Etusivu » Urtekram Green Matcha – edullinen ja raikas uutuus!

Urtekram Green Matcha – edullinen ja raikas uutuus!

// Tuotteet saatu pr-näytteenä testiin //
Edullista luonnonkosmetiikkaa valmistava Urtekram tuo jälleen meille kuluttajille uusia innovatiivisia tuotteita. Vuosi sitten hehkutin Urtekramin laventelisarjaa. Nyt olen aivan innoissani tästä Green Matcha -sarjasta, joka sisältää vihreää luomulaatuista matchaa ja mikroleväuutetta. Matchassa on runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ja hiuksia sekä hidastavat ihon ikääntymistä.

Ja mikä parasta! Green Matcha -sarjan tuotteissa on hyödynnetty vastuullista pakkausinnovaatiota. Urtekram käyttää tässä sarjassa vastuullisesti hankitusta sokeriruo’sta valmistettuja pakkauksia. Urtekram siirtyy tämän vuoden aikana pakkaamaan myös muita tuotesarjoja tästä kasvisvaihtoehdosta. Jokaisessa pakkauksessa on merkintä siitä, kuinka paljon pakkauksen materiaalista on kasvipohjaista.
Suosikkini tästä sarjasta on tämä Urtekram Green Mactha Deep Cleasing Shampoo. Käytän aika paljon erilaisia muotoilutuotteita ja hiuslakkoja hiuksissani, joten syväpuhdistavalle shampoolle on käyttöä. Mikä tärkeintä tämä shampoo ei sisällä parabeeneja, silikoneja tai mitään muita synteettisiä aineosia. Shampoo puhdistaa hellästi hiukset ja sen tuoksu on raikas. 

Nourish & Protect Hair Treatment on ravitseva ja suojaava hiusnaamo, jota olen käyttänyt noin kerran viikossa. Se hoitaa ja ravitsee hiuksia. Hiusnaamiot ovat aivan ihania levittää hiuksille ja näin saadaan ravintoa kuiville ja hauraille hiuksille.
Energizing Body Milk yllätti minut positiivisesti. Tuote on koostumukseltaan hyvin kevyt ja ohuesti juokseva emulsio. Ajattelin, että riittääkö voiteen kosteus minun kuivalle iholle. No kyllä se riitti! Voide kuivuu nopeasti ja eikä tahri vaatteita, joten voit pukea nopeasti vaatteet ylle. 
Urtekram on vahvistanut asemansa lempparisarjana perusarkikosmetiikassa. Tuotteilla on loistava hinta-laatusuhde. Olen tutustunut sarjaan ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten blogini kautta ja siitä lähtien tuotteita on valikoitunut ostoskärryyn säännöllisesti. Helppoja ja luotettavia tuotteita ihon ja hiusten hoitoon. Tuotteiden koostumukset  ovat myös helppoja, tuoksumaailma raikas ja tuotteet sopivat monelle ihotyypille.

En yhtään ihmettele, että Urtekram on valittu Tanskan vastuullisimmaksi brändiksi vuonna 2017. Urtekramin tuotanto on hiilidioksineutraalia ja tuotteet kuljetaan laivalla tai junalla. Urtekram käyttää tuuli- ja aurinkonergiaa. Nyt uutena pakkausinnovaationa he siirtyvät käyttämään vähintään 85%:sti kasvipohjaisia pakkauksia vuoden 2019 aikana.


Oletko sinä jo tutustunut Urtekramin tuotemaailmaan?

-tuulanneli

11 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  6.8.2019 / 09:39

  Urtekramilal on monia loistotuotteita. Sain lanseerauksesta muutamia estiin, muutamaa olen jo ehtinyt käyttämäänkin. Pakkauksista myös ehdotonta plussaa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:15

   Vuosi sitten ihastuin laventelisarjaa ja tänä vuonna sydämeni sykkii tälle sarjalle sata lasissa! Urtekramilla on vaan niin hyvä hinta/laatusuhde!

   Pakkauksille annan minäkin ison plussan!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:16

   Olen kanssa oppinut käyttämään hiusnaamioita, niillä saa upean kiillon hiuksiin!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  6.8.2019 / 18:32

  Mulla on jäänyt Urtekram aikalailla kokonaan kokeilematta o.O

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:16

   Suosittelen kokeilemaan 🙂

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  8.8.2019 / 15:49

  Nää kuulostaa todella hyvältä! En ole Urtekramia vielä koskaan kokeillut, mutta listalla on ehdottomasti 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:19

   Urtekram on aivan loistavaa peruskosmetiikkaa ja mikä parasta heille ekologisuus on tärkeä arvo niin tuotannossa kuin lopputuotteissa!

 4. Hellunen31
  Kirjoittaja
  9.8.2019 / 16:45

  Tällaisia luonnontuotteita juuri etsiskelen hiuksiini ja tämähän voisi toimiakin. Kiitos hyvästä vinkistä. Kokeiluun menee. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:20

   Tänä päivänä löytyy todella kivoja vaihtoehtoja myös luonnonskometiikasta hiustenhoitoon! Loistavaa, että on valinnanvaraa 🙂

 5. Pro
  Kirjoittaja
  21.5.2020 / 20:43

  Jos käyttää hiusöljyä ja lopuksi pitäisi pestä öljyt pois niin suosittelen Urtekram Green Matcha syväpuhdistava shampoota. 🙂

  Ainakin parempi kuin Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy Deep Cleansing (mun hiukset tuli liian pehmeäksi ja vaikea kammattava).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?