Etusivu » torstain viisi poimintaa 7/2020

torstain viisi poimintaa 7/2020

//viikon hempeilyt//

Piipahdin lauantaina mini-häämessuilla. Tapahtuma oli nimensä mukaisesti pieni intiimi messutapahtuma ilman suurempia härdelliä. Häämessut ovat aina pientä hempeilyä ja suuria tunneita.  Hotel Astor Wasa tarjosi minimessuille aivan ihastuttavat tilat. Hotelli onkin suosittu hääyön yöpymispaikka vihittyjen keskuudessa meillä täällä Vaasan seudulla. Moni tulikin tutustumaan huoneisiin ja teki jo varauksia kesälle. Teimme kivan hääaiheisen postauksen Karisma Journaliin. Voit käydä lukemassa postauksen täältä (klik).

//viikon muoti-inspiraatio//

Läpinäkyvät pitsipuserot näkyvät nyt monessa mallistossa. Niissä on jotain todella romanttista. Olen aina rakastanut pitsejä ja röyhelöitä vaikka suosin pukeutumisessani yksinkertaisia linjoja. Usein pitseillä ja röyhelöillä asukokonaisuus muuttuu ihanan naiselliseksi. Tätä tyyliä voit suosia niin juhlassa kuin arjessa. Carola oli stailannut By Malene Birgerin oversize housupuvun kauniilla pitsipuserolla ja laittanut alle naisellisen mustan pitsitopin. Tottakai alle voi laittaa myös luonnonvalkoisen pitsitopin. Minusta musta on seksikkäämpi!

//viikon tyylikkäin väriyhdistelmä//

Tämän väriyhdistelmän kanssa haukoin henkeä. Siis kertakaikkiaan täydellinen väricombo. FilippaK mekossa on onnistunut kauniin siniharmaan sävy. Harvoin törmään näin kauniiseen sävyyn. Tämän asukokonaisuuden tyylikkyys syntyy juuri beigen ja sinisen väriyhdistelmästä. 

//Viikon farkkujutut//

 Farkut ja kevät ovat aina ikuinen klassikkopari. Tänä keväänä en ole vielä uusia farkkuja ostanut mutta tällä viikolla kotiutui minun uusi farkkupaitani. Edellisen olen ostanut noin kymmenen vuotta sitten, joten eiköhän se ole jo uuden aika. Tässä kaunottaressa on ne minun himoitsemat puhvihihat. Olen ihan haltioissani tämän puseron kanssa. Tämä taisi olla yksi elämäni nopeimmista nettiostoksistani!

//viikon lenkkeilykuva hansin kanssa//

Oliko meidän talvi tässä ja nyt? Pari viikkoa se valkoinen riemu kesti ja nyt lumi on muisto vain. Tuntuu niin uskomattomalta, että ollaan helmikuun puolessa välissä ja meillä on maa paljaana. Nyt en edes odota tai edes halua enää lunta. Katseet käännetään nyt kohti kevättä. Lenkillä huomasin jo meilläkin pajunkissoja ojan pientareilla ja tänään aurinko helli aivan ihanasti säteillään. Kyllä sitä kevään hentoa tuoksua on jo vähän ilmassa.

Tässä viikon poiminnat poikkeuksellisesti jo näin torstaina. Huomenna meillä onkin ystävänpäivä ja pientä kivaa tiedossa muru kanssa ?

-tuulanneli

10 Comments

  1. Melissa Laitakari
    Kirjoittaja
    13.2.2020 / 16:51

    Farkku on niin mun juttu myös. Olis tarkoitus muutama uusi farkkujuttu saada tuonne mun kaappiin 🙂

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      14.2.2020 / 19:36

      Farkut kuuluvat niin kevääseen 🙂 Tykkään tuosta uudesta farkkupaidasta todella paljon!

  2. Kaisa
    Kirjoittaja
    13.2.2020 / 18:54

    Kaunis yhdistelmä tuo siniharmaa mekko ja beide huivi!

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      14.2.2020 / 19:40

      Kiitos Kaisa 🙂 se oli minustakin niin juhlava ja kaunis väriyhdistelmä! Täydellistä tyylikkyyttä!

  3. Marjo
    Kirjoittaja
    15.2.2020 / 11:44

    Ihana tuo Filippa K mekko! Klassisen kaunis. Farkut kuuluvat minustakin kevääseen ja ovat kyllä todella monikäyttöiset. Itselleni on pitkä farkkupaita/jakku, joka on lähes kymmenen vuotta vanha ja edelleen roikkuu kaapissa ja kaivetaan taas kohta esille. Helmipinnit ♥ minäkin ostin omani 😀

    Kivaa viikonloppua!

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      16.2.2020 / 18:41

      Filippa K:n mekon värisävy oli täydellinen sekä mekon malli oli älyttömän tyylikäs!

      Farkut kuuluvat kevääseen ja kohta se kevät taitaa meillä alkaa!!

      Mukavaa alkavaa viikkoa 🙂

  4. souliina
    Kirjoittaja
    15.2.2020 / 12:55

    Rakastan pitsipaitoja ja niitä onkin kaappiin kertynyt jo mukava pino 🙂

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      16.2.2020 / 18:42

      Pitsipaidat ovat kyllä ihania !!!!

  5. Art LilyKristin | M.Hartikainen
    Kirjoittaja
    16.2.2020 / 16:42

    Itsellä myös jo katse kohti kevättä, enkä odota enää lunta. Farkku teki paluun viime keväänä omaan vaatekaappiini takin muodossa. Sitä ennen omistin farkkutakin 10 vuotta sitten. 😀

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      16.2.2020 / 18:48

      Ihanaa, kun olemme matkalla kohti kevättä! Farkku kuuluu kevääseen!


Looking for Something?