Etusivu » tuulannelin I love me -messupolku

tuulannelin I love me -messupolku

I love me on hyvän olon, itsestä huolehtimisen ja tyylin tapahtumakokonaisuus.

Huippu juttu, enää ihan muutama yö messuille! Oletko sinä jo ehtinyt tutustua messutarjontaan? Olen nyt muutaman päivän tutkinut nettimessulehteä.  Olen tähän postaukseen ottanut mukaan ihan muutaman suosikkini messuilta.  Netissä olevaa messulehteä jaetaan myös printtiversiona messuilla, joilloin suunnistaminen on helpompaa. Messukeskuksen mobiiliappi on todella kätevä puhelimeen ladattava opas messuille. Kannattaa tutustua näytteilleasettajien huipputarjouksiin. Voit tehdä löytöjä, joita ei ihan joka kaupasta löydy!
Kuva / Häät.fi
Muoti+ Koru & kello on Lifestyle (klik)! Tältä alueelta löydät kivoja muotibrändejä ja tietenkin siellä on iso näytösalue. Itse aion käydä tsekkaamassa muotinäytöksen ja kuuntelemassa mielenkiintoisia keskusteluja trendeistä ja pukeutumisesta. Perjantai päiväni taitaa pyörähtää täydellisesti tällä alueella.

klo 11.00 Kuinka vältä asukriisin / Dopp / Katarina Rewell 
klo 12.00, 13.30, 16.00 I Love Fashion -muotinäytös
klo 15.00 Miten johdan itseni oman elämäni huipulle
klo 16.00 Suuri trendikeskustelu

Muista käydä äänestämässä Vuoden kauneinta sormusta osastolla 6h131. Minulla oli kunnia olla raadissa valitsemassa näitä ehdokkaita äänestykseen.
Doppin osastolla 6f129 sinulla on mahdollisuus saada kivoja vinkkejä pukeutumiseen ja unohtamatta heidän huipputarjouksiaan.

Kauneusmessuilla taitaa sitten vierähtää lauantaipäivä. Sieltä löytyy monta todella mielenkiintoista osastoa. Madaran tuotteet löydät esimerkiksi Natural Goods Companyn osastolta 7f49. ProCare Oy:n osastolta 6b111 löydät ne Phyton hiustenhoitotuotteet ja edellisessä postauksessa olleen mustan hammastahnan. Luonnollisesti -alueella kiinnostavat kaikki superfoodit ja raakaruokajutut.
   
Hoidetaan terveyttä -alueelta löytyy minulle se yksi suurimmista  mielenkiinnnon aiheista eli biohakkerointi. Toisin sanoen kaikenlainen itsensä mittaaminen on lisääntynyt ja kännykkään on saatavilla mm. unta, askeleita ja aktiivisuutta mittaavia sovelluksia. Mitä me voidaan oppia näistä sovelluksista ja voidaanko me lisätä omaa terveyttä tämän biohakkeroinnin avulla? Mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe. 

La 22.10 klo 14.00 Hyvän olon lava: Biohakkerointi – Mittaa itsestäsi parempi
Su 23.10 klo 14.30 Hyvän olon lava: Terveyttä biohakkeroinnin avulla.
Tässä ihan muutama poiminta ohjelmasta. Kokemuksesta tiedän, että kannattaa tutustua  messuohjelmaan ennakolta. Käy ihmeessä kuuntelemassa muutama mielenkiintoinen luento Hyvän olon -lavalla. Pieni hengähdystauko antaa lisäenergiaa kiertää osastoja.

Ollaan kuulolla, seuraa instagramissa @tuulanneli, päivitän sinne aktiivisesti tapahtumia messuilta.
 Toivottavasti nähdään messuilla!

 -tuulanneli
// Blogiyhteistyö Messukeskuksen kanssa //


3 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  20.10.2016 / 05:24

  Toivottavasti törmätään messuilla <3

 2. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  20.10.2016 / 06:53

  Ehdottomasti nähdään messuilla, huomenna perjantaina ainakin <3!

 3. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  20.10.2016 / 08:28

  Huomenna tulossa, minut tunnistaa kärryistä! 😀 Ihanaa viikonloppua ja messuilua! <3


Looking for Something?