Etusivu » Sweater Weather Tag

Sweater Weather Tag

Sain mielenkiintoisen syksyisen haasteen ihanalta Tuijalta Satulinna -blogista (klik). Haasteella on kiva nimikin; Sweater Weather Tag. Kysymyksissä sukelletaan syksyisiin tunnelmiin. Tämä postaus on ollut luonnoksissa jo hetken aikaan ja muutaman kuvan vaihdoin viikonlopun matkakuviin. Nyt meillä on talviset maisemat myös täällä rannikollakin mutta piipahdetaan vielä pikkasen syksyisiin tunnelmiin. Näillä haastepostauksilla on vaan niin kiva ja helppo palata takaisin pieneltä blogilomalta. 
Hatut vai kaulahuivit?Kaulahuivit tottakai. Tykkään todella kääriytyä niiden lämpimään syleilyyn.


Mikä on eniten käytetty villapaitasi?

Rakastan pehmoisia neuleita ja tämä vilukissa ei pärjää ilman aitoja villaneuleita. Olen neuleiden suurkuluttaja enkä osaa nyt nimetä mikä on ykkönen, kaikki ovat rakkaita.

Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?Tottakai lehtikasan hyppiminen. Futis ei nappaa allekirjoittanutta ollenkaan. Nytkin olin viikonlopun jalkapallon luvatussa maassa mutta eipä kiinnostanut!Kahvi, tee vai kaakao?


Kahvi tottakai. En voi oikeastaan elää ilman kahvia. Tämänkin viikonlopun olen taas suurkuluttanut cappucinoja eri muodoissa.


Mikä on lempituoksukynttiläsi?

Klintan viime jouluna hankkima Kirsikan, omenan ja kanelin yhdistelmätuoksu tuo joulun tunnelman.Mikä on lempijouluruokasi?

Imelletty perunalaatikko. Harmi, ettei muu perhe oikein innostu tästä, joten hankin joulua varten vain yhden laatikon itseäni varten. Itse en vielä hallitse laatikon tekoa, ehkä joku päivä.
Paras syksyinen kynsilakka?

Tässä olen tylsä ja minulla on ympäri vuoden ranskalainen lakkaus. Joskus saatan innostua ja laittaa muutaman koristeen.


Syksyn lempihajuvetesi?

Tässäkin vannon klassikon nimeen eli olen jo usean vuoden käyttänyt Jimmy Choon tuoksua. Tästä tuoksusta minut tunnistaa.


Tummat huulet vai kunnon kissarajaukset?

Nyt olen innostunut luumunpunaisista ja mattapintaisista huulista. 


Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa?

Suurin muutos tapahtuu meikkivoiteen kanssa. Herkkä ihoni tarvitsee talvella vähän peittävämpää voidetta.  Huulipunissa siirryn myös tummempiin sävyihin.

Nilkkurit vai UGGit?


No nilkkurit tottakai. Omistan kyllä yhdet UGGit mutta ne ovat sitten paukkupakkasille, koska niissä on todella muhkea lammasturkisvuori ja pitkät varret. Nilkkurit ovat minun juttu!

Pillifarkut vai legginsit?


Tottakai pillifarkut. Kesällä yritin totuttaa itseäni leveälahkeisiin mutta loppujen lopuksi viihdyn parhaiten kapeissa lahkeissa.

Paras tv-ohjelma tänä syksynä?


Vain elämää -ohjelma on ollut tänä syksynä ainoa ohjelma, joten olen seurannut. Miklu ja Lauri yllättivät minut sympaattisuudellaan.


Näin pieni hyppäys vielä syksyisiin tunnelmiin. Rentoa ja mukavaa viikkoa kaikille!

-tuulanneli

4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  14.11.2016 / 22:51

  Hyvin samanlaisia olisivat minun vastaukseni näihin kysymyksiin.
  Ihanaa viikkoa<3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.11.2016 / 06:30

   Kiitos Outi ja samoin mukavaa viikkoa sinulle 🙂

 2. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  15.11.2016 / 14:12

  Tätä haastetta oli kiva tehdä.

  Kivaa tiistaita <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.11.2016 / 06:31

   Tämä oli kiva haaste 🙂


Looking for Something?