Etusivu » I love me messujuttuja ja musta hammastahna

I love me messujuttuja ja musta hammastahna


Mitä uutta löytyy tuulannelin meikkipussista? Sain Kardashianin ripsarin ja huulikiilteen lehdistönäytteenä. Aluksi suhtauduin ainakin ripsariin vähän kriittisesti. Olisikohan johtunut henkilöstä, johon meikkisarja liittyy. Ripsari on ollut nyt pari viikkoa ahkerassa käytössä ja meidän yhteisolo sujuu loistavasti. Ripsiin tulee kivasti volyymia ja minun herkät silmät eivät reagoi. En ole vuosiin käyttänyt valovoidetta herkistymisen vuoksi mutta nyt herkälle iholle tarkoitettu Academie -valovoide on hurmannut minut täysin. Tämä ainutlaatuinen voide on tarkoitettu ennenkaikkea silmien ympärille karkottamaan tummuudet ja häivyttämään pienet ihovirheet. Voide tehostaa mikroverenkiertoa ja heleyttää ihoa välittömästi. Valovoide on todella riittoisaa kriittisille alueille ja sitä tarvitsee laittaan siveltimelle vain pienen nuppineulan pään verran. 
Dermalogican Charcoal Rescue  hoitonaamiota voi kutsua tuhkimonaamioksi. Tämä uutuustuote on suunniteltu väsyneen ja stressaantuneen ihon hoitonaamioksi. Japanilainen bioaktiivinen Binchotan -valkohiili imee itseensä tehokkaasti ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet. Hoitonaamio sisältää paljon muitakin erikoisaineita, jotka kirkastavat, rauhoittavat ja tasoittavat ihoa. 

Kokeilin rohkeasti naamiota, kun olin lähdössä Karisman muotinäytökseen perjantaina. Ihoni kaipasi piristystä työpäivän päätteeksi. Harmaa savinaamio kirkasti ihoni illan rientoihin. ja punaisuutta ei esiintynyt yhtään. Tämä tehonaamion löydät myös I love me -messuilta Dermalogica & Skincode osastolta 6e131.Sitten sokerina pohjalla mielenkiintoinen Curaproxin musta fluorihammastahna, jonka sisältämä aktiivihiili valkaisee. Tämä aktiivihiili imee itseensä hampaiden värjäytymät ja raikastaa hengityksen. Paketin mukana tulee Curaproxin Ultra Soft hammasharja, joka harjaa helläväraisesti hampaita. Mielenkiintoinen uutuus, joka on saatavilla apteekista. Löydät myös tämän uutuustuotteen I love me -messuilta ProCare Oy:n osastolta Kauneus 6b111. 

Tässä muutama kiva vinkki tuleville messuille. Pikku hiljaa alkaa tämän bloggarin messufiilis nousemaan. Kaikkea kivaa on luvassa!


-tuulanneli// Tuotteet saatu lehdistönäytteenä //
// Blogiyhteistyö* //


3 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  19.10.2016 / 06:54

  Musta hammastahna on saatava, niin magee keksintö.

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  19.10.2016 / 07:22

  Tykkään näistä sun vinkeistä. Ovat oikeastaan ainoita, joita edes luen :). Ihan sillä, että pidän niitä luotettavina ja meillä tuntuu olevan aika samanlainen iho ja silmät. Herkät siis. Ja tukkakin samaa kaliiperia.

  Olen perjantaina menossa messuille, joten on kiva vähän edes olla jotain ajatusta siitä, millasia tuotteita sieltä voisin itselleni bongata.

  Hyviä messuiluja ja ehkä törmätään!

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  19.10.2016 / 15:59

  Hyviä vinkkejä ja varsinkin tuo musta hammastahna kiinnostaa kovasti. Täytyy testata.


Looking for Something?