Etusivu » sporttisia alelöytöjä!

sporttisia alelöytöjä!

Heippa kaikille! Kyllä meitä nyt hellitään lämmöllä. Pakko myöntää, että viikonlopulla olin onnellinen vähän viileämmistä keleistä. Tämä kesä on ollut ihan uskomaton ja mikä parasta helteet senkun jatkuvat.
Nämä kuvat nappasimme sunnuntain iltalenkillä. Ajattelin tuoda vähän sporttisempaa lookia vaihteeksi tänne blogin puolelle. Kukkamekkojen lisäksi viihdyn kesäisin aina raidoissa varsinkin työssäni. Tein aivan loistavan alelöydön kahdellakympillä eli tämän pitkän pikeemekon, joka sopii aivan loistavasti työkäyttöön. Olin jo pitempään etsinyt persikanväristen lenkkareiden kanssa sopivaa yläosaa. Loppualessa tekeekin usein superlöytöjä sesonkiväreissä. 

Aina yritän varautua tähän heinäkuun kiireeseen mutta tänäkin vuonna postaustahti hiipui ihan tahtomatta. Suunnitelmat eivät aina mene oman tahdon mukaan ja sitten vielä kun päälle lisätään paahtava helle. Kuumuus vaan tuo meille monelle ihan uuden tilanteen vaikka kuinka tykkäisimme lämmöstä.

Hans oli todella innoissaan sunnuntaina iltalenkillä. Kuumuus on ollut Hansille raskasta ja lenkit ovat jääneet aika lyhyiksi viime päivinä. Onneksi meillä on aidattu ja suojaisa takapiha, jossa Hans viihtyy hyvin.  Aurinkoisia päiviä kaikille!


-tuulanneliPaitamekko / Luhta
Valkoiset farkut / Cellbes
Lenkkarit / Nike

9 Comments

 1. Kaisa
  Kirjoittaja
  23.7.2018 / 08:01

  Kivat löydöt olet tehnyt. Itse en ole aleihin ehtinyt, saa nähdä jospa tällä viikolla ehtisi. Täällä postailu ihan olematonta, aiheita olisi mutta kun en viitsi sisällä nököttää ja kirjoitella. Ihanat ilmat, nautitaan!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.7.2018 / 17:15

   Heippa Kaisa,

   itselläni kanssa olisi materiaalia paljon mutta nyt muut asiat ajaneet bloggaamisen ohi. Kesä on vaan niin lyhyt, että siitä pitää nauttia.

   Aurinkoisia päiviä sinulle Kaisa 🙂

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  23.7.2018 / 08:05

  En kyllä ihmettele että koiratkaan ei jaksa, itsekin valun sohvannurkassa päivän, illalla yleensä liikenteeseen, toinen vaihtoehto olisi aikaisin aamulla, mutta en ole lainkaan aamuihminen. Siivoaminen on tuskattuttavaa puuhaa, mutta en valita, voi mennä 10 vuotta ennen kuin tällainen kesä tulee uudestaan. 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.7.2018 / 20:04

   Heippa Jonna 🙂

   Kesä on ollut ihan uskomaton, eihän tälläistä ole ollut moneen vuoteen. Toisaalta tästä pitää vain nauttia täysillä. Eipä tarvitse lähteä minnekään lämpöön!

 3. Teresa
  Kirjoittaja
  23.7.2018 / 10:57

  Voi kun kiva ja raikas look! Alelöydöt on parhaita. Hans on kyllä suloinen <3

 4. Melissa
  Kirjoittaja
  23.7.2018 / 17:25

  Meillä koirat lenkkeilee pari kertaa päivässä, aamulla sekä illalla. Jos oikein kova hätä tulee niin pääsevät pisulle. Eivät jaksa muuta. Pihalla makoilevat välillä mutta mieluiten viihtyvät sisällä piilossa ja ottavat vilpoisia suihkuja. Niidenkin kanssa pitää olla varovainen, sillä näillä keleillä se vilpoinen vesi voi alkaa kiehumaan ja aiheuttaa sitten ongelmia iholle.

 5. Sari Riekkola
  Kirjoittaja
  23.7.2018 / 18:49

  Ihanan raikas asu!
  Mukavaa heinäkuun loppua sinulle ja koiruudelle <3

 6. Tuula's life
  Kirjoittaja
  24.7.2018 / 12:24

  Tuo persikanväri on kiva kesällä. Ja sopii sinulle hyvin. Ihana ja sporttinen mekko!
  Mukavaa viikkoa sinulle <3

 7. Unknown
  Kirjoittaja
  24.7.2018 / 21:42

  Kiva mekko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?