pussit loppuvat? Mitäs sinä sitten syöt? Tässä ketodietiissä sinä opettelet valmistamaan terveellisiä ruokia ohjeiden mukaan ja näin löydät uusia juttuja omaan ruokavalioon alusta lähtien.
Mitä on ”to do” -listallasi?

Ensi viikolla minulla on pari arkivapaata, joka tietää siivoamista. Kävin varaamassa itselleni jälleen kirppispöydän. Näin sesongin vaihtuessa on hyvä inventoida omat varastot ja laittaa kiertoon mitä ei tarvitse. Näin loppukesästä minulle iskee usein tämä siivousvimma, kun on kiva siistiä vaatekaappi syksyä varten ja laittaa kesähepeneet pois. Minulla niitä varsinaisia kesähepeneitä on todella vähän. Tänä kesänä näissä keleissä ne jäivät kaikki hankkimatta! Jotain kevyttä on pakko jättää syksyn lomaa varten mutta muuten saa syksy tulla jo garderooppiin!

Miltä sinun tuleva viikko näyttää?

Mukavaa ja rentoa viikkoa kaikille!
tuulanneli

12 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  18.8.2019 / 08:51

  Koskahan sitä itse taas saisi kampaajan penkkiin istahdettua, viime kerrasta on jo taas useampi kuukausi vierähtänyt..

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.8.2019 / 08:19

   Kesällä usein minulle tulee kanssa pitempi väli kampaajakäynneissä. Se on sitä kesämoodia!

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  19.8.2019 / 04:18

  Pitäisi joskus ottaa myös kuvaa ihan siitä perus asusta, johon pukeudun lähes aina, siis mun työvaatteet 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.8.2019 / 08:21

   Ne perusasiat unohtuvat usein näin blogatessa! Omien lempparivaatteiden ympärille on kiva välillä toteuttaa postauksia 🙂

 3. Nimetön
  Kirjoittaja
  19.8.2019 / 08:46

  Hei
  Ikinä en kommentoi näitä, mutta nyt oli pakko! koska on niin hienoa että ihmiset pystyvät tuollaiseen elämänmuutokseen ja satsaavat omaan hyvinvointiinsa ja extrana ulkoinen muutos. Olet kuvissa niin freessi ja nuorentunut ainakin 10 vuotta ��
  Voisitko postata miten muutos vaikuttanut muuten elämääsi, energiatasot, onko unenlaatuun kuinka yms.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.8.2019 / 17:34

   Hei, kiitos sinulle kannustavasta kommentistasi 🙂

   Olen vähän himmaillut tämän projektini julkisuuden kanssa. Minulla on takana niin monta epäonnistunutta kuntoprojektia. Nyt tämän kanssa tuntuu ensi kerran, että onnistun.

   Nyt tunnen olevani varmoilla vesillä, joten tulen varmasti kirjoittamaan kokemuksistani ja miksi tällä kertaa koen onnistuvani. Tämä onnistuminen on ihan huippua!

   Ollaan kuulolla ja toivottavasti jaksat odottaa vielä pienen hetken 😉

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  19.8.2019 / 12:34

  Toi kampaajan venyttäminen on jännää, teen ihan samaa vaikka tiedän että selviäisin aamulla vähemmällä jos vaan menisin ajoissa sinne aina. Silti… Ei vaan muka ole aikaa.

  Tällä viikolla alkoi arki lapsen harrastuksen muodossa ja täydellä teholla mennään eteenpäin siis.

  Upeaa viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.8.2019 / 17:37

   Heippa Satu 🙂

   Minulle käy aina näin kesällä. En tiedän miten sitä vaan venyttää. Minulla aurinko myös vaalentaa hiuksia, joten aina ajattelen, etten tarvitse raitoja. Ponnarilla on vaan niin helppo pitää hiuksia.

   Kyllä syksyn arki on täällä myös täydessä vauhdissa ja kesää karistetaan pikku hiljaa mielestä!

 5. Nora
  Kirjoittaja
  19.8.2019 / 17:38

  Onpas kaunis kuvauslokaatio näissä kuvissa! Näytät ihan superilta näissä kuvissa! Itsellänikin on edessä tuo tavaroiden läpikäynti ja kirpparipöydän varaus 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.8.2019 / 06:44

   Kiitos 🙂

   Nämä Vanhan Vaasan rauniot sijaitsevat tässä meidän kotihoodeilla ihan naapurissa! Ne ovat niin lähellä, että olen todella harvoin ollut siellä kuvaamassa!

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle 🙂

 6. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  20.8.2019 / 04:55

  Tuo kuvauspaikka on niin upea ja asukin sopii miljööseen paremmin kuin hyvin :D. Mä en ole oikealla kampaajalla käynyt yli 10 vuoteen, hupsis. Kerran pari vuodessa sisko leikkaa hiukset ja se on siinä. Tällä viikolla ohjelmassa loppuviikon reissu Kaunasiin, sitä odotellaan innolla :).

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.8.2019 / 14:40

   Kiitos Mari 🙂

   Nämä rauniot sijaitsevat ihan meidän kotihoodeilla naapurissa. En ole koskaan nähnyt niitä kuvuaksellisina paitsi nyt kun olen ottanut muutamat kuvat siellä. Useinhan sitä sanotaan, että jokin on liian lähellä ja siltikin kaukana!

   Mukavaa reissua teille!


Looking for Something?