Etusivu » sunnuntain lista ja kuulumiset

sunnuntain lista ja kuulumiset

Mikä oli viikon kivoin juttu? – Vietimme perheviikonlopun Tampereella. Meidän perheen juniori täytti tasavuosia ja tottakai sitä juhlittiin ihan pienellä porukalla. Mamma sai taas vähän sotkea jauhojen kanssa ja tehdä kaikkea hyvää. Tein muuten pitkästä aikaa myös voileipäkakun, joka hävisi kaikkein nopeiten pöydästä. Voileipäkakku kuuluu bravuureihini ja siitä en ole tehnyt muuten  blogipostausta ollenkaan. Tämä missaus pitänee korjata lähitulevaisuudessa.

Mikä yllätti menneellä viikolla?– Elli ja hänen ihanat puuhaamiset. Elli oppii joka päivä jotain uutta ja sanavarasto kehittyy päivittäin. Hänen kehityksensä seuraaminen on vain huippua. 

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Viranomaisten ja hallituksen sekoilut. Joskus tuntuu, että pitäisiko sulkeutua omaan kuplaan ja lopettaa uutisten seuraaminen kokonaaan.

Arvosana menneelle viikolle? – tämä viikko kaikkine juhlavalmisteluineen ansaitsee arvosanan 9+.
Viikon asu? – Tänään kerrospukeutumista parhaimmillaan! Tykkään justiinsa tästä, kun voin kerrostaa eri kerroksia päällekkäin ja hakea näin eri kombinaatioita puketumiseen. 

Otin viikonlopun reissulle mukaan lempparipaitikseni kahden vuoden takaa. Malenen seeprapaitis pidin niin ahkerasti edellisenä kesänä etten viime kesänä ottanut sitä esille ollenkaan. Nyt se taas tuntuu ajankohtaiselta. Asustin seeprapaitiksen Cosin hupparin kanssa ja näin sain hupparille kivaa naisellista ilmettä. Näissä kuvissa olen heittänyt vielä Busnelin untuvatoppaliivin päälle mutta yhdistelmä toimii ilman liiviä. Toisaalta keväällä ei tarvitse olla takkia, jos laittaa liivin päälle.
Viikon viimeisin ostos? – Tällä kertaa olen palauttanut ostokseni pois. Onneksi tässä tapauksessa minulla oli 30 päivän palautusoikeus, joten sain palautettua edellisen Tampereen reissun ostokseni pois. Tästä palautuksesta annan itselleni papukaijamerkin. Vaikka tuote oli edullinen, en jättänyt sitä vaatekaappiin hautautumaan käyttämättömänä. 

Viikolla tutkin vaatekaappiani ja tulin siihen tulokseen, että minulla riittää pari kuosipaitista, joista toinen on juuri tämä kuvissa olen By Malene Birgerin seeprapaitis. Sen istuvuus verrattuna vähän edullisempaan merkkiin oli huomattava. Nyt huomasin sen konkreettisesti, että kyllä istuuvuuteen kannattaa kiinnittää huomiota paitapuseroissakin. Raitamaiset kuosit ovat aina istuneet makuuni paremmin ja näin seeprakuosi on vain yksinkertaisesti parempi.
Miten olet voinut? – Kiitos hyvin mutta ensi viikolla otan pienen kurinpalautuksen takaisin ketoiluun. Helmikuulle sattui näitä juhlia vähän useampi. Olen huomannut, että pieni ryhtiviikko palauttaa minut joko tiukasti tai hellästi takaisin hyvinvointiin itseni kanssa. Minulle ruokavalio on tärkeä osa hyvinvointiani ja voin huomattavasti paremmin vähemmillä hiilareilla. Nämä lipsumiset kuuluvat ihan normaaliin elämänrytmiin kunhan ei päästä otetta karkuun.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Viimeinen lomaviikko starttaa ja ensi viikon lämpötilat näyttävät jo ihan kivoilta. Eiköhän paukkupakkaset ole jo historiaa ainakin vähäksi aikaa. Näin pääsisin lenkkeilemään meidän karvapalleron kanssa. Muuten otan lomaviikon yhtä rennosti kuin tähän asti. Olen ainostaan vähän kaappeja siivonnut kirpparille. Olenkin ollut iloisesti yllättänyt, että kauppa on käynyt vaikka kirpparilla onkin paljon tyhjiä myyntipaikkoja. Sielläkin on näköjään tosiostajat liikkeellä. Turha haahuilu kaupoissa on vähentynyt näin korona-aikana. Tämän huomasin jouluprojektini aikana ja siksi olinkin positiivisesti yllättynyt meidän upeasta joulun myynninkehityksestä. Kaupoissa on turvallista käydä kunhan muistaa turvavälit ja maskit. Rentoa alkavaa viikkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

2 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  23.2.2021 / 06:49

  Kerrospukeutuminen on ihan parasta näin viluisenkin tyypin näkökulmasta. Jäin oikein miettimään että pitäisi fiksata vähän vaatekaapin sisältöä siihen suuntaan, että saisi enemmän kerrostusvaihtelua. Sulla on aina kivat ja tyylikkäät ideat täällä! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.2.2021 / 17:38

   Kiitos Maarit ihanasta kommentistasi. Olen aina tykännyt kerrospukeutumisesta. Sitä löytää niin paljon kivoja asukokonaisuuksia kokeilemalla eri comboja.

   Mukavaa viikkoa sinulle ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?