Etusivu » Poimintoja viikolta 9/2022 -trendejä, herkkuja, vastuullisuutta

Poimintoja viikolta 9/2022 -trendejä, herkkuja, vastuullisuutta

Menneellä viikolla osallistuin parin vuoden tauon jälkeen pr-tilaisuuteen isolla kirkolla. Tuntuu ihan uskomattomalta, että en ole käynyt näissä tilaisuuksissa ja kuinka nopeasti aika on loppujen lopuksi kulunut. Mikä tunne oli tavata vanhoja tuttuja pitkästä aikaa livenä. Kiitos vielä kaikille aivan ihanasta aamuhetkestä. Erityiskiitos Maaritille ja Sarille, oli niin mukava kuvailla näitä bloggarikuvia pitkän tauon jälkeen.

Vietimme upean tiistaiaamun muodin ja vastuullisuuden parissa yhdessä Stockmann ja Shop-in Shop Relove. Olen kuullut puhuttavan paljon Reloven herkuista ja tottatosiaan, mikä aamupala meillä oli. Varmasti Helsingin yksi parhaimmista. Tästä tuli kertaheitolla minulle paikka, jossa piipahdan varmasti Hesan reissuillani.

Lähde #stockmannstyle Trend Report

Tänä keväänä värit villitsevät pastellista kirkkaisiin, pehmeät materiaalit ja vastuullisuus näkyvät mallistoissa. Mallistoille on ominaista edelleen rentous mutta on myös nähtävissä jo halua satsata tyyliin ja näyttävämpään pukeutumiseen. Pandemia-aika vaikuttaa edelleen meidän pukeutumiseen. Suosimme mallistoissa mukavuutta joka kelpaa niin kotioloihin kuin ihmisten ilmoille. Sporttimallistojen voittokulku siis jatkuu vielä keväällä samoin vastakohtana heiluvat helmat valtaavat kadut etenkin a-linjaisten mekkojen muodossa.

Kiertotalous ja vastuullisuus jatkavat muodin focuksessa. Kestävä ajattelu näkyy mallistoissa uusina ajattelutapoina, kuten esim. uudelleen kierrätettyinä materiaaleina tai mahdollisuutena kierrättää vaate sen eliniän pidentämiseksi muokkaamisen tai mitoituksen avulla. Me kuluttajat osaamme jälleen vaatia laadukkaampia materiaaleja. Erityisesti korona-aika on pysäyttänyt monet meistä miettimään omia hankintoja. Aina ei tarvitse ostaa uutta! Reloven Shop-in-shop Stockalla on hyvä esimerkki siitä kuinka päivän trendit ja vastuullisuus sopivat saman katon alle. Siellä on mahdollisuus tehdä upeita second hand löytöjä.

Tottakai päivän reissuun kuuluu myös pakollinen sovituskoppiselfie. Eipä näitäkään ole paljoa otettu viime aikoina. Ostoslistallani on ollut jo pitempään jotain väriä vaatekaappiani piristämään. Löysin kohtuuhintaisen raikkaan vihreän paitiksen Cosin mallistosta. Vaaleansininen mekko jäi vielä harkintaan. En ollut ihan varma mekon toimivuudesta ja käytännöllisyydesta mekon viittamaisen takaosan takia. Mieleni muuttuessa mekon suhteen, löytyy se verkkokaupasta.

Päivän tyylissä luotin By Malene Birgeriin. Ihastuin tähän musta/beige tunikaan ensi silmäyksellä. Tunikassa on huomiota herättävät isot hihat. Samoin tunikan materiaali on aivan huippu. Materiaali on napakasti laskeutuva eikä rypistynyt ollenkaan pitkän junamatkan aikana. Todella loistava matkavaate. Asustamalla muuntautuu niin juhlaan kuin näihin arjen huippuhetkiin. Nämä ovat niitä luottovaatteitani, jotka toimivat sesongista toiseen. Kesällä yhdistän tunikan joko vaaleiden tai mustien liehuvien lahkeiden kanssa.

3 Comments

 1. 6.3.2022 / 08:53

  Kiertotalous ja vastuullisuus ovat merkittäviä näkökulmia myös muodin saralla. Hienoa!

 2. 7.3.2022 / 12:17

  Oli niin kiva nähdä todella pitkästä aikaa, harmi vain että juttelulle ei jäänyt juurikaan tilaisuutta.
  Stockmannin info oli mielenkiintoinen ja ne herkut! Relove ja sen kahvila on omakin suosikkini aina keskustaköynneillä.

 3. 8.3.2022 / 12:54

  Oi kuinka kiva tilaisuus ollut! Kyllähän tässä parin vuoden tauko on aika monesta jutusta.. ihanaa, kun järjestetään tilaisuuksia ja niihin todellakin voi mennä. Nam, relove kahvilaan tekisi juuri mieli. Seuraavalla Helsingin visiitillä sitten.


Looking for Something?