Etusivu » syksyn sporttia

syksyn sporttia


Tänään otetaan ihan rennosti sportlookilla. Todella kiva tehdä postaus vähän erilaisella teemalla. Minulle sporttivaatteet ovat todella tärkeitä. Tottakai kesällä, kun pelaan golfia intohimoisesti, en paljoa käytäkään muita vaatteita kuin golfvaatteita. Talvella olen salilla jumppavaatteiden suurkuluttaja.

Minulle tarjoutui Cellbes yhteistyön merkeissä mahdollisuus tutustua heidän nettikauppaan. Tottakai ihastuin sieltä ensimmäisenä näihin sporttivaatteisiin. Nämä ovatkin olleet ahkerassa käytössä kentällä. Liivissä on liikkuvutta lisäävät trikoot sivusaumoissa. Harmaameleerattu trikoojakku ei kiristä mistään. Vielä kun löytäisi sen hukassa olevan lyöntinsä, niin kaikki olisi hyvin.


Olenkin erilaisten liivien suurkuluttaja ja varsinkin golfvaatteena rakastan niitä ylikaiken. Minulta löytyy neuleliivejä vino pino ja erilaisia tikkiliivejä muutama. No aina yksi musta mahtuu mukaan. Tässä tikkiliivissä ihastuin pituuteen ja siihen, että se on takaa pitempi. Liivissä on myös sauvakävelyä ajatellen heijastinnauhat edessä ja takana.

Tästä päästiin sulavasti siihen, että tarttis tehdä jotain? Minulla on ollut salikortti vuokrattuna koko kesän mutta nyt lokakuun alusta se on taas omassa käytössä. Nyt pitäisi vaan ottaa itseään niskasta kiinni mutta joskus se aloittaminen vaan on niin vaikeaa! Ainakaan se ei ole varusteista kiinni.


Sporttista viikkoa kaikille!


-tuulanneli

// postaus sisältää ad-linkin* // postaus yhdessä Cellbes*

Quilted vest // Cellbes*, training sweater// Cellbes*, pants // Cellbes, shoes //Vagabond 

3 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  3.10.2016 / 19:03

  Näytät kyllä niin golfarilta ja tämä siis on kohteliaisuus 🙂
  Takki ja liivi näyttävät hyvältä yhdessä.

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  4.10.2016 / 09:04

  Arvaatkin varmaan, mitä vaatteita meikäläisen kaapissa on noin 95% kaikista :). Muuta en käyttäiskään kuin mukavia sporttivaatteita.
  Tikkiliivi olis nyt kyllä asiaa. Sunnuntaikisassa oli aamulla +2 astetta ja kierroksen aikana lämpö kipusi +14 asteeseen. Siinä oli kerrospukeutuminen kunniassa :).

  Muakaan ei sisäliikunta nappaa pätkääkään. Vielä on ollut niin ihania pelikelejä ja töitten päälle kerkiää valoisalla just ja just 9 reikää kiertämään, joten ei malta vielä tehdä mitään muuta. Mutta kyllä se motivaatio sieltä löytyy, kun tarpeeksi itseensä hermostuu. Mulle ainakin tarvii tulla se itseensä-ärsyyntyminen ennenkuin alkaa tapahtua.

  Tsemppistä ja sporttista sinne!

 3. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  6.10.2016 / 21:28

  Mun niin pitäisi saada uudet urheiluvaatteet ja kunnon ulkoiluvaatteet! Mutta kun, mutta kun… 😛 hyvän näköiset kuteet!


Looking for Something?