Etusivu » Keskiviikon lista ja viikkokuulumiset

Keskiviikon lista ja viikkokuulumiset

//postaus sisältää saatuja pr-tuotteita//

Mikä oli parasta kuluneella viikolla? – Viikonloppu pikkutyttöjen kanssa sai mummin unohtamaan maailman murheet. Heidän kanssaan aika kuluu siivellä ja suurin murhe on, että löytääkö prinssi Tuhkimon ja sopiiko kenkä hänen jalkaansa. Aivan ihana seurata nuorimmaisen halua päästä ison siskon perään. Nyt jännitetään, koska noustaa tukea vasten.

Mikä yllätti menneellä viikolla? – Pikku hiljaa hiipivä ahdistuneisuuden tunne. Aikoinaan kun korona tuli pari vuotta sitten, minulla oli nämä samat tuntemukset. Epävarmuuden kohtaaminen ei ollut helppoa. Jokin näkymätön ja ennalta arvaamaton on tullut häiritsemään minun rauhallista arkeani. Nyt minua ehkäpä enemmän pelottaa jossain tuolla sieluni sopukoissa.

Mikä oli huonointa viikolla? – Pieni ihminen ei voi käsittää tätä kaikkea mitä ympärilläni tapahtuu. Olen yrittänyt pitää nämä asiat poissa omista somekanavistani. Samalla olen miettinyt toiminko oikein, kun en kommentoi maailmamenoa. Tämä on tapani selviytyä tilanteesta. Seuraan uutisia tietääkseni missä mennään mutta keskityn siltikin omaan arkeeni tässä ja nyt!

Viikon asu / asuste? – Ole oman elämäsi Myssymummo! Olipas todella kiva kutoa parinkymmen vuoden tauon jälkeen. Täytyy myöntää, että tämä oli ehdottamasti yksi mieluisimmistä yhteistöistä mitä olen toteuttanut viime aikoina.

Muffi KnitKit -neulontapaketin avulla oli helppo toteuttaa kuuluisa Myssyfarmin myssy. Eipä tarvinnut pähkäillä oikeankokoisten puikkojen tai langan määrän kanssa. Tämä neulontapaketti sisältää kaiken tarvittavan aidon Myssy-tuotteen neulomiseen; tarvittavan määrän Myssy-lankaa, puikot, helpot ohjeet neulomiseen, kangasmerkin ja myssy -logon.

Myssy-lanka on valmistettu 100% Suomessa suomenlampaan luomuvillasta. Raakavilla ostetaan viranomaisten valvomilta luomutiloilta. Villa pestään ja kehrätään Suomessa omana eränään ja värjätään käsityönä Myssyn värikeittiössä -tai jätetään luonnolliseen väriinsä.

Muffi – myssy oli todella helppo neuloa parissa illassa paksun langan ja helppojen ohjeiden ansiosta. Neulontahetki upean luksusta huokuvan Myssy-langan kanssa oli mieluisa! Nyt jo mietin seuraavaa projektia toteutettavaksi, jotain pientä ja sievää. Esimerkiksi villasukat voisivat olla seuraava juttu.

Miten olet voinut viime aikoina? – Minulla on takana nyt kuukausi päivittäistä hyötyliikuntaa kävellen. Työmatkoihini minulla kuluu päivittäin vähän yli tunti. Todella hyvää liikuntaa, joka tuntuu kropassa ja kohonneena yleiskuntona. Huomaan olevani iltaisin paljon virkeämpi ja saan paljon enemmän aikaan. Raikaalla ulkoilmalla on varmasti oma osansa tähän hyvään oloon. Samalla tämä antaa voimia jaksamiseen tässä ahdistavassa maailmantilanteessa.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Nyt on edessä vielä pari intensiivistä työpäivää ja sitten startaamme kauan odotetulle lomalle. Tämäkin postaus piti julkaista jo sunnuntaina. Tätähän tämä aina on ennen lomaa. Yllättäviä työtilanteita ja to do -listan läpikäyntiä. Onhan tässä vuosi vierähtänyt edellisestä lomastani, joten on aivan upeaa lähteä Lapin keväthangille.

2 Comments

  1. 10.3.2022 / 07:32

    Kiitos! Olipa kiva postaus, vaikka se sisälsi ahdistaviakin aiheita. Mietin samaa tuon koronan alun ja sotatilanteen suhteen – olemme lähtöviivalla, jossa tunnelmat ovat melko samankaltaiset. Shokista siirryttäneen jo pian reaktiovaiheeseen, eikä pienen ihmisen ymmärrys tätä sotaa kohtaan riitä. Näin oli koronankin kanssa. On yhä joskus. On vain elettävä omaa arkeaan ja pyrittävä pitämään arki ja pää kasassa. Rutiinit kannattelevat ja se, ettei anna sotauutisten liioin viedä mukanaan.

    Mukavaa torstaita!

    Minna

  2. 11.3.2022 / 17:30

    Kiitos tästä, oli mukava lukea viikonlopun aluksi kuulumisiasi.


Looking for Something?