Etusivu » kilpailuvietti ja unohtuneet asukuvat

kilpailuvietti ja unohtuneet asukuvat

Kiireisen viikon pelastus on ehdottomasti nämä arkistoista löytyneet asukuvat. Viimeiset päivät ovat menneet siivellä töissä ja golfkentällä. Takana on kolmen golfkisan putki. En tiedä mikä ihme minua vetää kilpailemisessa mutta olen löytänyt itseni taas hikoilemasta greenien ääreltä. Tunteiden vuoristoradalla on menty super pettymyksestä ihan pienen pieneen onnistumiseen. Yllättävää on, että olen ihan hyvällä päällä vaikka olen ollut tuloksissa häntäpäässä. Tässä pätee se vanha sanonta, että tärkeintä ei ole voittaminen vaan osallistuminen.

Sen olen nyt itselleni myöntänyt, että minussa asuu kilpailuvietti. Se on tuolla selkärangassa ja on olennainen osa luonnettani. Yksityisyrittäjänä sain ”kilpailla” sydämeni kyllyydestä. Nykyisin se tapahtuu pienemmässä mittakaavassa golfkilpailuissa tai somemaailmassa. Pyrkiminen aina parempaan suoritukseen kuin aikaisemmin, on vain olennainen osa identiteettiäni.

Tykkään analysoida lukuja, laskea kehitysprosentteja ja ylipäätänsä miettiä asioita lukujen parissa. Numerot kertovat asioista ja niiden kehittymisestä joko kasvavasti tai laskevasti todella paljon. Ehkäpä siksi viihdyn golfkilpailussa, missä kaikki perustuu lyöntimäärään eli lukuihin. Sama kuvio oli yrittäjänä, silloin niitä seurattavia lukuja oli paljon enemmän. 
Muutama sana näistä asukuvista, jotka ovat ihan kesäkuun alkupuolelta. Olen taas sortunut hetken mielijohteessa pitkään tunikamekkoon, joka on jäänyt melkein käyttämättä. Tämä samaa dilemmaa analysoin viime vuonna yhdessä kesän suosituimmassa postauksessa tuliko tehtyä hutiostos? En tiedä mikä minua kiehtoo näissä pitkissä tunikoissa, jotka sitten loppupeleissä hautautuvat vaatekaapin perukoille.

Yksi syy varmasti on se, etten osaa käyttää näitä tunikoita mekkojen tapaan vaan yhdistelen niitä housujen kanssa. Usein näin asuyhdistelmästä tulee vain liian raskaita. Tulevan syksyn kesälomaani varten olen kokeillut tunikaa leggingsien kanssa. Tämä vaihtoehto on ollut minulle se vihoviimeinen. Olen elänyt kerran jo yhden muotikaude leggareiden kanssa. Nyt viime aikoina olen alkanut lämmetä uudelleen leggareille. Olen kerran vannonut, etten koskaan käytä niitä enää. Vannomatta paras, taitaa allekirjoittanut syödä sanansa tämän tyylin suhteen!
Näillä ajatuksilla kohti vapaata viikonloppua. Meillä on murun kanssa tiedossa laatuaikaa yhdessä ja tutustuminen uuteen golfkenttään. Sokerina pohjalla on sunnuntaitreffit Ellin kanssa. Minulla on jo ikävä meidän suloista nappisilmää. Todella kiva nähdä, kuinka Elli on kehittynyt näiden parin viikon aikana. Valokuvissa ainakin meidän prinsessa hymyilee niin iloisesti!

Tänään torstaina suuntaan illalla askeleet kohti meidän kotikaupungin Taiteiden Yön vilinää! Toivottavasti sade pysyy pois, koska meillä on perinteinen kauden avausnäytös Karisman ja Rose Madeleinen kanssa ulkona. Ollaan kuulolla! Käännetään katseet pikku hiljaa kohti syksyn kauniita lookeja.


-tuulanneli

14 Comments

 1. Ninni
  Kirjoittaja
  9.8.2019 / 05:34

  Toi paitamekko on tosi magee! Mistä se on? 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.8.2019 / 10:33

   Kiitos ? tunikamekko on Lindexiltä ? ihastuin siihen ensi silmäyksellä mutta kaappíin on valitettavasti jäänyt!

 2. Marjo
  Kirjoittaja
  9.8.2019 / 16:59

  Sinä olet todella kisannut! Toisaalta varmasti ihan kiva myös kokeilla taitojaan myös muita vastaan. Hyvä sinä!

  Tuo paitamekko on tosi kiva! Ja minust voi hyvin käyttää myös "jakkuna" housujen kanssa. Kenen mekko tuo on?

  Teillä Vaasassa on Taiteiden yö viikko aikaisemmin kuin Helsingissä. Harmittaa vähän kun olen itse työmatkalla enkä taas tänäkään vuonna pääset osallistumaan. Meillä on monena vuonna osunut työmatka juuri tähän samaan viikkoon.

  Aurinkoista viikonloppua ja rapsuja Hansille 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.8.2019 / 10:47

   Heippa Marjo ?
   Tänä kesänä olen pelannut jo pikkasen enemmän ja kivaa on ollut!
   Tunikamekko on hankittu jo alkukeväästä Lindexilta, jäänyt vain pitämättä. Taiteiden yö on meillä perinteisesti näin alkukuusta. Ihan kivaa oli ja näytös oli upea!

   Mukavaa elokuun jatkoa sinulle ja rapsut Minnielle ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 17:56

   Kiitos 🙂 tykkään itsekin niiden väristä tödella paljon!

 3. Minna M
  Kirjoittaja
  10.8.2019 / 06:01

  Hyvältä näyttää tuo tunikamekko ja asukokonaisuus. Kiva, että olet löytänyt golfkisat. Varmasti mukavaa haastaa itseänsä lempilajin parissa. Golf on minulle vieras laji, mutta yritän ymmärtää sitä. Miehen sisko pelaa ammatikseen, joten sanasto alkaa tulla pikku hiljaa tutuksi.
  Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:02

   Heippa Minna 🙂

   Olen kilpaillut paljon golfissa mutta viime vuosina se on jäänyt todella vähälle. Tänä kesänä tein päätöksen pelata vähän enemmän. En ole todellakaan mikään ammattipelaaja vaan ihan tavallinen klubituuppari 😉

   Aurinkoa sinun päiviisi!

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  10.8.2019 / 14:06

  Toi kokonaisuushan on tosi kaunis tollaisenaan! Tykkään ihan super paljon tosta! <3
  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:05

   Kiitos Satu 🙂

   Näitä kuvia katselessa harmittaa vähän, että tunika on jäänyt niin vähälle käytölle. No tässä on tulossa lomamatka syksyllä, joten toivottavasti sitten löytyy käyttöä!

   Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle 🙂

 5. Päivi/Kultturelli Matkalaukussa
  Kirjoittaja
  10.8.2019 / 21:09

  Kaunis kokonaisuus! Hienosti sopii kaikki yhteen. Ovatko housut nahkaa/kangasta? Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:07

   Kiitos 🙂 nämä housut ovat ihan peruspuuvillahousut Lindexiltä. Olen hankkinut ne jo keväällä. Olen tehnyt yhden postauksen myös niiden ympärille!

   Aurinkoa sinun viikkoosi!

 6. Katta
  Kirjoittaja
  12.8.2019 / 17:34

  Mulla on todella voimakas kilpailuvietti. Joskus ihan pitää pakottaa himmaamaan, ettei mene liian vakavaksi. Mahtavaa, kun sinä ja minäkin olen oppinut kanavoimaan vietin itseä vastaan kilpailemiseen. ☺️ -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.8.2019 / 18:09

   Heippa Katta 🙂

   joo eipä tuosta kilpailuvietistä pääse eroon! aina se minullakin puskee esille niin monessa tilantessa. Se on kivaa, kun on jotain tavoiteltavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?