Etusivu » positiivinen neuleyllätys ruokakaupasta

positiivinen neuleyllätys ruokakaupasta

Heipparallaa kaikille! Päivän yhdistelmänä tänään kashmiria ja pitsiä. Eri materiaalien yhdistelmistä saa toimivia asukokonaisuuksia. Pitsipusero on ollut vaatekaappini kulmakiviä jo muutaman vuoden. Kashmirneule on alkuviikon hankinta. Viime viikonlopulla muutama bloggarikamuni postasi Lidlin kashmirmallistosta. Maanantaina kävin katsomassa livenä neuleita ja niinpä ostoskoriin eksyi elämäni ensimmäinen vaateostos Lidlistä.

Vilukissana olen nauttinut neuleen pehmeydestä ja lämmöstä tämä viikon. Neuleesta tulee varmasti suosikkini tänä talvena. Olen jo pitemmän aikaa etsinyt juuri vaalean harmaata yksinkertaista aitoa kashmirneuletta. Näin muutaman päivän kokemuksella olen positiivisesti yllättynyt neuleen laadusta. Ruokakauppana Lidl on meille tuttu ja käymme säännöllisesti ostoksilla. Toivottavasti tulevaisuudessa Lidl satsaisi edes pikkasen esillepanoon näiden ns. luxustuotteiden myynnissä. Onneksi neule oli sentään pakattu kauniisiin laatikoihin. 


Aurinkoista loppuviikkoa murut!


-tuulanneli

kashmir //Premium, lace // InWear

20 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  22.9.2016 / 19:41

  Minulla on vaikka mitä kivoja vaatteita Lidl:stä. Heillä kun myydään myös isoja kokoja.
  Aivan ihana yhdistelmä tuo pitsi ja neule!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.9.2016 / 13:25

   Kiitos Outi 🙂

   Olen lukenut paljon heidän hyvästa hinta/laatusuhteesta varsinkin jumppavetimissä.
   Minulle tämä kashmir oli se must juttu. Rakastan kashmirin pehmeyttä ja sitä, että tämä materiaali ei kutita ihoani.

 2. Nimetön
  Kirjoittaja
  22.9.2016 / 19:51

  mitä maksoi?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.9.2016 / 13:26

   59€ eli mielestäni kohtuullinen hinta kashmirneuleesta.

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  22.9.2016 / 20:04

  Vanhan rosan värinen neule olisi hyvin kelvannut kaappiini, mutta loppuhan se oli kun kauppaan pääsin. Toisaalta ei ollut rahaakaan, kun ei ole lompakkovarkauden jäljiltä pankkitunnuksia tai kortteja ennen ensi viikkoa

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.9.2016 / 13:28

   Voi harmi 🙂 ja varsinkin tuo lompakkovarkaus! toivotaan, että saat uuden kortin nopeasti.

 4. JonnaH.
  Kirjoittaja
  22.9.2016 / 20:36

  Noi toimii varmasti ihanasti yhdessä! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.9.2016 / 13:30

   Kyllä, tykkään itsekin yhdistää pitsiä neuleiden kanssa!

 5. Belladonna
  Kirjoittaja
  22.9.2016 / 20:36

  Kävin Lidlissä etsimässä samaista harmaata neuletta, mutta se oli loppunut. Ihana pitsipaita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.9.2016 / 13:35

   Heippa Belladonna!

   Minä kävin aamulla töihin mennessä tsekkaamassa neuleet. Sain ihan rauhassa hiplata ja mallailla!

 6. Anu
  Kirjoittaja
  23.9.2016 / 06:39

  Ihanan näköinen yhdistelmä! Miten ihmeessä multa on taas mennyt ohi tämä Lidlin ihanuus????

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.9.2016 / 13:37

   Kiitos Anu 🙂 Minä luin näistä neuleista Saran ja BW:n blogeista. Lidl oli kivasti valinnut bloggarit yhdeksi mainoskanavaksi. Muistaakseni en nähnyt muita mainoksia.

 7. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  23.9.2016 / 07:12

  Kashmir on mielettömän hyväntuntuinen materiaali päällä. Olen Vaatepuun, paikallisen designvaatelainaamon asiakas, ja noukin itselleni hiljan testiin Arelan kashmirtunikan. Ihana se on, en voi muuta sanoa <3.

  Lidlin vaatteita ei omasta vaatekaapista vielä löydy, mutta urheiluvaatteita olen sieltä jonkin verran ostanut. Niitä kun kirjaimellisesti kuluu juoksulenkeillä ja jumpassa.

  Ostin kerran jo pitkä tovin sitten juoksutrikoot ja -takin, ja yllätyin todella, todella positiivisesti niiden laadusta. Sittemmin muun muassa Me Naiset on kirjoittanut artikkelin Lidlin urheiluvaatteista ja niiden hulppeasta hinta-laatu-suhteesta. Suosittelen kyllä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.9.2016 / 13:54

   Heippa Minna:)

   Urheiluvetimistä olen minäkin lukenut positiivistä palautetta. Tämä kashmir oli minulle must juttu ja halusin heti käydä katsomassa miltä ne näyttävät livenä. Yllätyin positiivisesti. Aika näyttää kuinka materiaali kestää. Nyt ainakin tuntuu toimivan hyvin.

 8. Marie
  Kirjoittaja
  23.9.2016 / 08:08

  Molemmat puserot näyttävät tosi kivoilta ja varmasti toimivat hyvin yhdessä. Mua harmittaa noissa Lidlin tuotteissa se, että niitä on saatavana vain tiettyinä päivinä ja aika pieniä eriä monesti. En koskaan muista, että mitä milloinkin on myynnissä ja harvoin tulee vartavasten lähdettyä sitten yhden tai kahden tuotteen takia Lidliin ostoksille.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.9.2016 / 13:59

   Hei;

   Olet oikeassa tuon saatavuuden kanssa. Me käymme säännöllisesti ruokaostoksilla Lidlissä ja olen muutaman kerran mielenkiinnosta katsellut mainnossa olleita tuotteita tai oikeastaan niitä rippeitä mitä on jäljellä. Tämä on heidän srategiassa toimia. Nyt minulla oli mahdollisuus käydä heti maanantaina tsekkaamassa tuotteet.

 9. Nimetön
  Kirjoittaja
  23.9.2016 / 20:08

  Pitsi ja tuo pehmeys yhdessä kuulostaa "match made in heaven". Ruokaostoksia tehdessäni tänään kipaisin katsomaan josko naisten kashmirneuleita vielä sattuisi olemaan jäljellä. No eipä ollut, mutta muutama miesten neulelaatikko siellä odotti ottajaansa ja sainkin neronleimauksen, että mieshän tällaisen tarvitsisi. Neule saikin lämpimän vastaanoton ja nyt sitten seurataan samalla mielenkiinnolla, että pysyykö tämä tummansininen neule kuinkakin hyvin hyvässä hapessa käytössä 🙂

  Mari

 10. Kristiina
  Kirjoittaja
  26.9.2016 / 12:06

  Hankin itsekin kesällä joitakin kesäpuseroita Lidlistä ja yllätyin niiden istuvuudesta ja hyvin suunnitellusta ulkonäöstä. Tosin olen samaa mieltä kuin sinäkin, että vaatteiden tarjoillepanoon voisi panostaa hieman enemmän. Kai se on tilakysymys, mutta hyvä kattaus on puoli myyntiä.

  T. Täysin arkista

 11. Haveaniceday1
  Kirjoittaja
  8.10.2016 / 22:05

  Mulla myös tuo samainen harmaa neule, yllätyin laadusta todella positiivisesti. Olen käyttänyt jo monena päivänä eikä ole nukkaantunut lainkaan 🙂

 12. maiju
  Kirjoittaja
  9.10.2016 / 16:11

  Voi mikä ihanuus tuo pitsipusero.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?