Etusivu » Sunnuntain lista ja kuulumiset

Sunnuntain lista ja kuulumiset

Mikä oli viikon paras juttu? – Lauantain vapaapäivä oli kyllä luksusta! Minulla on ollut intensiivinen työjakso, joten lauantaina otin todella rennosti päikkäreiden kera. Illalla olimme syömässä synttäreiden kunniaksi jo etukäteen.

Mikä oli huonoin juttu kuluneella viikolla? – Kyllä se on ehdottomasti kesän loppuminen niin kuin seinään. En ole olisi ihan vielä antanut kesän mennä mutta pakko se on antaa syksyn tulla. Onneksi syksyssäkin on paljon kivoja asioita.

Arvosana kuluneelle viikolle? – Intensiivinen työviikko vei mehut ja kuntoremppa koki pienen takapakin, joten arvosana on 8.

Viikon asu ja viimeisimmät hankinnat? – Joskus ne muutaman minuutin heräteostokset osuvat napakymppiin. Kävelin pari päivää sitten Vero Modan ohitse ja näin tämän toppaliivin ja niin se lähti mukaan ilman sovittamatta. Täytyy myöntää, että ole vuosiin tehnyt näin nopeeta ostopäätöstä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

Toppaliivin väri on täydellinen vaatekaappiin. Vaalea beige on kiva vaihtoehto mustalle. Viime vuonna hankin sen mustan toppaliivin, joten minulta löytyy se pakollinen musta toppisliivi.

Viikon toinen heräteostos oli pitkä musta neuleliivi halkioilla. Rakasta syksyllä kerrospukeutumista ja tämä liivi antaa kivaa twistiä moneen asukokonaisuuteen. Neuleliivin pitkät halkiot ovat makeet!

Kuinka olet voinut? – Alussa mainitsinkin, että intensiivinen työviikko vei mehut ja viime viikko meni oikeastaan selviytyessä pitkistä työpäivistä. Oma hyvinvointi jäi vähän taka-alalle. Toisaalta tämä on normaalia elämänkulkua ja nyt kuluvalla viikolla otetaan taas paremmasta rytmistä kiinni.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Ihan positiivisella ja odottavalla mielellä. Huomenna minulla on aromahierontaa ja tiedän sen auttavan kropan stressitilaan todella hyvin. Olen tässä parin viikon ajan pähkäillyt myös sitä, jos ottaisin talven ajaksi kuntosalijäsenyyden. Olen kaivannut ryhmäliikuntatunteja ja etenkin bodybalancea, joogaa ja pilatesta. Viime syksynä nämä suunnitelmat kariutuivat korona myötä. Toivotaan, että tänä syksynä tilanne olisi toinen.

5 Comments

 1. Tinde
  13.9.2021 / 00:50

  Hei Tuula
  Mistä halkiollinen neuleliivi on hankittu?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.9.2021 / 22:30

   Hei, liivin löysin H&M. Minulla on myös vaalea väri liivistä, kun en osannut päättää kumman värin haluan.

   • Tiina
    14.9.2021 / 18:07

    Kiitos onko tämän vuoden hankinta?

   • Riitta D.
    15.9.2021 / 16:16

    Hei! Löytyikö liivi myymälästä? En onnistunut löytämään netistä. Minua kiinnostaisi se kovasti.
    Terv. Riitta D.

 2. TiinaAnneli
  17.9.2021 / 00:50

  onko ostos tältä vuodelta yritin löytää netistä, mutta ei heti tärpännyt


Looking for Something?