Etusivu » tuulannelin vuosi 2015

tuulannelin vuosi 2015

Heippa kaikille! On tullut aika laittaa mennyt vuosi pakettiin. Törmäsin tähän kivaa vuosikoosteeseen Marjukan ja annun blogeissa. Tässä haastettiin bloggari ihan tosissaan mutta nyt tämä postaus on valmis. Olen nyt parin päivän ajan käynyt läpi kuva-arkistojani ja löysin paljon mm. julkaisemattomia kuvia, jotka nyt pääsevät eetteriin.

1. Mitä sellaista teit kuluneen vuoden aikana, mitä et ole koskaan ennen tehnyt? Hyppäsin tuntemattomaan ja jätin yrittäjäelämän taakseni. Syksyllä aloitin opiskelut yliopistossa ja jokainen päivä tuo uusia juttuja eteeni.2. Oletko kyennyt pitämään itsellesi viime uutenavuotena tekemäsi lupaukset? Minun piti oikein tarkistaa asia vuoden takaisista postauksista eli en tehnyt mitää lupauksia tämän vuoden suhteen. Näin itse muistelen, taisin tehdä niitä lupauksia sitten myöhemmin…


3. Tuliko elämääsi uusia ihmisiä viimeksi kuluneen vuoden aikana? Tutustuin viime vuoden aikana vielä paremmin bloggariystäviini ja tapasin monet heistä eka kerran livenä. Itselleni yksi tärkeimmistä asioista oli 40+ blogiyhteisön syntyminen ja sitä kautta tulleet uudet tuttavuudet. 

4. Menetitkö ketään läheistäsi? En onneksi.5. Missä maissa vierailit? Tänä vuonna harrastimme pääasiassa kotimaanmatkailua golfin merkeissä. Keväällä vietimme ihanan loman Dubaissa. Tämä oli jo meidän toinen matka kyseiseen kaupunkiin ja aina vaan se hurmasi meidät.

6. Mitä sellaista toivoisit itsellesi, mitä et kuluneen vuoden aikana saanut? Oikeastaan minulla tapahtui niin paljon uusia asioita, että alkuvuosi meni totutellessa uuteen elämänvaiheeseen. 

7. Mikä päivämäärä kuluneelta vuodelta tulee aina muistuttamaan sinua tästä nimenomaisesta kaudesta? Minusta vuosi mene todella tasaisesti eteenpäin. Jokainen päivä on omalla tavallaan tärkeä. Tottakai kaikki vuosipäivät on aina tärkeitä.
8. Mikä oli suurin saavutuksesi kuluneen vuoden aikana? Opin elämään itseäni varten ja asettamaan oman hyvinvoinnin etusijalle. Jonkun mielestä tämä voi kuulostaa itsekkäältä mutta joskus on myös opeteltava olemaan armollinen itselleen. Meidän naisten helmasynteihin kuuluu liian usein itsensä unohtaminen ja korkea itsekriittisyys. 
9. Mikä oli suurin pettymyksesi? Joidenkin ihmisten negatiivisuus ja muutaman ihmisen katoaminen elämästäni. Onneksi tilalle tuli iso joukko upeita uusia tuttavuuksia 🙂

10. Sairastitko tai luokkaannuitko? Olen ollut terve koko vuoden lukuunottamatta yhtä flunssaa elokuun lopussa.11. Mikä oli paras ostoksesi? Alkusyksystä löysin nahkatakin itselleni ja sitä olen käyttänyt todella paljon. Minulla on ollut muutama klassikkovaate hankintalistalla ja niistä tänä vuonna löysin nahkatakin ja turkisliivin. Molemmat kaunottaret ovat minulle todella tärkeitä ja niillä tulee olemaan oma erityinen paikkansa vaatekaapissani vielä monta vuotta.


12. Kenen käytös pöyristytti sinua eniten? Blogin myötä olen tutustunut paremmin tähän somemaailmaan ja ihmisten käyttäytyminen täällä on hämmästyttänyt todella paljon. Itsekin olen muutaman negativiisen kommentin saanut mutta kaikki se mitä olen lukenut siitä, kuinka raadollista haukkuminen ja kommentointi voi olla. Huh Huh! Täällä somemaailmassa voidaan jotenkin unohtaa kaikki hyvät käyttäytymissäännöt. Huolestuttavinta asiassa on se, että tätä kiusaamista harrastavat aikuiset yhtä paljon kuin nuoret. 13. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Taisi mennä ihan meidän jokapäiväiseen peruselämiseen. En tuhlaillut vaan mietin kaikki hankintani todella tarkasti.

14. Mistä ihan todella, todella innostuit? Tämän vuoden kantava teema on ollut kyllä tämä bloggaaminen ja siihen liittyvät jutut. Vuoden aikana löysin pikku hiljaa oman linjani ja tästä on tullut olennainen osa arkeani. Loppuvuodesta huomasin uppoutuvani opiskelujuttuihin yhä enemmän. Innostuin luovuudesta ja tunneälystä ja siitä kuinka ne ovat läsnä sekä arjessa että työelämässä. 


15. Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua kuluneesta kaudesta? No nyt tuli vaikea kysymys eteen. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan. Minulle musiikki tuo aina iloa ja hyvää fiilistä. Tykkään todellakin monenlaisesta musiikista ja en osaa edes mainita sitä parasta.

16. Viime kauteen verrattuna, oletko…
¤ onnellisempi vai onnettomampi; ehdottomasti onnellisempi
¤ laihempi vai lihavampi; onnellisesti pyöreämpi
¤ rikkaampi vai kyöhempi; huomattavasti rikkaampi henkisesti
17. Mitä toivoisit tehneesi enemmän? Ehkä harrastaneeni enemmän liikuntaa. Alkuvuosi meni niin sumussa ja enkä päässyt koko vuoden aikana liikuntamoodiin. Nyt olen mukana OP-syke projektissa ja uskon sitä kautta saavani ihan toisenlaisen alun tulevalle vuodelle.


18. Mitä toivoisit tehneesi vähemmän? Murehtinut ja miettinyt sitten kun…. muutamia asioita siirsin myöhemmäksi ja en tarttunut tiettyihin asioihin ripeästi. Onneksi tällä hetkellä olen taas hyvässä moodissa. Luin jostakin, että kun ihminen käy läpi suurta elämänmuutosta, niin siihen kuluu jossain vaiheessa tietty saamattomuus. Luontoäiti laittaa järjestykseen omalla tavallaan!

19. Miten vietit joulua ja juhannusta? Joulun vietin yhdessä rakkaiden kanssa ja samoin merkeissä meni juhannuskin 🙂

20. Raskastuitko kauden aikana? Minulla on maailman ihanin muru, johon rakastun aina uudelleen ja uudelleen. Meillä on yhteistä taivalta takana jo yli kolmekymmentä vuotta!

21. Mikä oli lempitelkkariohjelmasi? En ole paljoa katsellut telkkaria. Nyt syksyllä koukutuin norjalaiseen sarjaan Mustamaalattu. Sarjassa on aivan henkeäsalpaavat maisemat, joita ihailen joka jaksossa. No on se pääosanesittäjäkin aika cool!

22. Vihaatko mitään tai ketään, jota et vihannut viime vuonna tähän aikaan? Ehkä joskus herätyskello herättää liian aikaisin kesken hyvien unien….. 


23. Mikä oli paras lukemasi kirja? Olen viettänyt paljon aikaa tenttikirjojen kanssa. Tuohon yläkuvaan valitsin hyvän mietteen How to be Parisian, wherever you are – kirjasta. Ajatuksia herättävä miete.

24. Mikä oli suurin musiikillinen löytösi? Tähän kysymykseen vastaan taas olevani kaikkiruokainen musiikin suhteen. Vuoden aikana kuulin monta hyvää biisiä.

25. Mitä halusit ja sait? Halusin tasapainon elämääni ja sain sen.

26. Mitä halusit ja mitä et saanut? Halusin oikean intiaanikesän mutta palelin suurimman osan kesästä golfkentällä.

27. Mikä oli vuoden paras elokuva? Kävimme nyt syksyllä katsomassa uusimman James Bondin ja mielestäni se oli paras vaikka edellinenkin Skyfall oli hyvä. Spectressa oli jotain, mikä viehätti minua ja Tom Fordin mittapuvut istuivat Graigin päällä loistavasti. 
28. Mitä teit syntymäpäivänäsi? Vietimme ihan tavallisen sunnuntain ja kävimme ottamassa muutamat kuvat lehmuskujalla. Tottakai teimme myös ison mansikkakakun!


29. Mikä yksittäinen asia olisi tehnyt vuodestasi selvästi paremman ja onnellisemman? Minusta koko vuosi oli hyvä kokonaisuus. Tai toisaalta, jos meillä olisi ollut se lämmin kesä…..
30. Mikä piti sinut järjissäsi? Kyllä se on minun oma muru, joka laittaa tarvittaessa rouvankin pään järjestykseen 😉


31. Ketä julkkista himoitsit eniten? Tom Fordin mittatilauspuvut tekivät vaikutuksen 😉


32. Mikä poliittinen tilanne tai tapahtuma liikutti sinua eniten? Pariisin iskut pysäyttivät ja kaikki siihen liittyvät jutut tuntuvat järjettömiltä. 


33. Ketä kaipasit? Katsoin tässä syksyllä pysähdyttävän dokumentin taistelusta syövän kanssa. Oman enkeliäitini muistot tulvivat mieleen ja ikävä oli valtava.
34. Kuka oli paras tapaamasi ihminen? Elämäntaipaleella tuli vastaan mielenkiintoisia ihmisiä. Jokainen on tärkeä omalla persoonallaan ja olen kiitollinen jokaisesta ystävästä.


35. Mikä tai kuka yllätti sinut kuluneena vuonna? Blogimaailman yhteisöllisyys. Oma bloggaaminen sai aivan ulottuvuuden 40+ yhteisön kautta. Olen oppinut valtavasti uutta ja inspiroitunut uudelleen tähän bloggaamiseen. Heli-Hannele on todella huippuvetäjä tässä yhteisössä. Hän ottaa kaikki huomioon tasapuolisesti ja hänen puoleen voi aina kääntyä. Onnea vielä meidän ihanalle 40+ mamille ja pienelle pakkasukolle paljon enkeleitä matkaan!


36. Mitkä viisi asiaa asetat itsellesi tavoitteeksi ensi vuodelle? Nämä eivät ole uudenvuodenlupauksia vaan henkilökohtaisia tavoitteita.


1. olen armollisempi itselleni
2. kuuntelen ja olen läsnä
3. päivittäinen hyötyliikunta
4. vähemmän valkoista sokeria
5. jokainen päivä on lahja


Kiitos sinulle tästä vuodesta ja kiva, kun jaksoit lukea tämän minun maratonpostauksen loppuun 😉 Näitä on aina kiva lukea, joten sinä blogikamuni nappaa tästä haaste itsellesi. 


Nyt katse uuteen vuoteen 2016. Uudet puhtaat ja mielenkiintoiset sivut odottavat sinua ja minua!
                           -tuulanneli


24 Comments

 1. Tuija
  Kirjoittaja
  31.12.2015 / 09:00

  Kivan koosteen olet tehnyt. Tein tämän saman myös 🙂

  Ihanaa uutta vuotta sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:00

   Heippa Tuija 🙂

   Kiitos ja kävin kurkkaamassa myös sinun kivan postauksen!

   Ihanaa Uutta Vuotta sinulle <3

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  Kirjoittaja
  31.12.2015 / 12:03

  Hyvää uutta vuotta, Tuula! Vastauksesi kysymyksiin olivat niin kuin itsekin: ulkoa, sisältä lady!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:06

   Heippa Marjukka <3

   Kiitos ihanainen! Sinun kiva postaus toimi loistavana inspiraationa 🙂

   Täytyy kyllä myöntää, että yhdessä vaiheessa meinasi usko loppua postauksen kanssa.
   Tuli eka kerran sellainen tunne, että saanko tätä postausta ollenkaan valmiiksi mutta
   kyllä ne oikeat kuvat löytyivät sitten lopulta 😉

   Oikein kivaa alkanutta vuotta sinulle ihanuus <3 Toivottavasti tavataan kohta!

 3. Uraaiti
  Kirjoittaja
  31.12.2015 / 12:25

  Hieno vuosi sinulla – tätä oli kiva lukea! Kaikkea hyvää sinulle vuodelle 2016!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:07

   Kiitos 🙂

   Oikein riemukasta ja inspiraatiorikasta vuotta myös sinulle <3

 4. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  31.12.2015 / 12:49

  Ihana postaus ja aivan upeita kuvia ja vuonna 2015 sain tutustua sinuun ihanuus <3 Iloista uutta vuotta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:11

   Heippa Ihanuus <3

   ja kiitos 🙂 nyt taas odotan innolla meidän seuraavia treffejä!

   Kivaa Uutta Vuotta myös sinulle <3

 5. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  31.12.2015 / 13:14

  Ihania kuvia. Olet kyllä niin tyylikäs nainen <3
  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle Tuulanneli <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:12

   Voi kiitos ihana Outi <3

   Sinulle myös Outi oikein riemukasta Uutta Vuotta <3

 6. Doppwoman
  Kirjoittaja
  31.12.2015 / 14:18

  Hieno postaus ja oli mukavaa kun tutustuimme❤️ihanaa alkavaa vuotta sinulle ja perheellesi!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:16

   Heippa Kata <3

   Lämmin kiitos tästä vuodesta ja kaikista kivoista yhteistyöjutuista <3

   Kuten kirjoitinkin on tämä blogimaailma tuonut minulle monta upeaa ystävää ja on ollut
   todella kiva tutustua sinuun! Jännä nähdä kuinka tämä meidän bloggaaminen ensi vuonna
   kehittyy 😉

   Oikein riemukasta ja inspiraatiorikasta Uutta Vuotta <3

 7. Teija Hakula
  Kirjoittaja
  31.12.2015 / 15:16

  Ihania vastauksia mukaviin kysymyksiin! On ollut ilo tutustua sinuun
  näin blogistanian kautta. Olen saanut upeista asupostauksistasi
  inspiraatiota omaankin pukeutumiseen.

  Onnea vuodelle 2016! Tuokoon se kaikkea hyvää tullessaan <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:21

   Heippa Teija <3

   Kiitos ihanasta kommentista <3

   Tämä blogimaailma on todellakin tuonut monta upeaa ystävää elämääni ja innolla
   odotan tapaavani myös sinut livenä!

   Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle <3

 8. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  31.12.2015 / 23:36

  Voi miten kiva postaus – ja kyllähän sieltä taaskin muutama uusi asia sinusta löytyi;)
  Oikein hyvää ja kaunista uutta vuotta sinulle ja läheisillesi, Tuulanneli <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:24

   Heippa Lady <3

   Kiitos myös sinulle aivan upeasta yhteisestä matkasta täällä blogistanissa!
   Jokainen postaus taitaa avata jokaisesta bloggarista uusia ulottuvuuksia.

   Ihanaa Uutta Vuotta <3

 9. AnniK
  Kirjoittaja
  1.1.2016 / 06:51

  Näitä kauniita kuvia katsellessa tuli niin ikävä kesää. Hyvää uutta vuotta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 08:32

   Heippa Anni <3

   Arvaapas tuliko minulla, kun plarasin läpi arkistojani 😉

   Onneksi ollaan matkalla kohti kevättä.

   Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle <3

 10. annu
  Kirjoittaja
  1.1.2016 / 18:24

  Olipa kivoja vastauksia! Ja olet kyllä aivan upean näköinen, varsinkin tuo "istut ikkunalaudalla korkkarit jalassa"-kuva!
  Ihanaa ja antoisaa alkanutta vuotta sinulle, toivottavasti tavataan jossakin välissä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.1.2016 / 18:56

   Kiitos annu 🙂

   Tähän postaukseen yritin etsiä julkaisemattomia kuvia ja tuo mainitsemasi kuva oli jäänyt julkaisematta, koska se kuului yhteistyöpostaukseen. Kuvassa oleva paita myytiin todella nopeasti, joten sitä ei voinut laittaa mukaaan silloin. Nyt onneksi avautui mahdollisuus laittaa se tähän postaukseen!

   Todellakin toivottavasti tavataan nyt kevään aikana 🙂

 11. Nainen Talossa
  Kirjoittaja
  1.1.2016 / 20:20

  Kiva postaus. Kauniit kuvat ja vastaukset. Minäkin kiinnitin huomiota niihin pukuihin Spectressä ;). Olen näitä koosteita muutaman lukenut jo muiltakin. Kova homma bloggaajalle, mutta ihana lukijalle. Onnellista uutta vuotta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.1.2016 / 07:02

   Heippa Katja 🙂

   Kiitti kivasta kommentista 🙂 joo kyllä Spectressä silmä lepäsi niiden hyvin istuvien pukujen kanssa!!!!

   Kaikkein kovin työ oli tässä postauksessa minulla ainakin kuvien kanssa. Tekstin kirjoitin nopeasti mutta
   löytää sitten ne sopivat kuvat tuhansien joukosta…..huh… mutta nyt olen todella tyytyväinen lopputulokseen!

   Kivaa alkanutta Uutta Vuotta sinulle!

 12. PirjopauliinaL
  Kirjoittaja
  2.1.2016 / 07:48

  Mukava postaus! Ihania kuvia!
  Hyvää Uutta Vuotta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.1.2016 / 08:59

   Kiitos Piupau 🙂

   Oikein kivaa alkanutta Uutta Vuotta myös sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?