Etusivu » mikä on blogini ”the juttu”

mikä on blogini ”the juttu”

Moikka kaikille! Tämän postauksen luonnos on ollut jo jonkin aikaa  tekeillä. Luin noin kuukausi sitten S-Beauty on Life blogista mielenkiintoisen postauksen (klik) oman blogin linjaamisesta ja siitä mikä on se minun blogin ”the juttu”. Olen nyt kuukauden pyöritellyt aihetta mielessä. Tämä aihe vaan kolahti minulle varsinkin, kun olen kipuillut tämän bloggaamisen kanssa.

MIKÄ ON INTOHIMOSI?

Vaatteet, korut, golf ja tietenkin bloggaaminen. Kaikki naisellinen hömppä kiinnostaa. Olen myös heikkona kaikkeen hyvään eli suklaaseen, pullaan ja makeaan. Joskus tuntuu, että sokeri vie mennessään. Olen kyllä onnistunut pitämään sokerittoman kuukaudenkin. Ehkä sitäkin pitäisi taas kokeilla. 

MITKÄ AIHEET OVAT KIINNOSTANEET SINUA PISIMPÄÄN?

Kaikki mikä liittyy muotiin ja sen ympärillä oleviin asioihin. Nyt iän karttuessa kiinnostus terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin asioihin on kasvanut. MISTÄ AIHEESTA MIELUITEN LUET?

Tykkään lukea yllätys, yllätys tyyliin ja pukeutumiseen liittyviä juttuja. Viimeisten vuosien aikana myös kiinnostus hyvinvointiin on lisääntynyt. Mielenkiintoiset elämäntarinat inspiroivat minua. Jokainen tarina on kertomisen arvoinen. Joskus tuntuu, että olen aika kaikkiruokainen lukemisen suhteen. Ihan samaa pätee myös blogien suhteen. Tuuliviirinä tykkään lukea tänään hömppää ja huomenna jotain syvällisempää. Taitaa sama linja olla myös omassa blogissani.

MISTÄ JAKSAT INNOSTUA KERTA TOISENSA JÄLKEEN?

Kaikesta mikä liittyy elämäntaparemonttiin, itsensä kehittämiseen ja tietenkin tyyliasioihin. Olen opiskellut koko elämäni ja suorittanut työni ohessa erilaisia ammattitutkintoja liittyen yrittäjyyteen ja johtamiseen. Kaiken uuden oppiminen ja nykyisten toimintatapojen kyseenalaistaminen saavat minut syttymään. Salainen haaveeni olisi opiskella hyvinvointialaa ja ravitsemustiedettä. MISTÄ TIEDÄT ENEMMÄN KUIN KESKIMÄÄRÄISET IHMISET?

Tiedän kengistä paljon mutta en ole oikein innostunut niistä postaamaan. Moni tuttava kyselee minun kenkäpostauksiani mutta ehkä parikymmentä vuotta kenkäbusineksessä teki tehtävänsä. Koen sen vieläkin työasiana ja työhon liittyvät asiat olen rajannut blogin ulkopuolelle. Bloggaaminen on minulle ennen kaikkea harrastus työn vastapainoksi.

MIKÄ ON VAHVUUTESI?

Visuaalisuus, sommittelu ja kyky nähdä suunniteltuja asioita valmiina. Olen nuoruudessani tehnyt paljon käsitöitä. Peukalo ei ole keskellä kämmentä. Harmittaa tämä kiireinen elämänrytmi, joskus voisi olla kiva tehdä jotain ihan itse. Olen oppinut käyttämään luovuuttani ihan arjessa ja myös työelämässä. Olen sisukas ja enkä anna helposti periksi sen asian suhteen, mitä todella haluan.  

MISTÄ HALUAT TIETÄÄ LISÄÄ?

Hyvinvointiin ja ravintoon liittyvistä asioista. Olen kiinnostunut ruuanlaitosta ja leipomisesta mutta taas se arjen kiire asettaa omat vaatimuksensa. Nykyään on markkinoilla paljon mielenkiintoisia kirjoja terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Samoin tämä some- ja nettimaailma on pullollaan aiheeseen liittyvää materiaalia. Tänne bittimaailman syövereihin on helppo uppoutua.

MITÄ HALUAT JAKAA MUILLE?

Positiivista elämänasennetta ja iloa päivään. Blogihistoriani aikana olen varmaan tehnyt vain muutaman negatiivisen postauksen. Haluan jakaa teille arjen kaunista estetiikkaa kuvien kautta. Meidän ympäristö on täynnä mielenkiintoisia asioita. Sinun on vain pysähdyttävä nauttimaan niistä.


KUINKA PALJON HALUAT JAKAA OMAA ELÄMÄÄSI?

Blogissa on vain pieni pintariipaisu elämästäni. Perheelläni on oikeus omaan yksityisyyteen. Olen koko elämäni ollut esillä työni kautta, siksi olen oppinut arvostamaan oman rauhaa ja yksityisyyttä, joka alkaa kodin kynnykseltä.


SUMMA SUMMARUM -LÖYTYIKÖ SE BLOGIN PUNAINEN LANKA?

Olipas kiva miettiä näitä vastauksia. Tällä kertaa tuntui pyörivän samat asiat; muoti, korut, hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat. Ihmeitä tekevät ryppyvoiteet taisivat tällä kertaa unohtua. Loppujen lopuksi fiilispohjalla mennään. Tänään tätä ja huomenna jotain aivan muuta.
-tuulanneli13 Comments

 1. Belladonna
  Kirjoittaja
  29.9.2016 / 20:26

  Blogiasi on aina ollut todella mukava seurata ja lukea: hyviä aiheita kivasti kirjoitettuna. Omissa vastauksissa mainitset useampaan kertaan hyvinvointiin, elämäntapoihin, ravintoon ja terveyteen liittyvät asiat. Niistä olen iän karttumisen myötä kiinnostunut itsekin entistä enemmän, joten mielelläni luen niistä sinunkin blossissasi. Ihanaa syksyn jatkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.9.2016 / 15:13

   Heippa Belladonna 🙂

   Kiitos ihanasta kommentista. Hyvinvointi kiinnostaa tällä hetkellä todella paljon. Minulle omasta hyvästä olosta on tullut todella tärkeä asia viimeisten vuosien aikana. Tänä kesänä olen taas tehnyt töitä niin paljon, että itsestä huolehtiminen on unohtunut. Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni!

   Aurinkoista viikonloppua 🙂

 2. Kati / Villa Valko
  Kirjoittaja
  29.9.2016 / 20:32

  Mä tykkään sun tyylistä ja vaatepostauksista. Sulla on niin hyvä maku. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.9.2016 / 15:34

   Voi kiitos ihana Kati 🙂

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  29.9.2016 / 20:47

  Kyllä, blogisi on hyvänmielen blogi. Nautin täällä viikon annoksen muotia ja ihaillen samalla kauniita kuvia <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.9.2016 / 15:53

   Kiitos Outi 🙂

   Kiva, että olen onnistunut välittämään positiivisuuden ja hyvän mielen myös sinne ruudun toiselle puolelle!

 4. JonnaH.
  Kirjoittaja
  29.9.2016 / 20:53

  Itse luin todella kiinnostuneena sun golf-postauksia vaikka itse en pelaa, joku niissä kiehtoi. Mutta tykkään ihan arjen postauksistakin paljon. Asupostauksista etsin kivoja virikkeitä omaan tylsään pukeutumiseen, vaikka tyyli olisi eri niin aina voi olla joku kiva juttu, joka kolahtaa itselle.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.9.2016 / 16:21

   Heippa Jonna 🙂

   No tänä kesänä minun golfpelaaminen on jäänyt vähemmälle ja samoin postaukset aiheesta. Tänä kesänä työni on sivunnut golfia joten siinäkin yksi syy postauksien vähäisyyteen.

   Kiva, että olen löytänyti inspiraatiota minun räpellyksistä!

   Aurinkoista viikonloppua 🙂

 5. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  30.9.2016 / 05:33

  Blogisi valtteja ovat hyväntuulisuus, myönteisyys ja esteetisyys: taito nauttia elämän pienistä asioista, ja pukea ne kauniisti sanoiksi ja kuviksi.

  Eikö olekin mielenkiintoista, että blogisi sivuilla viihtyy siis sellainenkin ihminen, joka ei muodin, korujen ja muun ulkoisen päälle niin ymmärrä, mutta silti viihtyy täällä suunnattomasti <3.

  Ja kyllä todellakin: "Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi" ;). Maailma on täynnä tarinoita, jotka odottavat tulemistaan kerrotuksi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.9.2016 / 16:57

   Kiitos ihana Minna kauniista sanoistasi. 🙂

   Olen tälläinen tasaisen tien kulkija ja enkä revitteli liiemmälti. Joskus mietin kuinka paljon sitä saisi enemmän lukijoita, jos ottaisi kunnolla kantaa asioihin. Toisaalta haluan säilyttää uskottavuuteni kotinurkilla.

   Upeaa, että pystyn houkuttelemaan tänne blogini pariin erityyppisiä ihmisiä ja jakaa inspiraatiota kaikille.

   Ihanaa, että olet olemassa ja olen löytänyt sinut blogikamukseni.

   Aurinkoista viikonloppua 🙂

 6. Marjo
  Kirjoittaja
  30.9.2016 / 08:06

  Ihana postaus Tuulanneli 🙂 Sinun blogiasi on mukava lukea koska se on niin hyväntuulinen ja esteettinen. Aurinkoa viikonloppuusi ihanuus <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.9.2016 / 17:14

   Kiitos ihana Marjo 🙂

   Estetiikka on tärkeä asia minulle. Meidän ympäristö on täynnä kivoja juttuja. – Arjen kaunista estetiikkaa –

   Kiitos, että olet olemassa ja odotan niin innolla meidän yhteistä messupäivää!

 7. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  30.9.2016 / 18:52

  Tiedätkö mitä ihana??!!
  Ensimmäistä kertaa aikoihin minulla on voimia ja aikaa vierailla taas muiden blogeissa, ja voi kuinka kiva postaus täällä olikaan vastassa, olet niin ihku! Ja minua lämmittää vielä sinun viimekertainen halauskin, kun nähtiin. Mukavaa viikonloppua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?